Tadas Sedekerskis buvo siūlomas ir „Neptūnui“

2017-12-23 10:15
Nuotr.:

Finansinių sunkumų ir vidinių rietenų kamuojamas Klaipėdos „Neptūnas“ praėjusią savaitę galėjo sulaukti papildymo. Paaiškėjo, kad uostamiesčio komandai buvo siūlomas Tadas Sedekerskis, kuris pasirinko Kėdainių „Nevėžį“, skelbia „Delfi.lt“.

Sedekerskiui žaidimas Klaipėdoje nebūtų naujiena, nes iš Nidos kilęs puolėjas visą vaikystę sportavo Vlado Knašiaus krepšinio mokykloje, o prieš pakeldamas sparnus į Ispaniją rungtyniavo Klaipėdos „Naftos-Universiteto“ komandoje.

Situaciją apie Sedekerskio pasirinkimą komentavo Virginijus Bulotas, kuris laikinai buvo paskirtas „Neptūno“ direktoriumi, tačiau realiai šių pareigų eiti net nespėjo, nes buvo grąžintas senasis vadovas Artūras Žalys.

„Man nesuprantama, kodėl „Neptūnas“ jo nepaėmė. Juk tai – jų mokyklos auklėtinis, jų krašto žmogus. Esu giliai įsitikinęs, kad „Neptūnas“ T. Sedekerskiui buvo geresnė vieta nei „Nevėžis“. Man tiesiog gaila to vaikio. Kažkas paprasčiausiai nesiryžo priimti sprendimo. Esmė net ne kainoje, o kitose sąlygose, kurios iš principo buvo visai nereikšmingos. Bet klubas nesugebėjo priimti sprendimo. Gal žmogus, kuris dabar ten vadovauja, nežino niuansų, krepšinio vadybos taisyklių, o gal sporto direktorius pabijojo prisiimti atsakomybę“, – svarstė Bulotas.

Jo nuomone, Mindaugo Girdžiūno ir Arno Butkevičiaus praradimą taip pat lėmė klubo administracijos klaidos.

„Manau, paleidus du žaidėjus padaryta labai didelė klaida. Jeigu žinai sutarties detales, bet nekontroliuoji procesų, tai kaltas esi pats, o ne žaidėjai, agentai ar komanda, kuri tuos krepšininkus pasikvietė“, – mintimis dalijosi Bulotas.



Komentarai:

vanonimas anonimui
Visa laika po truputi augo
2017-12-23
-1
Atsakyti
Anonimas
juo ugis tikrai 205 ? neseniai 200 visur rase. nejau taip stipriai paaugo
2017-12-23
-3
Atsakyti
to to anonimas
ka cia nusisneki? nevezy dar baisiau viskas, isejo amerikietis, isejo kuksiks po menesio, eile lietuviu pasisake, kad nevezis nemoka algu. ten isvis ant tiek tragiskai, kad nei agentai nezino i ka kreiptis del nemokamu algu, neaisku kas vadovauja ir nei vienas nekelia telefono kai skambina. treneris pila purva ant tu kurie nesutinka zaist uz dyka, o ir perspektyvos tokios, kad neaisku is kur jie isvis istrauks pinigu praeities skoloms ar bent jau uz si sezona sumoket dabartiniams zaidejams. neptune dar yra sprendimu jei susitvarkytu vadyba tarp saves, o nevezis beviltiskoj situacijoj.
2017-12-23
-8
Atsakyti
to Anonimas
Jei ir vyksta Nevezyje, tai ne taip ziauriai. Lyg algos velavo, 1 zaidejas sustresavo, isejo - ir viskas. Kiti zaidzia
2017-12-23
+5
Atsakyti
Plius
Jeigu planuoja susivarkyti reikalus ir kovoti si sezona, tai ieskos net ne Kisieliaus lygio, o Butkeviciaus lygio zaidejo.
2017-12-23
+2
Atsakyti
to 2 hmm
Tikrai dar nėra Kisieliaus lygio - būtų jo lygio gautų pastovias minutes ACB lygos visiškuose outsider'iuose. Be to Sedekerskis labiau PF, o Kisielis SF. Prie dabartinių finansų imti dar vieną PF, kai pačios didžiausios problemos ne šioje pozicijoje, o vasarį į rikiuotę grįžus Kačinui iš vis su PF problemų nebūtų, manau per didelė prabangą Neptūnui. Nors kalbant iš Sedekerskio pusės manau Neptūnas tikrai jam būtų geresnė vieta.
2017-12-23
+2
Atsakyti
Dorzas
Šiaip kai žaidėjas skolinamas dažniausiai jam atlyginimą moka priimančioji komanda. Dabar Neptūno vadyboje ir finansuose visiškas chaosas, o ir su kuo kalbėtis nebuvo. Neptūne kaip sovietiniame anekdote - ryte valdžią paėmė raudonieji, popietę - baltieji, vakare - vėl raudionieji, naktį vėl baltieji. Tada ryte atėjo girininkas ir visus išvaikė. Šis anekdotas visiškai primena situaciją Neptūne, tik kad dar "girininkas" neatėjo, o gal ir nėra tokio, kuris ten visus išvaikytu.
2017-12-23
+1
Atsakyti
2 hmm
nesutinku, manau Sedekerskis jau dabar beveik Kisieliaus lygio
2017-12-23
Atsakyti
Anonimas
Is straipsnio neaisku ar Neptunas galejo rinktis ir ar visai nereikejo moketi. Jau pirmame sakinyje rasome kad tai Sedekerskis pasirinko Nevezi
2017-12-23
-1
Atsakyti
Anonimas
"nes ten daug pašalinių dalykų vyksta"

