Klampų trilerį pralaimėjęs „Žalgiris“ neišbrido iš Eurolygos nesėkmių liūno

2019-11-21 19:00
  • „Žalgiris“ namuose 59:61 nusileido „Crvena Zvezda“ komandai

  • Tai buvo ketvirtoji iš eilės žalgiriečių nesėkmė Eurolygoje

  • „Žalgiris“ šiose rungtynėse pataikė vos 3 iš 21 (14,3 proc.) tritaškių

  • Statistika

Visas rungtynes varžovų gynyboje klimpęs Kauno „Žalgiris“ (3-7) toliau neranda kelio į pergales.

Eurolygos dešimtojo turo rungtynėse Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai 59:61 (21:16, 10:17, 15:14, 13:14) nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ (3-7) komandai bei patyrė ketvirtąją nesėkmę paeiliui.

Pergalę Belgrado komandai lėmė Lorenzo Browno dvitaškis, iki mačo pabaigos likus žaisti 15,1 sek. Brownas atsikovojo kamuolį po netaiklaus Charleso Jenkinso metimo ir taikliai atakavo iš baudos aikštelės – 60:58.

Fotogalerija

Marius Grigonis išprovokavo pražangą, likus žaisti 6,4 sek., tačiau pataikė tik antrąjį metimą. Vieną baudos metimą realizavo ir Jimmy Baronas, tačiau žalgiriečiai nebeturėjo minutės pertraukėlių ir desperatiškas Luko Lekavičiaus tritaškis tikslo nepasiekė.

Antrajame kėlinyje Jockas Landale‘as pelnė taškus iš po krepšio, Nigelis Hayesas bei Zachas LeDay realizavo po vieną baudos metimą ir žalgiriečiai įgijo 7 taškų persvarą – 25:18. Vis tik tuomet savuoju spurtu atsakė svečiai.

Lorenzo Brownas pelnė taškus su pražanga, Ognjenas Dobričius pataikė dvitaškį, dar tris taškus pridėjo Ognjenas Kuzmičius, o „Crvena Zvezda“ laimėjo atkarpą 13:2 bei ketvirčio pabaigoje persvėrė rezultatą – 31:27.

Antroje mačo dalyje tęsėsi tas pats klampus žaidimas ir nė viena iš ekipų nesugebėjo atitrūkti. Kiek sėkmingiau ketvirtąjį kėlinį pradėjo „Crvena Zvezda“, kuri įgijo 5 taškų persvarą, tačiau tuomet atėjo eilė „Žalgirio“ spurtui.

Jockas Landale‘as pataikė vieną baudą ir pataisė netaiklų metimą, Lukas Lekavičius pasižymėjo iš vidutinio nuotolio, o spurtą 10:2 vainikavo tolima Artūro Milaknio bomba ir „Žalgiris“ išsiveržė į priekį 56:53. Tuo metu tai buvo pirmasis Milaknio ir trečiasis „Žalgirio“ tritaškis rungtynėse.

Iki mačo pabaigos likus pusantros minutės rezultatas vėl buvo lygus, tačiau tuomet iniciatyvos ėmėsi Ulanovas, kuris atliko sėkmingą reidą krepšio link ir persvėrė rezultatą – 58:56.

Mouhammadas Faye pataikė dvi baudas, taip vėl į rungtynes įvesdamas realybę (58:58), o jau kitoje „Crvena Zvezda“ atakoje Brownas atsikovojo kamuolį puolime ir dvitaškiu persvėrė rezultatą – 60:58.

Vėliau jau sekė Grigonio ir Barono baudų metimai bei netaiklus Lekavičiaus bandymas iš toli, aidint rungtynių sirenai.

„Žalgiris“ šiose rungtynėse pataikė vos 3 iš 21 (14,3 proc.) tritaškių, tačiau nespindėjo ir „Crvena Zvezda“, dar blogiau metusi tolimus metimus – vos 3 iš 24 (12,5 proc.) tritaškių.

„Žalgiris“: Edgaras Ulanovas ir Marius Grigonis po 11, Jockas Landale’as 10, Lukas Lekavičius 9, Thomasas Walkupas 7.

