Ar tai buvo blogiausia, ką esame matę iš „Žalgirio“? (BasketNews.lt podkastas)

2022-05-17 16:49

Jonas Lekšas, Karolis Tiškevičius ir Jonas Miklovas aptaria „Žalgirio“ gėdą Panevėžyje, likusias LKL pusfinalių intrigas ir gauna šviežius Donato Urbono įspūdžius iš Eurolygos finalo ketverto sostinės.

Temos:

– Gandriukas studijoje (0:00);
– (Ne)suprantami dalykai Panevėžyje (3:10);
– Didžiausia „Žalgirio“ gėda LKL? (8:02);
– Ar Ulanovas išgelbės „Žalgirį“ ir Strelnieko katastrofa (15:02);
– Pauliaus Motiejūno atsakomybė (22:30);
– Kodėl LKL pusfinalis kertasi su Eurolygos finalo ketvertu? (33:23);
– Tiesa ar melas? (43:12);
– LKL turi savo Atamaną? (1:06:12);
– Donato U. įspūdžiai iš Belgrado (1:12:21).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:



Komentarai:

Anonimas
viska teisingai kalba apie PM tragedijas del janio ir visokiu kalnieciu (ir beja ir kita sezona bus) tik man vienas klausimas kodel kai PM istoja su spaudos konferencijomis visi tie zurnalistai uzdavineja tuos sabloniskus klausimus i juos PM taip pat sanloniskai atsako viskas linksma viskas grazu ir nei vienas i akis nedrysta pasakyt kad ne l neinlinksma nei grazu ..cia tikrai reali baime su PM susipykt ar kame reikalas?
2022-05-18
Atsakyti
aaa
'Startiniai' klausimai buna, taciau po PMo ganetinai sablonisko atsakymo kitas klausimas turetu buti 'ar tikrai esate an tiek nekompetetingas bei naivus kad nesupratote sito sprendimo pasekmiu?' O sita jau niekas nepaklaus. Vienas dalykas tai ir taip aisku.. antras butu konfliktas. :) Is esmes su Jumis sutinku. :)
2022-05-18
+6
Atsakyti
kas jums su tuo žalgiriu, daugiau nei pusę podkasto apie žalgirį, kalbėkit apie jonavą, rytą, kėdainius, taip pat įdomų pasiklausyti, krepšinis nėra tik apie žalgirį.
2022-05-18
+5
Atsakyti
rdgfg
Rekomneduoju konkurentu tinklalaides, ten LKL skiriama demesio.
2022-05-18
+8
Atsakyti
ule
eurolygos pusfinali efes pilsen oly žiurės daugiau nei lkl ? jus rimtai taip galvojat? ne gandro o klouno kostiuma tegul apsirengia kita podcasta
2022-05-18
+3
Atsakyti
ule
tiesiogine transliacija ziurint tai turbut keturis kartus lenks lkl ziurimumas.
2022-05-18
+19
Atsakyti
kabelistam jei prizadejo kad po pora k damoket jei sudraskys zalius, tai jie derutsa is paskutiniuju ir sieks sudraskyti zalius is paskutiniuju. pas zalius kita situacija . saibu nera ir nebus jokiu bonusu tad kaip ir aisku viskas. kertinis matchas ketvirtadieni
2022-05-18
Atsakyti
tadas
Fatkas kaltas del zalgirio yra vienas zmogus mano nuomone tai PMO visi ji ten slovino ,kad ale ištrauke zalius is skolu,kauno savivaldybes pinigais :) gavo akciju uz dyka o dabar pardavineja ,tai investuok i kluba arba grazina tegu kaunui atgal,kas cia per verslas nuo nulio ,nebutu tas zalgiris bankrutaves ,taip ar taip savivaldybe mokejo tas skolas :) o dabar laimetojas vienas tapo savininku uz nieka ir pardavineja akcijas ,sau ikysene o ne i zalgirio biudzeta ,komplektuot nemoka isvis gi tas pas zalgiris dugninis kaip ir pries Šara tik tada atmaza turejo skolas grazinam ,tie patys vel sedi kur saras isvale nuo visu kalnieciu krapiku ,tik dabar vos pajudantis kur gaus darbus po karjeros ,uz zalia ble krauja nieko nenusimanancius kaip komsnda komplektuot,varo ant romanovo o tai pat elgiasi kiti kalti aplinkui ,trenerius keist ,tokia kliurks padare su kaziu dabar kad nuo visu mylimu, dabar nevykeliu skaito ,jis pakyso kiaule dabar gaus spaudimo ten kitais metais tiek ringtineje tiek kitam sezone nuo pirmu varzybu ,galejo pasedet iki vasaros ismest visus tuos nevykelius apart Lekavičiaus ,na cia visi zino kas kaltas ,cia nereik but genijum gm ir dabar jau suprast kad butina jusufa sononui duot 3metu kontrakta is siauliu ,bet ne geriau su kalnu dar pratesti sutarti milakniu ,streineka uz puse lemo pasilikti ir is pencijos javtoka grazinti uz milijona,zalio kraujo gi
2022-05-18
+3
Atsakyti
Tomas
patiko mintis kad uz 3 nezaidziancius buvo galima isigyti Roką Giedraitį. būtų idomu dar pvz janukunas + milaknis kas iseitu ar gifey + miniotas ir tt
2022-05-18
+11
Atsakyti
