Bryantas sukritikavo Gasolį: „Laikas apsimauti didelio berniuko apatinius“

2012-12-03 15:27
Nuotr.:

Kobe Bryantas turi pastabų dėl Pau Gasolio žaidimo
Kobe Bryantas turi pastabų dėl Pau Gasolio žaidimo
Nuotr. AFP-Scanpix
Antrą kartą per pastarąsias penkerias Los Andželo „Lakers“ ekipos rungtynes Pau Gasolis svarbiausias minutes praleisdavo ant atsarginių žaidėjų suolelio. Paklaustas apie tokią situaciją, „Lakers“ ekipos žvaigždė Kobe Bryantas pareiškė, kad ispanas privalo keistis pats. 

„Apsimauk savo didelio berniuko apatinius, – aukštaūgiui iš Ispanijos pareiškė Bryantas, po pirmadienio naktį 103:113 patirto pralaimėjimo Orlando „Magic“ klubui. – Turi prisitaikyti. Tiesiog prisitaikyti. Negali inkšti ir skųstis dėl to (sėdėjimo ant suolo, – Red.).“

Gasolis buvo pasodintas ant suolo iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti 6:07 min., kai „Lakers“ pirmavo 84:83. Per likusias rungtynių minutes „Magic“ tiesiog nušlavė savo varžovus 30:19. 

Ispanas aikštėje praleido 29 minutes, pelnė 11 taškų (4/11 metimų), atkovojo 7 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 metimą. 

„Nebuvau susierzinęs, – paklaustas apie Mike'o D'Antoni sprendimą lemiamomis minutėmis laikyti jį ant suolo, sakė ispanas. – Žinoma, labiau norėčiau būti aikštėje. Sėdėjimas ant suolo mane nuvilia kaip krepšininką, tačiau neleidžiu sau nervintis dėl tokių dalykų.“

Tai buvo antras kartas šį sezoną, kai rungtynes stebėję Gasolio tėvas ir jaunesnysis brolis Adria išvydo Pau sodinamą ant suolo prieš lemiamas minutes. Pirmąjį kartą vyriausiasis Gasolių šeimos vaikas ant suolo buvo pasodintas susitikime su Memfio „Grizzlies“ klubu, kuriame rungtyniauja jo brolis Marcas. 

„Lakers“ strategas D'Antoni bandė išsiginti, kad jis neperlaiko Gasolio ant suolo, tačiau galiausiai pripažino, kad jo auklėtiniams trūksta atletiškumo ir greičio. 

„Ką tik kalbėjausi su juo (Gasoliu, – Red.). Negaliu jums pasakyti nieko stebuklingo. Jis tikrai rungtyniaus. Komandoje turime 11 žaidėjų ir Pau yra iš tų, kurie žaidžia. Tačiau mes turime žaisti dinamiškiau. Dabar esame šiek tiek per lėti. Tai tik atletiškumo klausimas“, – aiškino D'Antoni. 

Paklaustas, ar jo žodžiai reiškia, kad „Lakers“ gali atsisakyti Gasolio, D'Antoni paaiškino buvęs ne taip suprastas. Tuo tarpu Bryantas pareiškė, kad taip atsitikus komanda pernelyg nenukentėtų. 

„Mes nesiruošiame jo prarasti. Taip neatsitiks. Kartu su juo praleidome tikrai nemažai laiko. Žinau, kaip turime rungtyniauti drauge“, – tvirtino Bryantas. 

Praėjusią savaitę Gasolis žiniasklaidai aiškino, kad jo atletiškumą kiek apriboja skaudantys keliai. Praėjusį sezoną aukštaūgį iš Ispanijos užstojusi ryškiausia Los Andželo ekipos žvaigždė šįkart apginti Gasolio nepanoro. 

„Pau privalo prisitaikyti prie dabartinio mūsų ekipos žaidimo. Jam nereikėtų taip dažnai žaisti po krepšiu, kaip jis mėgsta. Jis turi pasikeisti, – aiškino Bryantas. – Realybė yra tokia, kad norėdamas išlikti, privalai prisitaikyti. Aš niekuomet taip dažnai nesinaudodavau užtvaromis per visą savo karjerą, tačiau turėjau daug dirbti, kad tai perprasčiau. Tobulinau savo kamuolio valdymo techniką, mokiausi išlįsti už užtvaros ir rengti atakas. Turiu dažniau rungtyniauti baudos aikštelėje, tačiau prie visko prisitaikiau. Manau, kad Pau yra pakankamai talentingas ir sugebės tai padaryti.“

Paklaustas, ar nebuvo nustebęs, jog Gasolis lemiamas rungtynių minutes praleido ant suolo, Bryantas atsakė: „Visi stengiamės daryti viską, kad komanda laimėtų, o sprendimus priima treneris ir mes privalome juos gerbti.“

D'Antoni priima sprendimus, tačiau lyderio charakterį demonstruojantis Bryantas pareiškė, kad siekdami pergalių, jie privalo būti piktesni.

