Naktinį krepšinį Kaune žais komandos iš visos Lietuvos

2014-05-16 11:22
Nuotr.:

Naktinio krepšinio trijulių varžybose dalyvaus daugiau nei 150 komandų
Naktinio krepšinio trijulių varžybose dalyvaus daugiau nei 150 komandų
Nuotr. organizatorių
Tradicinis naktinio krepšinio 3x3 turnyras šiemet bus dar didesnis nei pernai – pirmą kartą jame dalyvaus studentų ir moksleivių komandos ne tik iš Kauno, bet ir iš kitų šalies miestų.

„Pernai turėjome per šimtą komandų, šiemet bus daugiau kaip pusantro šimto. Norinčiųjų buvo ir daugiau, bet tiesiog per vieną naktį visi nebūtų spėję sužaisti. Todėl registraciją į vakarinę dalį buvome prversti stabdyti jau ketvirtadienį“, – pasakojo renginio koordinatorius Dovydas Keturakis.

Pasak jo, į šiandien vyksiantį turnyrą užsiregistravo komandos iš Vilniaus, Šakių, Utenos ir kitų miestų.

Turnyre gali dalyvauti vaikai ir jaunimas nuo 10 iki 26 metų. Dalyviai suskirstyti pagal amžių į keturias grupes. Moksleiviai žais dieninėje dalyje, kuri prasidės 14 val., vyresnieji į akišteles išbėgs 20 val.

Kaip jau tapo įprasta, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje vyksiantis renginys yra ne tik krepšinio, bet ir gatvės kultūros fiesta.

Renginio metu koncertuos garsiausi Lietuvos hip hopo muzikos atlikėjai bei diskotekų vedėjai, ekstremalius triukus demonstruos riedlentininkai, BMX dviratininkai, break dance šokėjai. 

Jaunieji graffiti meistrai piešiniais papuoš Kauno viešojo transporto autobusą, kuris visus ateinančius metus riedės miesto gatvėmis.

„Ne pirmus metus stengiamės paremti įvairias gražias Kauno jaunimo iniciatyvas. Naktinio krepšinio turnyras – viena įdomiausių ir unikaliausių Kauno studentų tradicijų, todėl labai smagu, kad galime prisidėti prie jos puoselėjimo“, – sako prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Šį krepšinio turnyrą jau dvyliktą kartą rengia Kauno technologijos universtiteto Dizaino ir technologijų fakulteto studentų atstovybė „DiDi“.



Komentarai:

minde
ktu geriausias universitetas, 1 ktu. 2 vu 3 . vdu 4. vgtu 5. su 6. ku 7. mru 8 kk sekmes
2014-05-17
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.