O Nevezyje nevyksta?
2017-12-23
-2
Atsakyti
hmm
turim laivytes jaunimo, kam dar vieno butu reikeja? kad kitai komandai augint? butu jis mikalausko minutes zaides ir visa nauda...jai jau imt zaideja - tai toki kuris galetu 20-30 min lost ir naudos duot, o ne tam kad vieta uzimtu... bulotas irgi geras fruktas, neveltui visur neigiami komentarai pasipyle kai paskelbe ji neptuno direktorium...
2017-12-23
-3
Atsakyti
djgaffer
Durna ta Klaipėdos valdžia.Jų krašto talentas,būtų užpildęs SF spragą,bet jie vistiek jo nepaėmė.Juk net nereikėtų pinigų mokėt,nes Baskonia viską sumoka.Patys kalti.Dar neaišku,ar ir pats Tadas būtų ėjęs,nes ten daug pašalinių dalykų vyksta.O jaunam žaidėjui apsikrauti galvą nereikalingom mintim tikrai nerekomenduotina.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-23
+3
Atsakyti
Klp
Ka Bulotas pasake, tai nereiškia, kad taip ir buvo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-23
-5
Atsakyti
Ąžuolas
Bulotas teisūs 100 %

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-23
-8
Atsakyti
Simas
Idomu būtų zinoti , kokia Sidikerskio nuomone? Ar jis sutiktų zaisti uz Neptūną? Krepsinio. federacijoe, nevisai viskas tvarkoje, matyti ne tie vadovai pasodinti i tas. Siltas kedes, ar jie turi tos kompetencijos? Nieko nepadarysi svogeriu šalis.Dabar, perspektyvus jaunuolis turi prasyti ismaldos, kad priimtu i komanda.. Dunduku laivas, kuo toliau ,tuo durniau bet tai visuose frontuose.....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-12-23
+1
Atsakyti
vardas
gerai padare. siaip butu zaides uz lekste zupes
2017-12-23
-1
Atsakyti
Klaida
padare Neptunas, kad nepaeme Sedekersio, sio krasto ir mokyklos zaidejas, butu greitai isiliejes i komanda, draugai ir seima taip pat salia butu buvusi, plius nieko jis nebutu kainaves neptunui, o pastiprinimas tikrai geras butu buves, kol Kacinas nezaidzia. Protu nesuvokiami dalykai vyksta klube
2017-12-23
+1
Atsakyti
Nėra savininko, nėra ir tvarkos. Bijau, kad tai Lietuvos klubų bėda. Kai valdo finansiškai neatsakingi už pasekmes vadovai, ryžtingų sorendimų nebus.
2017-12-23
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 18

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.