„Barcelona“ krepšininkų prašo 70 proc. susimažinti atlyginimus

2020-03-24 21:35
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Krepšininkų žvaigždyną surinkęs „Barcelonos“ klubas dėl sustojusio sezono nori gerokai apkarpyti jų atlyginimus.

Kaip skelbia „Mundo Deportivo“, komandos direktorius Nacho Rodriguezas ekipos kapitonų Ante Tomičiaus ir Pierre'o Oriolos paprašė likusiems krepšininkams perduoti žinią, kad jų prašoma 70 procentų susimažinti atlyginimus.

„Barcelona“ siekia, kad komanda 70 procentų mažesnį atlygį mokėtų atgaline data – nuo kovo 13-osios dienos.

Tai reiškia, kad jeigu krepšininkas už likusią sezono dalį būtų gavęs 1 mln. eurų, tai priėmus šį pasiūlymą jam būtų sumokėta 300 tūkst. eurų.

„Barcelona“ paprašė, kad žaidėjai atsakymą pateiktų jau antradienį.

Kaip skelbia „Mundo Deportivo“, toks pasiūlymas papiktino „Barcelonos“ krepšininkus, o kai kurie iš jų prasitarė galvojantys nutraukti galiojančius kontraktus.

Nei ACB, nei Eurolyga kol kas apie sezono nutraukimą nepaskelbė. Jeigu sezonas būtų pratęstas, tuomet krepšininkai gautų visą atlygį.



Komentarai:

Romka
Dauguma ju yra jau neblogai uzdirbe tokioje situacijoje galetu parodyti solidaruma, juk tai laikina. Aisku 70% yra gal per daug, bet jeigu klubas is sponsoriu gyvena, o anie nutraukia remimus, tai ir jiem nera ka daryti. Bet ar tik krepsininkams ar ir futbolininkams? Padauges zaidzianciu Kinijoj tuoj :D
2020-03-25
-3
Atsakyti
Ne_emygeriams
Tegul dziaugiasi, kad uz nieka tuos 30proc gauna, papiktino matai
2020-03-24
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.