„Lakers“ per du pratęsimus patiesė „Bulls“ (statistika)

2015-01-30 09:04
Nuotr.:

Antrojo pratęsimo metu puikiai žaidęs Wayne'as Ellingtonas mėgina įveikti Pau Gasolio gynybą
Antrojo pratęsimo metu puikiai žaidęs Wayne'as Ellingtonas mėgina įveikti Pau Gasolio gynybą
Nuotr. AP-Scanpix
Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionate netikėtą pergalę iškovojo Vakarų konferencijos autsaiderė Los Andželo „Lakers“ (13-34) ekipa, namuose per du pratęsimus 123:118 (28:19, 31:29, 21:28, 18:22, 8:8, 17:12) palaužusi vieną pajėgiausių Rytų konferencijos komandų Čikagos „Bulls“ (30-18).

Tokiu būdu „Lakers“ nutraukė ilgiausiai šiuo metu lygoje besitęsusią devynių pralaimėjimų iš eilės seriją.

Pastaruoju metu banguotai rungtyniaujantys „buliai“ didžiąją mačo dalį turėjo vytis pirmajame kėlinyje į priekį pabėgusius šeimininkus. Ketvirtajame kėlinyje sužaidus 10 min. „Lakers“ dar pirmavo 9 taškais (98:89), tačiau svečiai sugebėjo rasti pastangų spurtui ir Pau Gasolis likus 11 sek. dvitaškiu išplėšė pratęsimą – 98:98.

Pirmojo pratęsimo metu savo sąlygas aikštėje mėgino diktuoti „Bulls“, bet šeimininkai nenuleido rankų ir privertė Čikagos krepšininkus mačą pratęsti dar penkioms papildomoms minutėms. Jėgų svečiams nebeužteko. 8 taškus per šį laiką pelniusio Wayne'o Ellingtono vedama „Lakers“ ekipa išsiveržė į priekį ir daugiau galimybių atsitiesti varžovams nebesuteikė.

Mačas ir vėl nesėkmingai susiklostė „Bulls“ žvaigždei Derrickui Rose'ui. Nors gynėjas pelnė 17 taškų, krepšį jis atakavo itin netaikliai. Tikslą pasiekė tik 6 iš 19 įžaidėjo dvitaškių ir 1 iš 7 tritaškių.

Ryškiausia „Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas šį sezoną ant parketo nebepasirodys – prieš keletą dienų jam atlikta traumuoto peties operacija.

„Lakers“: Jordanas Hillas 26 (12 atk. kam.), Wayne'as Ellingtonas 23 (8/13 dvit., 1/6 trit.), Jordanas Clakrsonas 18, Carlosas Boozeris 16 (8 atk. kam.), Jeremy Linas 11 (5 rez. perd.).

„Bulls“: Jimmy Butleris 35 (16/18 baud.), Pau Gasolis 20 (10 atk. kam.), Derrickas Rose'as 17 (6/19 dvit., 1/7 trit., 6 rez. perd., 5 kld.), Aaronas Brooksas 15, Tony Snellas 10.



Komentarai:

TDaYGerbkit visu laiku geriausia zaideja - Kobe Bryant, pienburniai! Tik visiki debilai gali galvoti, kad be jo Lakers zaidzia geriau.P.S Roze dar karta parode, kad po traumu is jo liko tik vidutiniokas, kuri vis dar bandoma daryti dirbtina zvaigzde.