„Crvena Zvezda“: Billy Baronas 14, Lorenzo Brownas 12, Ognjenas Dobričius ir Charlesas Jenkinsas po 6, Mouhammadas Faye 5 (7 atk. kam.).

Jasikevičiaus komentaras:

Ulanovo komentaras:

Landale'o komentaras:

Grigonio komentaras:



Komentarai:

Special
užuojauta žaidėjam, kurie dabar vaikšto kampais su dirbtinai iškreiptom lūzerių fizionomijom ir gailisi, kad jaunystėje per mažai treniravosi ir šiandien nežaidžia amerikoj. Jiems gruodžio 26 Rukloje, prie pat amerikos ir nato karių bazės atidaromas baras AMERIKA. Atvykite pas mus ir būkite savimi!!!
2019-11-22
+33
Atsakyti
15
Sveiki, atsisiuskite Monese programele, registruodamiesi iveskite pakvietimo koda EDGAR453 , uzsisakykite nemokama kortele ir gaukite 15 Euru dykai atlike pirma atsiskaityma su sia kortele ( pinigai ikris per 48 val.)
2019-11-22
+24
Atsakyti
mod123
Kai kurie rytfaniai cia primeta ekspertus kurie isvis nenusimano apie krepsini, tik aukstina tas savo komanda, kuria tuoj kas nors ismes is tos 4 vietos ir pasibaigs Eurocupai, paziureciau kaip tas jusu rytas i EL patekes atrodytu, manau pagal galimybes baisiau ir uz pernykste Darussafaka. Kiti fanai irgi nelabai supranta, jog neesam ta komanda kad pastoviai atkrintamosiose sedetume, ne biudzetas ne pavardes zaidzia, bet siemet arciau sito esame, pagal biudzeta ir sedim 14-18 vietoj, daug kas pripazins jog prasauta siemet su kai kuriais zaidejais, nesilipdo ta sistema, saras grieztas, tas dar labiau juos ismusa, jei ir persilauš nebent sezono vidury. O pykti tikrai nereikia, siemet sezonas ir liudnas gali but, nurasyt negalima, net ir prisisvajot apie aukstumas juolab nereikia.
2019-11-22
-35
Atsakyti
Kevin Ball
Nereikia komandos maisyti su zemem manau, vis gi tai yra sportas ir jis tuom ir yra idomus, nereikia tiketis kad komanda kasmet rodys tuos pacius ar net geresnius rezultatus ypac kai net nera tarp turtingiausiu el klubu. Pora paskutiniu sezonu labai suzadino visu viltis ir tikejima kad Zalgiris yra top8 klubas EL nors jis toks nera, tik gero sezono ir gerai pataikytos komplektacijos deka gali tokiu pabuti kartas nuo karto. Vis gi cia yra sportas, tie patys Feneris, cska ar oly kiek metu budavo top komanda o siemet mala shu.. konkreciai (cska dar ne tiek baisiai nors pries sezona visi juos nurase), ar te patys milanas ar andolou efes pastoviai budavo dugne o siemet siaucia, tai yra sportas viena sezona tu virsuneje kita turi viska kurti isnaujo. Galbut siemet ne Zalgirio pasaka ir nieko nepadarysi, reikia tiketi savo komanda ir galbut pasiskes, kaip sakoma jei ne siemet tai kitamet :) Sekmes komanda.
2019-11-22
-10
Atsakyti
lol
su sita zalgirio sistema ir rinktine zais? :D
2019-11-22
-24
Atsakyti
asas
pastebejau kad tie zmones kurie raso.."turim ta turim ana , cia mums neina db zaidimas "MUMS MES TURIM"" Noreciau kad jus nueitumet pas pscihologa ir pasigydytumet galvas..nes cia nei vieno jusu nera..nei vieno!! Mano Realas CSKA ir BARSA parurins jumis tada!
2019-11-22
-7
Atsakyti
asas
