„BasketNews.lt krepšinio protų“ nugalėtojams – bilietai į „LKL Žvaigždžių dieną“ (vyksta registracija)

2015-02-27 12:47
Nuotr.:

Dalyvauti žaidime tikrai verta – tiek Vilniuje, tiek Kaune turą laimėjusioms komandoms atiteks bilietai į LKL „Žvaigždžių dieną“
Dalyvauti žaidime tikrai verta – tiek Vilniuje, tiek Kaune turą laimėjusioms komandoms atiteks bilietai į LKL „Žvaigždžių dieną“

Kaip ir kiekvieną mėnesį, apžvelgti įvykius krepšinio arenose ir smagiai praleisti laiką bendraminčių ir bičiulių kompanijoje kviečia intelektualus komandinis žaidimas
 „BasketNews.lt krepšinio protai“, vyksiantis Vilniuje ir Kaune.

Laukiame besiregistruojančių į trečiąjį 2015-iaisiais ir jau septintąjį šiame sezone žaidimą, kuris šeštadienį, kovo 7 d. vyks Vilniaus bare „Juoda Raudona“ (A. Vienuolio g. 4) ir Kauno restorane „Miesto sodas“ (Laisvės alėja 93).

Svarbi informacija: žaidimas Kaune prasidės 14.30 val., o Vilniuje – 15.30 val.

„BasketNews.lt krepšinio protai“ – Lietuvos baruose ir kavinėse išpopuliarėjusių viktorinų atmaina, dedikuota antrąja šalies religija vadinamai krepšinio sporto šakai, jos istorijai ir aktualijoms. Visus, besidominčius krepšiniu, kviečiame burtis į komandas ir kartą per mėnesį intelektiniame mūšyje susigrumti su kitais krepšinio ekspertais ir žinovais.

Jūsų lauks ne tik smagios ir turiningos popietės draugų kompanijoje, bet ir vertingi bei įvairūs prizai.

Šį sykį tiek Vilniaus, tiek Kauno divizionų nugalėtojams atiteks specialus prizas – bilietai į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Žvaigždžių dieną“, kuri kovo 29-ąją vyks sostinės „Siemens“ arenoje.

Klausimus žaidimui rengia žurnalistai Martynas Šimulis ir Laurynas Butkauskas.

Dalyvauti „BasketNews.lt“ krepšinio protų“ kovose kviečiame ne tik vyrišką kompaniją, bet ir merginas. Kiekviename sezono žaidime bus keletas į moterišką auditoriją orientuotų, tačiau su krepšiniu susijusių klausimų.

Primename, kad didžiausias galimas vienos komandos narių skaičius – 8. Tiek Vilniuje, tiek Kaune žaisiančias komandas registruotis kviečiame elektroniniu paštu: krepsinioprotai@gmail.com

Registracija yra būtina ir ji vyks iki penktadienio, kovo 6 d. vidurdienio. Informacijos apie žaidimą galite ieškoti ir socialinio tinklo Facebook paskyroje Krepšinio protai.



Komentarai:

kasnis
mmmm, miaaargos
2015-03-01
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.