„Warriors“ nerimas: skiepytis atsisakančiam Wigginsui gali tekti praleisti namų rungtynes

2021-09-23 07:27
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

„Golden State Warriors“ stovykloje kyla nerimas, mat komandai nemažą sezono dalį gali tekti verstis be vieno iš vedlių Andrew Wigginso, praneša „San Francisco Chronicle“.

26-erių lengvasis krašto puolėjas atsisako skiepytis nuo COVID-19, o tai klubui gali kainuoti brangiai.

NBA yra nusprendusi laikytis valstijose taikomų COVID-19 protokolų, kurie dviejuose lygos miestuose – itin griežti: San Fransiske ir Niujorke vykstančiuose didžiuosiuose uždarų patalpų renginiuose visi darbuotojai privalo būti pasiskiepiję. 

„San Francisco Chronicle“ tikinimu, „Warriors“ viliasi, jog Wigginsui gali būti suteikta religinė išimtis, tačiau San Fransisko miesto valdžia turi teisę panaikinti tokią išlygą.

San Fransisko visuomenės sveikatos centras atsisakė komentuoti šią situaciją.

„Mes aktyviai svarstome prašymus taikant religinę išimtį nuo atleidimo skiepytis daugelyje pramonės šakų, taip pat toliau bendradarbiausime su verslo ir pramogų bendruomene priimant kitus sprendimus, – nurodoma visuomenės sveikatos centro atsakyme. – Artimiausiu metu pateiksime daugiau išaiškinimų šia tema.“

Jeigu Wigginsas liks nepasiskiepijęs, krepšininkas negalės žaisti „Warriors“ namų rungtynėse. 26-erių krepšininkas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai rinko po 18,7 taško, 5 atkovotus kamuolius ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Jo pataikymas iš žaidimo buvo geriausias karjeroje – 47,7 proc., o iš toli – 38 proc.

Wigginsas dar kovą patikino, kad neketina skiepytis, tačiau savo motyvų nepateikė viešai.

Iš pirmųjų dvylikos „Warriors“ sezono rungtynių net devynerios vyks būtent namuose. Vienas praleistas mačas Wigginsui lemtų 350 tūkst. JAV dolerių praradimą. 

Krepšininko atlyginimas artėjantį sezoną siekia 31,6 mln. JAV dolerių.



Komentarai:

Politiškai nekorektiškas tipas
Reik daryt kaip vienas dėdė su ūsais darė : 1) visiems antivakceriam liept nešiot skiriamuosius ženklus 2) jei ir toliau nesiskiepys visus antivakcerius išsiūst į konc. stovyklas, gulagus ir t. t
2021-09-23
+12
Atsakyti
Bricks
kazkokia nesamone parase basketnews. wiginsas ar su skiepu ar be jo nevertas ne puse tu pinigu, kuriuos klubas turi moketi. tai klubas tylia trina rankutes ir dziaugiasi kad jis toks asilas ir nesiskiepija. faila, kad GM new yorke pasikeites, galetu ji ir simmonsa pasiimti, va cia tai butu chebra
2021-09-23
+12
Atsakyti
Anonimas
Kiek vakseriu cia..Koks jusu susiktaa reikalas kas skiepytas kas ne??kiekvieno asmeninis reikalas cia..Kausu pilna visur.Neaiskius marmalus leistis,sekmes
2021-09-23
+2
Atsakyti
djgaffer
Dėl savo įsitikinimų už devynias rungtynes praras beveik 3 milijonus dolerių.Tada pajaus,kai kišenė suplonės kaip reikiant,jog reikia vykdyti protokolus.Aišku,skiepytis yra kiekvieno žmogaus sprendimas,bet jei gresia prarasti tiek pinigų,tai jau prisiversčiau tą skiepą susileisti.
2021-09-23
-14
Atsakyti
Boobiedede
Tuoj ir nebeloš nba. Kam mokėt pinigus tokiam žaidėjui, kuris rizikuoja komandos likimu ir dar nežais namuos? Nemokėčiau algos, pasirinkčiau kitą paakiepytą kaip vadovas, jog nekeltų kliučių komandai.
2021-09-23
-13
Atsakyti
Khh
Kokia čia religija? Sign me in!
2021-09-23
-2
Atsakyti
va tau ir laisva salis. kaip gyvulius varo skiepytis, nesvarbu ko tu nori. cia jau ne medicina o veterinarija.
2021-09-23
+2
Atsakyti
Anonimas
siaip jis daug uzdirba, galetu paduot i teisma tiek lyga, tiek pacia valstija.
2021-09-23
+2
Atsakyti
Anonimas
niekam neberupi Nurembergo teise. Visi zmones paversti galvijais.
2021-09-23
-1
Atsakyti
anonimui
Tu debilas
2021-09-23
-4
Atsakyti
Mikalojus Konstantinas
saunuolis Wigginsas. tai yra zmogaus teisiu pazeidimas. 99.7% isgyvenamumas, kokia dar cia prievarta gali buti skiepytis lietuviam tai zonoma sunku suprast kai jau 10 metu vaistu reklamomis planami smegenys ..."whaat? Wigginsas nenori nemokamu vaistu??? durnelis"..
2021-09-23
-13
Atsakyti
Anonimas
debilinsas tas wiginsas.
2021-09-23
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 26

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.