Blattas: „Kol kas tai tik viena pergalė“

2017-04-22 10:21
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis

Stambulo „Daruššafaka“ antrose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse Ispanijoje pasiekė sunkią pergalę bei perėmė namų aikštės pranašumą.

Davido Blatto treniruojamas Turkijos klubas svečiuose 84:80 pranoko Jono Mačiulio atstovaujamą Madrido „Real“.

„Puiki pergalė mūsų komandai ir organizacijai. Tai – nuostabus žingsnis, kada tu laimi prieš tokio lygio, istorija ir tradicijomis pasižyminčią „Real“ komandą. Tačiau kol kas tai tik viena pergalė ir nieko daugiau.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
17
Naudingumas
20
Atkovoti kamuoliai
8
Baudų metimai
50%
1/2

Neabejotinai esu patenkintas taip, kaip komanda žaidė, koks buvo mūsų atsidavimas. Dabar grįžtame į Stambulą, kur tikimės demonstruoti aukščiausio lygio krepšinį tam, kad nugalėti puikią komandą.

Kada žaidžia dvi tikrai geros komandos, jos tikrai turi, ką viena kitai pasakyti. Pirmose rungtynėse tai geriau darė „Real“, o antrose – mes. Žinojome, jog jie bandys spurtuoti. Varžovai ieškojo savo ritmo ir progų. Jie visuomet taip žaidžia ir tai – jų vizitinė kortelė. 

To tikėjomės, bet gerai yra tai, jog mes neišsibalansavome ir nesustojome žaidę savo žaidimo. Negalvojome apie kažkokius pakeitimus ir laikėmės savo plano, kurį žaidėjai įgyvendino aikštėje“, – po mačo kalbėjo Blattas.

„Žaidėme savo žaidimą ir žinojome, kokia „Real“ yra gera komanda, tačiau mes norėjome parodyti ant kiek geri patys esame. Žiūrėjome jiems tiesiai į akis ir tiesiog žaidėme savo žaidimą“, – komentavo vienas „Daruššafaka“ lyderių Bradas Wanamakeris.

„Rea“ vyriausiasis treneris Pablo Laso pagyrė auklėtinius už pademonstruotą žaidimą po ilgosios pertraukos bei išskyrė mačo rezultatą lėmusias detales.

„Visų pirma, sveikinimai „Daruššafaka“. Šitos rungtynės buvo labai panašios į pirmąsias. Mes pradėjome besivejančių vaidmenyje ir tuomet išsiveržėme į priekį. Po ilgosios pertraukos mums sekėsi gerai, ypatingai trečiajame ketvirtyje. Visgi paskui mums nepavyko sėkmingai užbaigti susitikimo. Galvojau, jog mes patobulėjome kai kuriose situacijose po pirmųjų rungtynių, bet iš tikrųjų tai ne.

Mūsų patakymas nebuvo itin geras, pataikėme 9 tritaškius iš 30, kai kurie iš jų buvo iš sunkios padėties. Taip pat prametėme 9 baudų metimus, kurie apsunkina padėtį. Tačiau tai – atkrintamosios ir nėra lengva žaisti prieš vieną geriausių komandų Europoje. Turime judėti į priekį tam, kad Stambule laimėtume nors kartą“, – sakė „Real“ vairininkas.

Serijos iki trijų pergalių rezultatas – lygus 1-1. Trečiosios rungtynės Stambule vyks antradienį. 



Komentarai:

djgaffer
Prieš vieną geriausių Europos komandų?Tegul nepjauna Laso.Tas turkų projektėlis po sezono subyrės,tai tokie ispano epitetai nelabai atitinka logikos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-22
+1
Atsakyti
marokak
is kur jie ta Clyburn istrauke? ziauriai geras 3 numeris,kuris gali kartais ir 4 pazaisti....iskase is kazkur negirdeta visai zaideja ir si sezona vienas geriausiu SF eurolygos,nors tik 1 sezonas tokiam lygi
2017-04-22
-10
Atsakyti
to Martis
Nu gal nelygink bb su pirstu. Vienas yra top5 europos treneris, kitas geriausiu atveju prastas vadybininkelis, kuris treneriu whanabe...
2017-04-22
+3
Atsakyti
Martis
Draskosi kaip pacosas net Kemzura gavo pizdi
2017-04-22
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.