Maksvytis atmetė Europos taurės klubo pasiūlymą

Donatas Urbonas
BasketNews.lt žurnalistas
2021-07-06 13:33
Nuotr.: Ira Somov (VTB United League)
Nuotr. Ira Somov (VTB United League)

Arti susitarimo su Europos taurės ekipa buvęs Kazys Maksvytis tęsia klubo paieškas kitam sezonui. BasketNews žiniomis, 44 metų specialistas pastarosiomis savaitėmis buvo pagrindinis kandidatas treniruoti Patrų „Promitheas“, tačiau lietuvis šioje ekipoje nedirbs.

Šaltinių teigimu, treneris iš Darbėnų su „Promitheas“ nesutarė dėl finansinių sąlygų ir atmetė graikų pasiūlymą.

Maksvytis neseniai buvo apsilankęs Graikijoje ir susitikęs su Patrų klubo prezidentu. „Promitheas“ svarstė ir buvusių Eurolygos trenerių Milano Tomičiaus bei Georgios Vovoro kandidatūras, bet prie komandos vairo labiausiai norėjo matyti būtent Maksvytį.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
8,7
Pataiko: 8,7
Taiklumas: 34,4%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Charis Giannopoulos

Tačiau „Promitheas“ negalėjo patenkinti finansinių stratego pageidavimų. BasketNews žiniomis, Patrų komandą greičiausiai treniruos 60-metis ispanas Luisas Casimiro, trejus pastaruosius metus vadovavęs Malagos „Unicaja“.

BasketNews šaltinių teigimu, didelė tikimybė, kad Maksvytis tęs darbus su Permės „Parma“.

Lietuvis VTB lygos klubą treniravo dvejus pastaruosius metus. Pandeminiame sezone Maksvyčio komanda buvo pasiekusi penktąją VTB lygos vietą, o šiemet pateko į atkrintamąsias varžybas iš aštuntosios pozicijos, taip pat prasibrovė į FIBA Europos taurės finalo ketvertą.



Komentarai:

Anonimas
Nestatytu krepsinio mauzolieju,o dometusi dabartimi,paimtu Kazi.Prisiminkit Arnas,Rokas,Jonas,Edgaras tai jo aukletiniai ,kurie tapo pasaulio cempionais.
2021-07-07
+1
Atsakyti
Anonimas
Kazys komandoje sukuria gera nuotaika, tik tokio lt rinktiniai ir reikejo
2021-07-06
+1
Atsakyti
Anonimas
Kazys į rinktinę!!! Po tų komikų, prasidėjus Kazlėkui - Kaziui dabar pats laikas. Koks dar Europos taurės klubas, Kazy?? Tik tu gali šiai dienai patraukt Lietuvą. Mes reikalaujam Maksvytį į rinktinę. Tie, kas dar nereikalauja - nieko nesupranta. Arba jie tiesiog yra žliumbiko Kazlausko moliai fanai ir nesupranta, kad prie jo prasidėjo šiandieniniai bajeriai. LKF reikia perimt valstybei valdyt, nes vilniečiai šūdlenkiai išvogs viską, kaip padarė su Lietuvos futbolu - pavogta apie 30 000 000 eurų vien iš stadiono - iš viso iš neaišku kiek. Jeigu kazlekas išlaikys valdžia - Vilniaus pusrusiai ir toliau skandins Lietuvos krepšinį.
2021-07-06
-6
Atsakyti
Anonimas
Ko jus cia susileide del to Moskviciaus,gyvenime jis rimto klubo netreniravo o pliusa uzsidejo vien del laimetu jauniu pasaulio cempionato turedamas Valanciuna,bet Eurolygoj su Neptunu apsisiko ir po to dar Adomaitis su Juventus paliko Eurolygoj dalyvavusi Neptuna ir be bronzos
2021-07-06
+3
Atsakyti
Anonimas
O ka Ten Donatas urbonas Mini Straipsnije Twiteri Apie Kazio Klubo atmetima Kam dar zalgiris Kaunas prideta
2021-07-06
-2
Atsakyti
Tomas
Treneris dar ne viskas. Aš nelabai pamenu, kada mačiau kieme vaikus kašę žaidžiančius. Aikštelėj stovi mašinos. Nėra kur žaist. Namie Xbox žaidžiant įgudžiai neatsiras
2021-07-06
+2
Atsakyti
Acb
kada zurnalistai pakalbins kazka is LKF del fiasko?
2021-07-06
+2
Atsakyti
Anonimas
jai pastebejai zalgiris praaita sezona lkl neturejo lygiu visiskai ,nes lkl lygis ziaurei krites,ir eurolygoja tikrai gerai atrode ,nors ir truko poros pergaliu iki top8 .tad nebuvo tikslo kaska keisti. bet jai ateinaty sezona zalgiris per tris menesius bus su viena ar dviem pergal3m eurolygoja ,tai silerio neliks,nereikia pamirst kad motejunas skyre maziause biudzeta zaideju atlyginimams ,tad jai atciras sirgalei tribunose ,automatiskai bus stiprinamisi sezono metu,
2021-07-06
+2
Atsakyti
Blet LKF miega nx. Parma vel paims ji ir VEL neturesim trenerio 100% atsidavusio rinktinei...
2021-07-06
+7
Atsakyti
Anonimas
seip galetu palaukti ,nes turiu nuojauta ,kad sileris bus ispirtas su savo atsistentais po triju menesiu.
2021-07-06
-4
Atsakyti
l0l
maksvyti please paimk rinktine
2021-07-06
+5
Atsakyti
Anonimas
🙏🇱🇹🏀
2021-07-06
-2
Atsakyti
Vovaras
Vainauskas gali tik dirbti Vievio malune, o ne Prienu kluba perimti, tas senas niuxas👹👹👹
2021-07-06
+2
Atsakyti
Į Lietuva galėtų gryžti ir treniruoti, kad ir kokius Prienus ir tuo pačiu taptų rinktinės vyr. treneriu. Nes išvykęs į kokia Eurocup komandą dar turės problemų gryžt treniruot rinktinę. O Prienus gali būt, kad perims Jonas Vainauskas su užsienio investuotojais, gal visai ir gerai būtų. Prienai galėtų dalyvaut Šiaurės Europos krepšinio lygoje kur ir Utena jaučiu dalyvaus, jeigu nepateks per atranką į Čempionų lygą.
2021-07-06
+1
Atsakyti
Anonimas
i rinktine pls, geresnio kandidato nera ir nebus
2021-07-06
-15
Atsakyti
Anonimas
Perasovicius is Unicso bus isspirtas max iki gruodzio. Parmai tereikia rodyti gera zaidima ir issidereti palankias kontrakto salygas.
2021-07-06
-3
Atsakyti
Anonimas
Greičiausiai žmogus ir ieškosi komandos, kuri leistų treniruoti ir nacionalinę rinktinę. Žinant, kad rinktinei reikia perversmo, turim daug jaunų, talentingų žaidėjų, manau Maksvytis būtų pats geriausias variantas treniruoti rinktinę, žinant jo pasiekimus su jaunimu.
2021-07-06
-3
Atsakyti
x
bent jau tegul pasirašo tokį kontraktą , kad su rinktine kitamet galėtų dirbti.
2021-07-06
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 27

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.