J.R.Smithas taps laisvuoju agentu

2013-06-04 09:19
Nuotr.:

Geriausio šeštojo NBA žaidėjo prizą šį sezoną pelnęs J.R.Smithas nusprendė tapti laisvuoju agentu
Geriausio šeštojo NBA žaidėjo prizą šį sezoną pelnęs J.R.Smithas nusprendė tapti laisvuoju agentu
Nuotr. Reuters-Scanpix
Geriausią sezoną NBA lygoje sužaidęs Niujorko „Knicks“ ekipos gynėjas J.R.Smithas šią vasarą taps laisvuoju agentu ir sieks pasirašyti pelningesnį kontraktą. 

Smithas iki birželio 30 d. turi galimybę pratęsti sutartį su Niujorko klubu dar metams ir uždirbti 2,9 milijono JAV dolerių. 

Tačiau 27 metų 198 cm ūgio atakuojatis gynėjas nusprendė tapti laisvuoju agentu ir vaikytis kur kas solidesnio uždarbio. 

„Knicks“ krepšininkui galėtų pateikti 4,9 milijono JAV dolerių vertės ankstyvąjį pasiūlymą, tačiau tikėtina, kad Geriausio šeštojo NBA žaidėjo apdovanojimą pelnęs Smithas gali sulaukti ir dvigubai didesnių pasiūlymų. 

Šį sezoną jis vidutiniškai rinkdavo po 17,6 taško, atkovodavo po 5,2 ir perimdavo po 1,2 kamuolio bei atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

Reguliariajame sezone gynėjas rinkdavo po 18,1 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio, tačiau atkrintamosiose varžybose jo rodikliai sumenko iki 14,3 taško. Smithas krepšį atakavo vos 33,1 proc. taiklumu, o vėliau susižeidė kelį.



Komentarai:

kazkada skaiciau kad jis nori iki karjeros pabaigos zaisti Knicks ir t.t. bet anyway jis man nepatinka ir kitur jis daugiau pakenktu nei padetu..jam i koki bobcats tegu bent i PO isves ir gales ten po 25+ pts rinkt, gal bus laimingiausias zmogus pasauly, ka gali zinot... Arba eis i koki Kings ar Mil, gales ten visi tatuiruoti zaisti, o poto varys pagerti i kluba po pralaimejimo :))
2013-06-04
-4
Atsakyti
Labai labai turėjo nukrist jo kaina per PO
2013-06-04
-7
Atsakyti
SSDDuok J.R.Smith kamuoli ir jo nebeatgausi net jei esi labai geroje pozicijoje.Labai didele ego turintis zaidejas,taiklumas neblizga.Jo pajegumas atsiskleide playofuose kai mete be proto ir skandino komanda...


Juokingiausia tai, kad Knicks fanai čia rėkavo, kad JR su Melo nesustabdomi bus ir skandins visus. Knicks komandai nuo to tik geriau, nes du savanaudžiai ir jumpshooteriai komandoje negali būti.
2013-06-04
-1
Atsakyti
SSD
Duok J.R.Smith kamuoli ir jo nebeatgausi net jei esi labai geroje pozicijoje.Labai didele ego turintis zaidejas,taiklumas neblizga.Jo pajegumas atsiskleide playofuose kai mete be proto ir skandino komanda...
2013-06-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.