„Chimki“ sulaukė dviejų lyderių, bet prarado du krepšininkus

2019-10-02 19:45

Maskvos srities „Chimki“ sulaukė dviejų savo lyderių. Į Rimo Kurtinaičio komandos rikiuotę grįžo starto penketo krepšininkai Aleksejus Švedas ir Anthony Gillas.

Visgi prieš Eurolygos startą „Chimki“ turi ir prastesnių žinių – rungtyniauti negalės traumas patyrę rusas Sergejus Karasiovas ir latvis Dairis Bertans.

Rytoj 20 val. „Chimki“ namie susikaus su Tel Avivo „Maccabi“, o šiam mačui teisėjaus ir lietuvis Jurgis Laurinavičius.

„Nepaisant to, kad po Davido Blatto triumfo Eurolygoje „Maccabi“ nepasiekė gerų rezultatų, tai vis tiek yra labai gera komanda. Jie atnaujino sudėtį, turi gerą trenerį ir sudėtį su Scottie Wilbekinu, Nate'u Woltersu, kuris atvyko iš „Žalgirio“, Omri Casspi, grįžusiu iš NBA, taip pat centrą Tariką Blacką. Tai gera komanda, bet mes žaidžiame namie ir turime aikštėje būti su dviguba energija“, – prieš mačą kalbėjo Kurtinaitis.

„Chimki“ prieš Eurolygos startą VTB Vieningoje lygoje laimėjo dvejas rungtynes su Zeliona Guros „Stelmet“ ir Talino „Kalev/Cramo“.



Komentarai:

Rimaaas
Turejo komplekta traumotu zaideju, tai dar ir prisipirko traumotu, sunkus sezonas Kurcio laukia...nors ant poperiaus komanda tikrai galinga, bet traumos eilini sezona gali palaidot komanda
2019-10-03
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.