trust the system!!! pochui man kad visi bijo mesti i kasi! pochui man kad visi perbale apsimyze laksto nes bijo klaida kokia nors padaryt..kad melynosis neapsauktu!! Svarbu yra sistema pochui kad zaidimas vemti vercia net kai laimi! POCHUI MAN!
2019-11-22
+41
Atsakyti
.
Ką pastebėjau, visi užmiršo Leday, bet jau kelintas rungtynes jis labai banguoja ir nesiima lyderio vaidmens gale, per šias sumetė tik 5 pts, prieš Oly 4pts, galėtų daugiau atsakomybės temptis ant saves, nes turi patirties Eurolygoj, jam visos komandos nenaujiena.
2019-11-22
-9
Atsakyti
Cercas
Kaip galvojau taip ir įvyko. Centro neturim, į zaidėjo neturim (Grigonis traumuotas). Milas jau pernai Grybas buvo. JANKIS TAIP PAT. REIKIA SU JAIS TARTIS DĖL ALGŲ MAZINIMO IR PIRKTI LESSORT IR GERA GYNĖJAI HYNES REIKIA ISNAUDOTI. NA TOP 8 NEBUS, BET TAI DUOS SUSIMĄSTYTI Šarui, kad vis tik reik pirkti normalu centrą ir į žaidėją Lt yra pagalba. Gal tik Grigonis vedantis gali but, kiti tik pagalba.
2019-11-22
-30
Atsakyti
ZB
O dabar galetu patikrinti ant kiek is tiesu zaliai balti yra Jankunas ir Milaknis - nes Motiejunas jiems turetu pasiulyti susimazinti algas - spekit ar nors vienas pasirasytu? Tik pakalbet moka apie istikybe Z, odabar isspaus kiekveina centa. Kitam sezonui (nes Milas ir Jankis dar tures kontraktus) reiktu paimti Maciuli ir Kalna bent 2 sezonams. Plius gal pavyktu ikalbeti Kevala atnaujinti karjera. Na o kad butu siek tiek jaunatviskumo pasiimti Kuzia ir viskas bus super.
2019-11-22
-4
Atsakyti
taigi
svarbiausias sezono tikslas imti LKL auksa nugalint Ryta - visa tai atperka visus sudinus sezonus Eurolygoje
2019-11-22
+3
Atsakyti
ai
Man tai atrodo kad baigesi Jaskos zvaigzdes valanda :) welcome to reality
2019-11-22
+18
Atsakyti
sd
jankunas su alga kosmine laksto pensijinio amziaus
2019-11-22
-11
Atsakyti
Anonimas
laikas isformuot sita geda darancia komanda ir investuot 10+ mln i svietima, kad pagaliau ismoktu buduliai fanai neskubedami ir iki galo sugiedot himna pries rungtynes
2019-11-22
+39
Atsakyti
x
Tyliu , nera ką pasakyt
2019-11-21
-6
Atsakyti
Anonimas
Primenu kad jau is anksto vasara jie dairesi kokius zaidejus supirkt i komplektacija, ka jie tokio mate situose legionieriuose man yra mistika. O tos kosmines algos jankunams uz nuline eurolygos statistika yra super fanu saskaita.
2019-11-21
-7
Atsakyti
Dildo
Zalgiris labai primena pries 2 ar 3 metus zaidusi Bamberga, kai kovojo su visais bet taip tragiskai nesiseke jog rungtyniu gale pastoviai pralaimedavo.
2019-11-21
-16
Atsakyti
kaunietis
sudas tas zalgeris zaist nemoka
2019-11-21
-5
Atsakyti
._.
Nustokit verkt didieji fanai. Kantrybes... kai laimi, tai visi dziaugiames ir rankutem plojam, o jau kai prapisam tai su klaviatura kritikuot mokam! kiausinius skaiciuosim pavasari, aisku nebus lengva prasimust, bet paziurejus is kitos puses Fenerbahce irgi gulinti spardo siuo metu...
2019-11-21
-7
Atsakyti
Paluzusi
ka veikia nigel Hayes jokios naudos tik su real suzaide
2019-11-21
+24
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 276

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.