„Žalgirio“ krepšininkai savaitę stažuosis Turkijoje

2014-09-02 13:47
Nuotr.:

Kauno „Žalgirio“ treniruosis Turkijoje
Kauno „Žalgirio“ treniruosis Turkijoje
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
Pasiruošimą jubiliejiniam sezonui Kauno „Žalgirio“ komanda pratęs užsienyje. Antradienį žalgiriečiai išvyksta į Turkiją, kur savaitę darbuosis treniruočių stovykloje.

Lietuvos čempionai įsikurs ir treniruosis per 30 kilometrų nuo Egėjo jūros įsikūrusiame Muglos mieste.

Visa žalgiriečių kelione, apgyvendinimu, skrydžių ir transporto išlaidomis pasirūpino Turkijos kultūros ir turizmo ministerija. Prie kelionės organizavimo daug prisidėjo ir Turkijos ambasados Helsinkyje kultūros reikalų skyrius, kuruojantis visas Baltijos valstybes.

„Pasiruošimo sezonui metu visada yra tikslinga šiek tiek pakeisti aplinką. Tokiose stovyklose dar geriau formuojasi komandiniai ryšiai. „Žalgirio“ arenoje turime idealias sąlygas, bet čia praleisime visus metus, todėl priėmėme turkų pasiūlymą ir savaitę treniruosimės Mugloje. Ten galbūt sužaisime ir vieną draugišką mačą su vietos komanda“, – prieš pat kelionę kalbėjo „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Iš pradžių žalgiriečiai Eurolygos rėmėjos „Turkish Airlines“ reisu pasieks didžiausią Turkijos miestą Stambulą, o po to skris į Dalamano oro uostą. Jis Turkijoje mėgstantiems atostogauti lietuviams turėtų būti pažįstamas, nes nuo šio oro uosto visai netoli Marmario kurortas.

Į Turkiją išvyks 13 pagrindinės „Žalgirio“ sudėties krepšininkų – trūks tik pasaulio krepšinio čempionate rungtyniaujančio kapitono Pauliaus Jankūno. Be to, su komanda keliaus ir jaunieji Lukas Lekavičius, Martynas Echodas bei Laurynas Birutis, sportuojantys su „Žalgiriu“ nuo pasirengimo sezonui pradžios.

Į Lietuvą žalgiriečiai grįš rugsėjo 10 d. ir pradės draugiškų rungtynių maratoną, kurį vainikuos rugsėjo 27-28 d. „Žalgirio“ arenoje įvyksiantis „Žalgirio“ jubiliejinis šou ir Kauno „Akropolio“ taurės turnyras.



Komentarai:

"Visa žalgiriečių kelione, apgyvendinimu, skrydžių ir transporto išlaidomis pasirūpino Turkijos kultūros ir turizmo ministerija. Prie kelionės organizavimo daug prisidėjo ir Turkijos ambasados Helsinkyje kultūros reikalų skyrius, kuruojantis visas Baltijos valstybes"

IN YOUR FACE VAINAUSKU RAUDONA KOMJAUNIMO PADLA!
2014-09-02
+6
Atsakyti
ugnius
Echodui ir Biruciui dzin i mokykla nereikia :D
2014-09-02
+4
Atsakyti
RonBurgundytreniruociu aprangos kaip Ryto zalgiris siais metais pasisiuvo kazkodel :))


Atidave rytas, kaip labdara.
2014-09-02
-1
Atsakyti
treniruociu aprangos kaip Ryto zalgiris siais metais pasisiuvo kazkodel :))
2014-09-02
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.