Kiddas ir Cubanas atskrido į Vokietiją pagerbti Nowitzki per ceremoniją

Donatas Urbonas
BasketNews žurnalistas
2022-09-01 16:34

Į arenos palubes šiandien iškils 14-uoju numeriu pažymėti Nowitzki marškinėliai.

Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix

Europos čempionato atidarymo dieną Dalaso „Mavericks“ atstovai dalyvaus Dirko Nowitzki marškinėlių pakėlimo ceremonijoje Kelne.

Dalaso ekipos ir Vokietijos legendą pasveikinti atvyks „Mavs“ savininkas Markas Cubanas, krepšinio operacijų prezidentas Nico Harrisonas, generalinio vadybininko asistentas Michaelas Finley ir vyriausiasis treneris Jasonas Kiddas.

Tarp kitų svečių turėtų būti keletas vietinių futbolo žvaigždžių, įskaitant Christopherį Kramerį ir Sebastianą Polterį.

Ceremonijos metu kalbą sakys Vokietijos prezidentas Frankas-Walteris Steinmeieris, FIBA ​​prezidentas Hamane'as Niangas, Vokietijos krepšinio federacijos prezidentas Ingo Weissas ir pagrindinė vakaro žvaigždė Nowitzki.

Į praėjusio ketvirtadienio rungtynes ​​Kelne, kur Vokietija priims Prancūziją, parduota mažiausiai 17 500 bilietų.

Remiantis oficialia informacija, bendra „Lanxess“ arenos talpa siekia 19 250 žiūrovų.

„Įkvėpimas. Tiesiog didelis įkvėpimas mums visiems, ypač tiems, kurie užaugo Europoje ir bandė patekti į NBA, – BasketNews sakė Prancūzijos rinktinės žvaigždė Rudy Gobertas, paklaustas apie tai, kas jam pirmiausia ateina į galvą, pagalvojus apie Nowitzki. – Jo atsidavimas žaidimui, konkurencingumas bei didžiulė širdis. Tai tiesiog nuostabu Europos krepšiniui ir apskritai krepšiniui.

Tikiuosi, kad pabaigęs karjerą būsiu įkvėpęs tiek žmonių, kiek Dirkas įkvėpė per savo gyvenimą ir karjerą. Tiesiog puikus pavyzdys mums visiems.“



Komentarai:

Mister_81
Ne, nebusi Rudy, net arti nebusi.
2022-09-01
+2
Atsakyti
sabaka
Ką jis išvis gali įkvėpti :Dd Gėda vien komandos draugu būti
2022-09-01
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.