Scariolo: „Aišku, jog NBA nepasiruošusi rizikuoti su europiečiu vyr. treneriu“

2021-06-17 11:06
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Su Bolonijos „Virtus“ siejamas Sergio Scariolo pastaruosius trejus metus praleido Toronto „Raptors“ trenerių štabe ir per šį laiką susidarė nuomonę apie NBA kultūrą.

Kalbėdamas „Cope Malaga“ radijo stotyje italas tikino, jog NBA nėra pasiruošusi į vyr. trenerio poziciją samdyti europiečio.

„Per šį laiką išmokau naujų dalykų, sukaupiau patirties, bet man tapo aišku, jog NBA nėra pasiruošusi rizikuoti su europiečiu vyr. treneriu, – kalbėjo Scariolo. – Atrodo, jog europietis treneris ar sporto direktorius turi nustatytas lubas – jaučiama pagarba, bet yra taškas, kuris nėra perlipamas.“

60-mečio specialisto vasarą laukia naujas iššūkis – jis su pasaulio čempionų Ispanijos rinktine sieks iškovoti medalius Tokijo olimpinėse žaidynėse.



Komentarai:

Maga patriots vs lefty traitors
ir ko ne? kokia luzeriu komanda neturetu ka prarast, o issireklqmuotu kaip pirmoji pqsamdziusi europieti, savininkui net smagu butu parizikuot
2021-06-17
+1
Atsakyti
Marius
NBA turbūt galvoja, kad Europos treneriai ateis su komandiniu žaidimu ir nebus ryškių žvaigždžių. Kai nėra žvaigždžių, nėra pardavimų iš atributikos. Daugiau žvaigždžių, daugiau pinigų.
2021-06-17
-2
Atsakyti
eee
O gerų trenerių ten nereikia,jei Davidas Blatas netiko būdamas geriausiu tarp Europos trenerių (kur lochai neužsibūna postuose), tai viskas tuo ir pasakyta
2021-06-17
+3
Atsakyti
eee
Pamiršo Karnišovą kuris jau pramušė visas jo įsivaizduojamas ribas, ir aukščiau jo tik klubo savininkai dabar. O dėl trenerių tai teisybė, nors ir juokingai tai atrodo - šiaip ar taip visokius vietinius teletabius iš asistentų skiria į trenerius, tokius kaip Casey, Pacerių ex treneris, rasistas Rivers ar tas atverstalūpis nevykėlis prisiplakęs prie Lebro dar Klyvlende, berods Clipperius "treniruoja" ?
2021-06-17
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.