„Raptors“ mažiausiai mėnesį turės verstis be DeRozano

2014-11-30 11:42
Nuotr.:

Toronto ekipai kurį laiką teks verstis be DeMaro DeRozano
Toronto ekipai kurį laiką teks verstis be DeMaro DeRozano
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix
DeMaras DeRozanas ilgam iškrito iš rikiuotės. Toronto „Raptors“ gynėjas dėl kairės kojos kirkšnies traumos negalės rungtyniauti bent mėnesį.

Tikslesnė reabilitacijos laikotarpio trukmė paaiškės 25 metų 201 cm ūgio krepšininkui atlikus papildomus tyrimus.

DeRozanas traumą patyrė rungtynių prieš Dalaso „Mavericks“, kurias „Raptors“ krepšninkai pralaimėjo 102:106, trečiajame kėlinyje. Krepšininkas kęsdamas skausmą bandė rungtyniauti toliau, tačiau vėliau buvo palydėtas į rūbinę.

DeRozanas yra rezultatyviausias Rytų konferencijos pirmojoje vietoje su 13 pergalių ir 3 pralaimėjimais žengiančios „Raptors“ komandos žaidėjas. Atletas per rungtynes vidutiniškai renka po 19,3 taško ir atkovoja po 4,2 atšokusio kamuolio.

Iki šios traumos per visą karjerą vos 11 rungtynių praleidusio DeRozano komandos draugas Amiras Johnsonas mano, jog „Raptors“ nepražus ir be savo lyderio.

„Mūsų komanda yra ypatinga tuo, jog mes turime nemažai vyrukų, kurie gali nesunkiai perimti lyderio vaidmenį iš DeMaro. Kiti žaidėjai tikrai kompensuos jo netektį“, – neabejojo Johnsonas.



Komentarai:

man idomu kaip db raptorsams seksis be sio kartais per daug savanaudiskai zaidziancio superstaro, idomu ar Jonas gaus daugiau puolimo laisves? Laukia idomus kanadieciams tarpsnis be lyderio, gal kaip OKC nenusivaziuos :D
2014-11-30
+2
Atsakyti
jankis
Čia patys sugalvojot, kad bandė rungtyniauti toliau kęsdamas skausmą? Iškart buvo pakeistas ir išlydėtas į rubinę.
2014-11-30
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.