Žaidėjos pasiekė savo: „Neptūno“ moterų komanda atleido vyriausiąjį trenerį

2020-12-26 16:57
Nuotr.: E. Šemiotas
Nuotr. E. Šemiotas

Nepasitenkinimą vyriausiojo trenerio Daliaus Ubarto metodika išreiškusios Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkės pasiekė savo – klubas nusprendė atsisveikinti su 50-mečiu specialistu.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti Daliui už įdėtą darbą ir pastangas“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė sporto direktorius Dainius Vaitelis.

Po dešimties rungtynių „Huawei Moterų lygoje“ „Neptūno“ moterų komanda yra trečioje turnyrinės lentelės vietoje su penkiomis pergalėmis.

Šį sezoną metami tritaškiai

27%
7,5
Pataiko: 7,5
Taiklumas: 27,1%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Agnė Černeckytė

Toliau vyriausiosios trenerės pareigas tęs 2019-2020 m. sezone „Neptūno“ komandai vadovavusi Andra Gabalytė. Trenerės asistente paskirta Irma Raugaitė, o treniruotėse individualiai su žaidėjomis dirbs Martynas Airošius.

Vadovaujat Ubartui, įtampa komandoje vyravo jau kurį laiką, o „Neptūnas“ strategą buvo netgi suspendavęs. Plačiau apie šią situaciją galite perskaityti čia.



Komentarai:

Rytietis
Ta pati reiktu su Donaldu Kairiu padaryti!
2020-12-27
+3
Atsakyti
krepsininkas
Visokios gamabalytės ir černiauskytės valdo. bus rimta komandėlė. iš viso nesitreniruokit, tik atlyginimą nueikit į kasą pasiimti.
2020-12-26
+1
Atsakyti
Lietkabelis
Tai kaip ir ženklas visiems klubams - maršinguoti prieš savo trenerius ir nesitreniruoti. Žodį kokį pasakė, rimčiau pradėjo reikalauti ir baigėsi Bobų sportas. Negi nagučius žalos. Nieko nuostabaus, kad toks jų sportas su tokiu požiūriu niekam neįdomus.
2020-12-26
Atsakyti
Neptuno tryda
Atejo mokslus baiges uzsenyje baiges svajoniu jaunikis. grazus saldainiukas. save labai mylintis Viliukas. Rezisuoja visus, atidaro kavines, grozio salonus, stato filmus, vunderkindas. o dudorius miesto kaip ir su Vysnia trauke trauke kol nuteise tai neptuna teisins teisins kol uzdarys ta visa silkiu backa.
2020-12-26
-2
Atsakyti
klaipedietis
2020-12-26
+1
Atsakyti
Pantera
Kas ten daros su ta organizacija? Negi taip ir nieko nedarys miestas. Ten ziuriu keli zmones sedi ant keliolikos kedziu, nuo futbolo iki moteru krepsinio. Suprantu buna vunderkindu kurie prie ko tik prisiliecia, auksu spindi viskas. Deja dabar viskas ruduoja nuo futbolo, iki visu 3 vyru komandu ir baigiant moteru komanda. Kazkokia anomalija, tiksliau apokalipse Klaipedos sporto.
2020-12-26
+1
Atsakyti
BARKLEY
PRIPRATO PRINCESES,KAD VISI SIUSIUKINASI,NER KO EITI TADA ISVIS I SPORTA,JEI KOKI GRIEZTESNI ZODI IR PASAKE,TAI TAM IR YRA TRENERIS
2020-12-26
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 16

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.