«  1 2 3 4 5 6 7 8  »
Pagal visas tas simbolikas juk ir LeBron"as, Kobe priklauso Illuminati.
2013-01-24
Atsakyti
Anonimas
Lebronas ir Kobe yra geri draugai su Jay-Z tad nera ko stebetis.
2013-01-24
+1
Atsakyti
Justas
parasykit itanimulli.com ir paziurekit ka ismes.

Idomus sutapimas ar ne? itanimulli, tai illuminati parasyta atvirksciai.
2013-01-24
-2
Atsakyti
Justai
o tu nepagalvojai jog kazkas sukure puslapi bei ji nukreipe i http://www.nsa.gov/ ??? Cia tas pats jei as sukurciau zioplys.com ir nukreipciau ji i basketnews.. be bnews zinios.
2013-01-24
-5
Atsakyti
Justas
Nepagalvojau :(
2013-01-24
+3
Atsakyti
Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.

Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.

Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.
2013-01-24
+2
Atsakyti
MiamiBig3Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.


Pasiknisk gyliau, ne vien mainstream, nors tam pačiam mainstream pilna, Big K.R.I.T, Kendrick Lamar, J.Cole, Lupe Fiasco daug kitų... Nustokit praeitim gyvent.
2013-01-24
+1
Atsakyti
LK5
KnicerbockerisMiamiBig3Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.Pasiknisk gyliau, ne vien mainstream, nors tam pačiam mainstream pilna, Big K.R.I.T, Kendrick Lamar, J.Cole, Lupe Fiasco daug kitų... Nustokit praeitim gyvent.


Pilnai pritariu. Dar galima paminet Tech N9ne, Hopsin, Yelawolf, Slaughterhouse, Rittz, Ab-Soul, Eminem ir kitus.

Be to, manau, kad 2pac yra pervertintas ir tikrai nera geriausias reperis.
2013-01-24
-4
Atsakyti
LK5KnicerbockerisMiamiBig3Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.Pasiknisk gyliau, ne vien mainstream, nors tam pačiam mainstream pilna, Big K.R.I.T, Kendrick Lamar, J.Cole, Lupe Fiasco daug kitų... Nustokit praeitim gyvent.Pilnai pritariu. Dar galima paminet Tech N9ne, Hopsin, Yelawolf, Slaughterhouse, Rittz, Ab-Soul, Eminem ir kitus.Be to, manau, kad 2pac yra pervertintas ir tikrai nera geriausias reperis.


Tikrai ne geriausias, Manau tarp Jay-Z ir Nas kova vyktų dėl 1 vietos, jei kalbam apie MC (specialiai mainstream) o underground daug gerų MC, bet pasirenka kitą kelią.
2013-01-24
-6
Atsakyti
LK5
KnicerbockerisLK5KnicerbockerisMiamiBig3Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.Pasiknisk gyliau, ne vien mainstream, nors tam pačiam mainstream pilna, Big K.R.I.T, Kendrick Lamar, J.Cole, Lupe Fiasco daug kitų... Nustokit praeitim gyvent.Pilnai pritariu. Dar galima paminet Tech N9ne, Hopsin, Yelawolf, Slaughterhouse, Rittz, Ab-Soul, Eminem ir kitus.Be to, manau, kad 2pac yra pervertintas ir tikrai nera geriausias reperis.Tikrai ne geriausias, Manau tarp Jay-Z ir Nas kova vyktų dėl 1 vietos, jei kalbam apie MC (specialiai mainstream) o underground daug gerų MC, bet pasirenka kitą kelią.


As sakyciau, kad Eminem geriausias, bet kiekvieno nuomone skirtinga. Nas labai jau nuobodus.
2013-01-24
-6
Atsakyti
Anonimas
Xujnia tas tupacas jusu, issisokelis, kuri isprievartavo kol sedejo kalejime.
2013-01-24
-1
Atsakyti
LK5KnicerbockerisLK5KnicerbockerisMiamiBig3Tupac dainos turėjo prasme, dauguma iš jo pačio gyvenimo.Dabartinių Amerikos reperių dainos, neturi jokios prasmės.Vien dėl šio dalyko, 2Pac'as yra geriausias visų laikų reperis.Pasiknisk gyliau, ne vien mainstream, nors tam pačiam mainstream pilna, Big K.R.I.T, Kendrick Lamar, J.Cole, Lupe Fiasco daug kitų... Nustokit praeitim gyvent.Pilnai pritariu. Dar galima paminet Tech N9ne, Hopsin, Yelawolf, Slaughterhouse, Rittz, Ab-Soul, Eminem ir kitus.Be to, manau, kad 2pac yra pervertintas ir tikrai nera geriausias reperis.Tikrai ne geriausias, Manau tarp Jay-Z ir Nas kova vyktų dėl 1 vietos, jei kalbam apie MC (specialiai mainstream) o underground daug gerų MC, bet pasirenka kitą kelią.As sakyciau, kad Eminem geriausias, bet kiekvieno nuomone skirtinga. Nas labai jau nuobodus.


Eminem tikrai ginčytinai geriausias irgi, na dėl Nas ne kiekvienam patinka, reikia laiko prie jo priprast.
2013-01-24
Atsakyti
Anonimai
Xujnia cia tik tu:]
2013-01-24
+3
Atsakyti
ShL
Jay-z :DDD bl juokinat su tokiais "reperiais"

eminemas vienintelis kuris bent is tolo prilygo Tupacui, taciau ir tas kaip kazkas sake pradejo popsiuka varyt
2013-01-24
-1
Atsakyti
Matosi, tik Eminemą ir tupac'ą, kad težinai, toks jau tas tavo "hip-hopo" akiratis.
2013-01-24
-1
Atsakyti
ShL
isvardyk man geresniu reperiu uz tupaca ir pagrisk kuo jie geresni uz Geriausia reperi visu laiku aka 2Pac
2013-01-24
+3
Atsakyti
Anonimas
Mobb deep uz ta tavo tupaca geresni vien tuo, kad jie nebijojo sukurt apie ji normalaus disso, kai tupacas vionoj dainoj pasake kelias durnas eilutes issisaipydamas is Prodigy ligos, po to milijonai pado fanboyu mano, kad jis geriausias reperis pasaulyje...
2013-01-24
-1
Atsakyti
Už tupacą aišku geresnių nėra ir nereik juokingt pasaulio.

Aišku, kad myžnius eminedas taip aukštai vertinamas irgi blogai, viskas ką jis dainose daro, tai skundžias kaip jam sunku buvo.

Nas, Hopsin, Immortal Technique, Army of the pharaohs/Jedy Mind Tricks, buvo ir bus ką klausyt dar
2013-01-24
-3
Atsakyti
Hopsin šiuo metu geriausias underground reperis. Kas įspudingiausia, tai,kad jis pats savo palepej prodiusuoja dainas ir kuria sau beatus.Tokių nedaug likę reprezentuojančių tikrą repą. Jo daina Ill mind of hopsin 5 turbūt ne vienam požiūrį į gyvenimą pakeitė.
2013-01-24
+1
Atsakyti
lool Pac'as geras poetas, bet ne lyricistas, baikit juokus.

Classic albumus 2 turi Pac.

Jay-Z ginčytinai 4 Classic turi.
2013-01-24
+6
Atsakyti
«  1 2 3 4 5 6 7 8  »

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 192

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.