„Lokomotiv“ atleido vyriausiąjį trenerį

2019-11-15 12:41
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuviškąją Krasnodaro „Lokomotiv“ komandą purto permainos vyr. trenerio poste, skelbia Rusijos žiniasklaida. Pasak „Izvestia“, klubo vadovybė padėkojo už darbą specialistui Luca Banchi ir neria į intensyvias naujo trenerio paieškas.

Šiai ekipai atstovauja Mantas Kalnietis ir neseniai klubą papildęs Mindaugas Kuzminskas, administracijoje viceprezidento pareigas užima Ginas Rutkauskas.

Šaltinių teigimu, „Lokomotiv“ vadovybė suprato nelengvą Banchi situaciją, kai teko perimti performuotos ekipos vairą, tačiau ilgiau laukti nebegalėjo ir šiuo ėjimu mėgins gelbėti sezoną Europos taurėje.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
22,1
Pataiko: 22,1
Taiklumas: 50,0%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: Sam Dekker

Europinėje arenoje „Lokomotiv“ per šešis turus laimėjo tik dusyk. Iki reguliariojo sezono pabaigos likus keturiems mačas, keturiskart paeiliui pralaimėję rusai rikiuojasi priešpaskutinėje, penktoje, grupės vietoje.

Spėjama, jog vadovavimas Krasnodaro ekipai bus patikėtas kitam užsieniečiui.

VTB Vieningoje lygoje „Lokomotiv“ su trimis pergalėmis per penkis mačus užima ketvirtąją vietą.



Komentarai:

Viskas pasikeitė per naktį
GG WP.
2019-11-16
-5
Atsakyti
:)
dar niekad taip nesijuokiau skaitydamas kases naujienas :DD #KuzminskoKarma
2019-11-15
+7
Atsakyti
Antanas
Jis gi tipinis bom.zara
2019-11-15
-3
Atsakyti
Delonte
Uz ka dar jam padekojo klubo vadovybe? LOL
2019-11-15
+2
Atsakyti
Aš ieškau vyro už atvirus santykius! Su manimi galite susisiekti per šį portalą - http://getmeets.com
2019-11-15
-13
Atsakyti
lkl
Bet jiems liko ne 4 o tik 3 mačai
2019-11-15
+11
Atsakyti
djgaffer
Keista,kad rusai taip ilgai laukė.Kantrybe jie tikrai nepasižymi juk.Iš laisvų trenerių yra Bartzokas,kuris jau yra vadovavęs Loko.Aišku dar Pasqualis laisvas,gal jį šnekins.Nu o Kuziai tiesiog nesiseka pastaraisiais metais.Kur tik nueina,ten prasideda sumaištis.Stiprybės tik lieka jam palinkėti.
2019-11-15
+7
Atsakyti
Ayo
Kam rupi ta Kuzminsko nuomone? Jis kai tik prasneka interviu taip visad meluoja. Tas jo pasakymas kad negauna zaist savo pozicijoj yra melas, tiesiog jo paslaugu komandos atsisako greit nes pamato koks nemotyvuotas zaidejas jis yra. Loko paeme Kuzminska nes jiem greit reikejo pastiprinti komanda + Lietuvis yra ju komandos menedzeris, tai galvojo va pyst Kuze ir Kalnas gi rinktinej kiek zaide, turetu iskart susizaist, ir toliau negalvojo, na o Kuzei cia be abejo vienintelis buvo klubas kuris dar juo bent susidomejo po eilinio fiasco eurolygos komandoje.
2019-11-15
+19
Atsakyti
Mantas Plytietis
Kuzminskas ėjo į lokomatyvą dėl pažįstamo trenerio. Po savaitės trenerį atleido. Puikus sezonas Kuziai nusimato.
2019-11-15
+18
Atsakyti
Tomas
kuzminskas po dvieju savaiciu: viskas pasikeite per nakti, kol vadovavo Banchi viskas buvo gerai, nusprendziau ieskoti naujo klubo.
2019-11-15
+14
Atsakyti
lol
kuzminskas sakys viskas apsiverte per viena nakti
2019-11-15
+11
Atsakyti
NE JAU
Kemzūra paskui Mindę atvarys ??? Kaip manot ? ;)
2019-11-15
-3
Atsakyti
ne nu pzdc.
KUZMINSKO aura:DDDD aisku sitas ir taip nerode rezultatu, bet nu kur tik bezpridielas, ten isvystame ir Kuzminska. O dabar vel Mindaugelis vare i Lokomotiva, nes Banchi jam zadejo SF pozicija. Tai dabar ka, vel sulauksim Kuzes isvykimo i kita komanda, kuri jam zades SF pozicija ar pagaliau ivyks stebuklas, ir pasamdys Lokomotivas toki treneri, kuris supras musu Mindaugeli:D
2019-11-15
+18
Atsakyti
Anonimas
OOOO susiprotejo pagaliau komunistai kad sitas treneris nieko gero neduos komandai :D kai jau ant eurocup iskritimo ribos sedi. Reikejo toki sprendima priimt iskart po pirmo rato, dabar antrame iskart dar du pralaimejimai nukillino sita teama, nebent jie koki stebukladari paims, su kuriuo jie tris pergales is eiles iskovos.
2019-11-15
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.