Bogdanovičiaus tritaškiai parklupdė „Cavs“ ir serijoje išvedė „Pacers“ į priekį

2018-04-21 07:39
Nuotr.: AP – Scanpix
  • „Pacers“ 92:90 nukovė „Cavaliers“ ir serijoje dabar pirmauja 2-1

  • Sabonis pelnė 7 taškus

  • „Pacers“ į priekį tempė Bojanas Bogdanovičius, pataikęs 7 tritaškius

  • Statistika

Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa išsiveržė į priekį atkrintamųjų serijoje su Klivlando „Cavaliers“ komanda.

Charakterį demonstravęs Indianapolio klubas savo sirgalių akivaizdoje trečiose serijos rungtynėse „Cavs“ nukovė 92:90 (20:31, 20:26, 23:12, 29:21).

„Pacers“ serijoje dabar pirmauja 2-1.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
30
Naudingumas
21
Tritaškiai
78%
7/9
Dvitaškiai
67%
4/6

Domantas Sabonis šiame susitikime per 24 minutes pelnė 7 taškus (3/4 dvit., 0/1 trit., 1/1 baud. met.), po kartą atliko rezultatyvų perdavimą ir atkovojo kamuolį bei dukart suklydo.

Dar po dviejų kėlinio atrodė, kad „Cavs“ šiame susitikime taip ir nurūks į priekį, tačiau „Pacers“ sugebėjo sugrįžti po to, kai atsilikinėjo septyniolikos taškų skirtumu (40:57).

„Nežinau, ar praėjusiais metais būtume panaikinę skirtumą ir laimėję, nežinau, ar praėjusių metų komanda būtų tam pajėgi. Bet ši ekipa yra neįtikėtinai lanksti. Šįmet mes įveikėme daug nelaimių“, – po rungtynių džiaugėsi Thaddeusas Youngas.

Prie puikaus „Pacers“ sugrįžimo ypač prisidėjo kroatas Bojanas Bogdanovičius, kuris šiame susitikime smeigė 7 tolimus metimus ir pelnė 30 taškų (4/7 dvit., 7/11 trit., 1/3 baud. met.).

Bogdanovičius didžiąją rungtynių dalį gynėsi prieš LeBroną Jamesą, kuris šiame susitikime pelnė 28 taškus ir atkovojo 12 kamuolių. Jis prisijungė prie legendinio Michaelo Jordano, dabar abu krepšininkai yra vieninteliai, per visą NBA atkrintamųjų istoriją surinkę bent 100 dvigubų dublių. Jordanas per karjerą tokių fiksavo 109.

„Pirmoje rungtynių pusėje buvome labiau agresyvūs, rodėme tempą, ko nedarė „Pacers“. Po pertraukos viskas apsivertė – jie buvo agresyvūs, rodė tempą, o mes ne“, – nusivylęs kalbėjo LeBronas Jamesas.

„Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 30, Victoras Oladipo 18, Thaddeusas Youngas 12, Mylesas Turneris (10 atk. kam.), ir Lance'as Stephensonas po 8.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 28 (12 atk. kam., 8 rez. perd.), Kevinas Love'as 19, George'as Hillas 13, J.R. Smithas ir Rodney Hoodas po 8.



Komentarai:

djgaffer
Bet kaip gražu žiūrėti į Pacers žaidimą.Taip komandiškai žaidžia,toks pasiaukojimas,kova.Jau lyg paleidę buvo Cavsus,bet sugebėjo grįžti ir laimėti.Oladipo kaip ir lyderis,bet yra ir kitų žaidėjų.Šį kartą kroatas patempė.Čia ir yra jų stiprybė,nes kiekvieną kartą gali vis kitas iššauti.Todėl ir pavojinga Indiana,todėl jiem kol kas puikiai sekasi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
+6
Atsakyti
Ed
James paliks Cavs 100%.. ir kas kaltas? Cavs vadovybe... nesugebejo islaikyti Irvingo, pirma klaida, toliau, nesugebejo itegruoti Thomaso, Wade, Crowder, Shumpert, kurie dabar puikiai atrode kituose klubuose, antra klaida, toliau, Thompsono ir JR nesugebejo ismainyti kurie yra minusiniai zaidejai... Trecia klaida, toliau, LUE pagrindine klaida Cavs komandos!! Jis ne treneris o tuscia vieta.. Faktas kad James paliks sia komanda nes jie visus veiksmus daro neapgalvotai.. Manau bus Lakers arba Houstonas, jeigu i Houstona kelsis tai bus super komanda Paul, Harden ir James, ju jiekas nesustabdytu! To ir palinkesiu, James psirinkti sia komanda tada drasiai dar kokius 2-3 ziedus nunestu!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
+10
Atsakyti
kunigas
Betkokiu atveju kelsis kitur,paziurejus i cavalieriu sudeti graudu darosi,kevin love centras :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
-8
Atsakyti
Cavs su tokiu žaidimu ir tokia sudėtim, kokia yra dabar, tikrai gali net nesvajot apie konferencijos finalą. O jei Cavs kris pirmam ar antram etape tai Lebronas beveik garantuotai vasara kelsis kitur.
2018-04-21
-2
Atsakyti
Swecias
Nuolat rasot rekordus, na nors karta, bukite zmones, parasykite kad karalius jau pernai sumuse klaidu rekorda. Net nei vienas pg to nepasieke. Ar taip dievinate ale klaidu karaliu??

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
-10
Atsakyti
kunigas
2:2 bus tuoj :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-04-21
+9
Atsakyti
Galit sakyt ka norit, bet Lebrono darbas buvo sustabdyt Bogdanoviciu. Sy karta ginyboj atrode prastai.
2018-04-21
-18
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.