Kroatai kontrolinių rungtynių ciklą baigė nė karto nesuklupę

2015-08-29 08:41
Nuotr.: Fotodiena.lt/D.Pipas
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas

Kroatijos nacionalinė komanda pasiruošimą Europos pirmenybėms baigė dar viena užtikrinta pergale.

Per visą kontrolinių susitikimų ciklą nė karto nepralaimėję Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai namuose 86:76 (18:17, 16:26, 24:17, 28:16) įveikė Izraelio krepšininkus.

Šioje akistatoje kroatai vertėsi be savo lyderio Bojano Bogdanovičiaus, kuris rungtynėse prieš Bosniją ir Hercegoviną patyrė čiurnos traumą.

Kroatija: Damjanas Rudežas ir Rokas Stipčevičius po 15, Roko Leni Ukičius 12, Krunoslavas Simonas ir Ante Tomičius po 11.

Izraelis: Omri Casspis 23 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), Daganas Yivzoris 12, D‘Oras Ficheris 10, Yogevas Ohayonas 9.



Komentarai:

djgaffer
Kroatai jau pribrendo pergalėms.2013m.užimta 4 v.EČ parodė,kad komanda turi daug potencialo.Per tuos 2 m.jų talentai dar labiau subrendo ir šiemet turėtų vėl patekti į Final4.O ten jau kaip Dievas duos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-29
-2
Atsakyti
Kazkaip atrodo, kad jie kris ketvirtfinalyje, jie nesuzaidzia gerai lemiamose akimirkose, kazkaip neturi tikro nugaletojo mentaliteto kaip serbai ar graikai, kurie pastoviai comebackina, pasiruosimo etape tiesa sakant geriau pralaimet nei visas laimet, nes kai zais jie pries kokius prancuzus ir gavines ant 10 kokiu, tiesiog pasimes ir viskas, gera taktika per pasiruosima ilgai laikyt jaunus zaidejus ir po to duoti zaisti geresniems, kad igautu daugiau patirties kaip reikia zaisti pralaimint.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-29
+2
Atsakyti
Jezus
Kad jie daznai surenka gera rinktine, tik atejus lemiamoms kovoms nesiseka.
2015-08-29
+5
Atsakyti
Anonimas
Vėl kokiam 4 finalyje ar pusfinalyje kris, nenustebčiau. Bet ir laikas ir jiems kažką laimėt
2015-08-29
Atsakyti
Va kroatai tai rimti pretendentai į apdovanojimus, pasiruošimo etepe idealiai žaidė, mums patiems nušluostė nosis, kroatai tikrai pajėgūs daug pasiekt, kokį medaliuką tai tikrai, atėjo jų metas ko gero. Ir nėra tų individualių išsišokimų, visi kaip kumštis, gerai organizuota grupuotė pasiruošus apspardyt šiknas visiems čempionate.
2015-08-29
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.