maladiec bn chebra, pagaliau atvirai ir tiesiai sviesiai. dar liko nepaliesti zalgirio pensininkai, kalnietis, tas pats krapikas. tai yra motiejuno svogerizmas, kai mokami pinigai uz zalia krauja bet visiskai normaliam krepsiniui netinkantiems zmonems. motiejunas to nesuvokia ir jis nesuvoks, itaisys jankuna i silta vieta ir nesvarbu ar jis kazka moka ar ne, nesvarbu koks jo lygis kaip vadybininko. svarbu draugelis.
2022-05-18
+13
Atsakyti
x
Miklovas gaidžiu apsirengęs :D
2022-05-17
+6
Atsakyti
Martynas
gaidzio nuo gandro neskiri broli
2022-05-18
+17
Atsakyti
Anonimas
karolis laizo pauliaus uzpakaline anga
2022-05-17
-3
Atsakyti
Adomaitis
px ta eurolyga niekam neidomu sužinai rezultatą ir tiek, o vat Žalgirio komandos nuleidima į unitaza vau, čia būtu Lietkabelio 20 metu pasiekimas triumfas.
2022-05-17
-2
Atsakyti
A.
nelabai idomu klausyti, kai šneka mažai zinomi žmonės ar temos nuobodžiai suformuluotos. na bet stengiamasi ko gero.
2022-05-17
+1
Atsakyti
Jeez, ar tikrai sunku pažiūrėti abejas??? Blemba, jau seniai nebe tie laikai gali žiūrėti tik tiesiogiai ir per antžeminę tv (nors ir tai būdavo, kas i VHS įsirašydavo). Patys reklamuojat (kai kas atiduoda transliacijas GO3/Fanseat/Euroleague.tv ir tt) - kada nori, tada žiūri, nori - prasuki. Tuo labiau žurnalistams - tikrai nesuprantu pasakymo žiūrėsiu tas, nes įdomiau. Tą puikiai žinot patys. Daug blogiau, kai vienos transliacijos metu tiesiog BŪTINA pranešti kitos rezultatą (dėkui porai komentatorių, kurie BENT įspėja apie tai). Beje, Karoli, būtent KMT pasipuikavimas tavo nuomone (rodymas kitos poros kovas sumažintame ekrane) yra blogis visiems, kas gali/planuoja matyti abejas. Dauguma sužinoję rezultatą kitų rungtynių - jų tiesiog nebežiūrės, prarasta intriga. Man dzin kiek uždirbs vienas ar kitas transliuotojas. Tikiuosi, bent apie Eurolygą per Žalgirio - Lietkabelio dvikovą nevapėsit
2022-05-17
-1
Atsakyti
sitie skystaklyniai tik dabar pradejo kalbet apie motiejuno atsakomybe nors tas klounas jau antri metai is eiles pjauna taip kad paslept jo kliurku neimanoma. per tuos 2 metus kai isejo jasikevicius, valdzia daro klaida po klaidos. jei zurnalistai butu zurnalistais, o ne mazgotemis, o fanai irgi isreikstu nuomone netik komentaruose, tuomet gal ir neprieitume prie tokio gedingo sezono.
2022-05-17
+19
Atsakyti
cia
vienintele mazgote esi tu, paziurek i veidrodi ir suprasi koks apgailetinas padaras esi, lysk atgal i buda ir nebeislysk jau atsibodai manau ne man vienam
2022-05-18
+6
Atsakyti
hmz
teisingai Tiškė sako, šiaip tikrai dzin eiliniam krepšinio fanui tie eurolygos pusfinaliai
2022-05-17
+10
Atsakyti
Na kaip pas mus ner karinio mercho? Ant kiekvieno kampo Ukrainos veliavytes ne merchas?😁 Ar mes jau savo trispalves nebeturim? Kodel mosikuojam svetimu valstybiu veliava? Net serbai Rusijos veliava nemosikuoja!
2022-05-17
-3
Atsakyti
hmz
atgal i buda troli
2022-05-17
+6
Atsakyti
Tai aisku kad lkl ziures labiau nei eurolyga, nes eurolyga dauguma ziuri del zalgirio gal kazkiek del barsos ir viskas. Daugumai p x tas eurolygos final4 kai idomiausias lkl per visa savo laika!
2022-05-17
-2
Atsakyti
asd
As irgi. Ka man ten ziuret Volkupa? Vienodai man kas laimes, nes nieko nepalaikau.
2022-05-17
+19
Atsakyti
gsd
Gandriukai, gandriukai, b*et kur skrendi!
2022-05-17
-7
Atsakyti
Andre
jei rimtai, tai be Jasikeviciaus Zalgiris ir iki dabar butu buves panašiai ten kur yra šiandien. Tas mitas griuva ir grius tik dar sparčiau. Prisimenukaip siemense su Krapiku, Kalnieciu, Jankunu , milu buvome valgomi po 20-30akių, dabar vėl ta pati kompanija.
2022-05-17
+30
Atsakyti
fgfg
Su Jaska buvo slapias sapnas, o dabar pabudus reikai eiti apsivalyti.
2022-05-17
+13
Atsakyti
Paprastas retorinis klausimas??/ Kas lygai geriau - čempionus reikia keisti ar visada palikti Žalgirį, nes tai eurolygos komandą???
2022-05-17
-7
Atsakyti
15min
Jonas Kazlauskas Tirai negalvojau kad zalgiris gali taip prastai atrodyti. Galvojau kad Lietkabelis gali laimeti bet tokio Zalgirio paveikslo as nenuspejau
2022-05-17
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 58

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.