butu galimybe, tai turbut paciulptum tam Kobei, ir dar primoketum, kad galejai ta padaryt. :) tikras kobfanis. :)
2015-01-30
+13
Atsakyti
ChipsasBuliams didžiausia bėda su įžaidėjais. Visi jie duoda daugiau nenaudos nei naudos. Be jų visas komandos pagrindinas aukščiausio lygio. Geras įžaidėjas, pvz Rondo, galbūt kitas treneris ir Bulls būtų rimtas kandidatas į čenpionų titulą. Kiekviena komanda galėtų žengti didelį žingsnį į priekį, jei pakeistų savanaudžius žaidėjus, tempiančius komandą žemyn ir turėtų mąstantį trenerį, kuris atliktų savo kaip trenerio pareigybes.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


nu sakyt, kad Thibodeau yra blogas treneris, tai reik visisku apuoku but. o su Rondo, kaip geru PG, gal jau reik baigt svaigt - matosi Dalase, koks jis akujienas. sakyciau po jo atejimo komanda ne kiek nesustiprejo ir toliau gauna i skura nuo stipresniu komandu, isskyrus kelias fuksovas pergales.
2015-01-30
+2
Atsakyti
Buliams didžiausia bėda su įžaidėjais. Visi jie duoda daugiau nenaudos nei naudos. Be jų visas komandos pagrindinas aukščiausio lygio. Geras įžaidėjas, pvz Rondo, galbūt kitas treneris ir Bulls būtų rimtas kandidatas į čenpionų titulą. Kiekviena komanda galėtų žengti didelį žingsnį į priekį, jei pakeistų savanaudžius žaidėjus, tempiančius komandą žemyn ir turėtų mąstantį trenerį, kuris atliktų savo kaip trenerio pareigybes.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
+4
Atsakyti
Edgaras
Lakers reiketu sudaryti ilgalaike sutarti su Ellingtonu,kris dar pries sezona turejo negarantuota kontrakta
2015-01-30
-4
Atsakyti
Edgaras
Lakers reiketu sudaryt ilgalaike sutarti su Ellingtonu,kuris dar pries sezona turejo negarantuota kontrakta
2015-01-30
+1
Atsakyti
*Autsaideriams

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
-1
Atsakyti
Nesuprantu aš Bulls žaidimo arba jie iveikia lyderius arba pralošia vidutiniokams arba atsaideriams...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
-4
Atsakyti
Rose vėl nekažką nepakrito bet mėtė toliau.. Nors iš kitos pusės jei ne Rose nebūtų nei pratesimų :) Gaila mačiau tik nuo 4 kėl vidurio bet mačas tikrai geras, nors ir pralaimėjo Buliai :)
2015-01-30
Atsakyti
Ka cia ir komentuot... Treneris tikrai sy karta dalies del kritikos turi pirjimt. Deriniu jokiu, Rose gauna kamuoly, kaska bando padaryt arba lankan arba uzspaudzia varzovai. Brooksas ne pirmas varzybas nuo suolo geriau atrodo, bet vistiek perlaikomas del Rose. Dapiso jau man sitas zvaigzdiu nelieciamumas.
2015-01-30
+7
Atsakyti
Anonimas
Rose 7/26, kesintusi i Kobes pramestu metimu rekorda tik dar abejoju ar zais taip ilgai kiek kobe, visgi keliai jau atlaike ne viena sunkia trauma.
2015-01-30
-7
Atsakyti
TDaY
Gerbkit visu laiku geriausia zaideja - Kobe Bryant, pienburniai! Tik visiki debilai gali galvoti, kad be jo Lakers zaidzia geriau.

P.S Roze dar karta parode, kad po traumu is jo liko tik vidutiniokas, kuri vis dar bandoma daryti dirbtina zvaigzde.
2015-01-30
-2
Atsakyti
kobe nelosia visi taskus pelno padoriai :)) nes kai kobe buna puse metimu pats meta , klysas :)
2015-01-30
+3
Atsakyti
.
Brayntas traumuotas tai lakersai atsigaus vel

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-30
Atsakyti
Hmm
Manau Kobe yra Rose idealas :) Seka jo pedomis ryskiai :)
2015-01-30
-3
Atsakyti
be kobes
Kobe pasirodo jau nebevaidina svarbaus vaidmens komandai (be savo necenzuriniu paraisku treniruotes metu) go lackers
2015-01-30
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 15

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.