Nerimas „Juventus“ klube: Gainesas su greitąja buvo išgabentas į ligoninę

2018-03-21 22:58
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

FIBA Europos taurės turnyro ketvirtfinalio starte Utenos „Juventus“ į priekį vedusiam Kenny Gainesui vakaras baigėsi ligoninėje.

Po lygiosiomis pasibaigusio mačo su Avelino „Sidigas“ (77:77) vienas lyderių greitosios pagalbos automobiliu dėl kojos traumos buvo išgabentas į ligoninę, kur atlikti tyrimai lūžių nenustatė.

Geriausiu atveju amerikiečiui plyšo raumuo, o blogiausiu – Achilo sausgyslė. Kol kas Gaineso koja yra sugipsuota, o ketvirtadienį Kaune bus atlikti išsamūs tyrimai.

Dvikovoje su italais rezultatyviausiai žaidęs Gainesas per 25 minutes pelnė 18 taškų (6/9 dvitaškiai, 1/4 tritaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Gainesas šį sezoną LKL vidutiniškai pelno po 8,2 taško, atkovoja po 2,2 kamuolio ir atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

sundaktariai3
tai zvengiu as is taves, o ne is traumos obuoly :D ir durnius tai cia tik tu kuris neismanydamas bando protinga vaizduot. Kartais zinot geriau patylet - protingiau atrodysi :D
2018-03-22
+1
Atsakyti
djgaffer
Tai pats ir atsakei į savo komentarą šundaktari.Nx čia dar žvengi,kai žmogui tokia rimta trauma?Durnius grynai bl.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-22
-1
Atsakyti
Plyso achilas
Plyso achilas pats pranese:(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-22
Atsakyti
sundaktariai2
eik tu rengene bled :D jei neismanai tai nesnekek.. rengenas rodo tik kaulu luzimus, tiksliasniai diagnozei daromas minkstuju audiniu ultragarsinis tyrimas echoskopu arba magnetinis resonansas. Jeigu nesi susidures su siom dviem traumomis tai nekalbek, man kai nuplyso achilo sausgysle tai net budintis daktarelis paciupinejas is karto pasake, kad ragai ir reikia kuo skubiau operuoti, kol sausgysle dar elastinga. Zodziu nusipezejai konkreciai visazini.
2018-03-22
-6
Atsakyti
djgaffer
Rentgeną turi atlikti,kad tikslią diagnozę sužinotų.Ne aiškiaregiai juk,kad pažiūrėję pasakytų iš karto,kas būtent yra.O Gaines'o gaila.Tikru lyderiu tapo,jau ir forma gera,bet iškrito svarbiausiu metu.Nepasisekė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-03-22
-2
Atsakyti
sundaktariai
kas ten per daktarai, kad negali pasakyt is pirmines apziuros ar raumuo plyses ar achilas :D cia nereikia jokiu tyrimu, paciupinejus koja galima pasakyt.
2018-03-22
+8
Atsakyti
Anonimas
butent ta pati norejau parasyti. iskart jau matesi kad kazkas rimto..
2018-03-21
+6
Atsakyti
Tai va
O musiskis komentatorius, primetes eksperta, skiede kad tai ciurna biski pasitempe, ir tuoj gris i aikste zaisti.

Dar viena priezastis, kodel garsa verta isjungti
2018-03-21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.