„Negali būti jokių pasiteisinimų ir verkšlenimų. Negalime nuleisti galvų. Esame pakankamai talentinga komanda, kad pakeistume savo žaidimą ir turime tai padaryti. Jeigu to nebus – šioje drabužinėje išspardysiu visiems užpakalius. Taip mes turime nusiteikti rungtynėms. Metta World Peace tai puikiai supranta, Dwightas Howardas irgi žino kelią, kuriuo turime eiti. Net jeigu jis dažnai šypsosi, jam labai rūpi komanda. Kaip jau sakiau, nesvarbu kaip, bet turime tai padaryti“, – aiškino Bryantas.



Komentarai:

ayo
kobe nera komandos lyderis kuris galetu komanda uzvesti ir tt kaip pwz lebronas ar koks garnetas, kobe indvidualistas ji sunku sustabdyt ir jis tau sumetys ten virs 30 tsk bet dar karta jis ten viso to jovalo nesutvarkys, parekaus ant zaideju nu ir ka? buvo philas tai visus i vieta sutvarke, nebera jo tai ir viskas, yra tiesiog alkanesniu komandu nei lakers
2012-12-04
Atsakyti
:)
Na kad krepsini MJ buvo Nr1 - be jokios abejones tiesa . Kad vienas labiausiai isreklamuotu zaideju - be jokios abejones .

Bet tik krepsini :) MJ laikais buvo itin daug sportininku kurie uz ji buvo labiau isreklamuoti . Tesiog MJ pasizymejo kad savo sporto sakoje - dominavo visiskai . Pvz Futbole niekad nebuvo iskeltas vienas zaidejas . Nu nebent Pele savu laiku ir Maradona . Bet ir tai jie turejo labai stiprius konkurentus . Jie nebuvo tokie ryskus kaip sendieninio Mesi konkurentai , bet irgi labai ryskus .

Jei is Grifino bandoma padaryti kazkas . Na atsiprasau ... taip pat sekmingai tada bandoma padaryti ir is Rose , K.Love , C.Paulo , Rondo ir t.t

Kiekvienas klubas turi savas zvaigzdes kurios bandomas padaryti NBA spinduleliais .

Realybe tokia kad Kobe , Lebronas ir Duran yra vieninteles NBA superstar ... Bet ju lyginti negalima su MJ nei is tolo .. Aisku noretusi ... bet pakolkas negalima . Braynas arciausiai lyginimo ... bet ir jam toli .

Galimybiu tapti kazkuo panasaus manau turi K.Durantas reliausiai .

Bet tai visur problema .. sendien visi jau dabar Mesi bando lyginti su Pele . Tai kvaila . Jie skirtingi zaidejai , skirtingai laikais zaide . Mesi gal ir antzmogis , bet Pele legenda .

Ir visais laikais viska nusprendzia - titulai . Galima sakyti kad Braynas daug titulu susizere su Shapu , MJ su Rodmanu ir Pipenu ... futbole tas pats Mesi tarptautineje arenoje sedi be titulu . Palyginus su Pele - jis biednas kaip tetelvikas .. taip galima sakyti Pele buvo ne vienas . Tuometine Brazilijos rinktine - buvo legendu rinktine , jie is tikro galejo sakyti " jie imus kiek gales , mes imusim kiek noresim " ... Pele ne vienas pasaulio cempiono titulus susizere , jis buvo centrine figuru , bet saliai jo buvo dar kelios legendos komandoje . Ko Mesi pakolkas dar neturi prie saves .

Bet tokia jau ta realybe . Gyvenime norint tapti kazkuo tikrai didziu - neuztenka vien tavo sugebejimu . Reikia tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje atsidurti ...

Nowicki butu gal taves tikrai legenda jei butu ne Vokietis , o tarkim Ispanas ar Serbas ... buvo savo trofeju eiles papildes ir Europos , Pasaulio ir Olimpiniais medaliais .. Saliai turimu NBA titulu ..

Bet toks gyvenimas ...
2012-12-04
-6
Atsakyti
kk
angliskai paskaitykit interviu po to cia rekit,nes vertimas tai..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-04
+9
Atsakyti
BenasAnonimas. Tu man primeni TDaY būdo žmogus. Aš vat protingas su jo, o mes visi kvailiai. Man iš tiesu keista žiūrėti į ta video buvo, kadangi puse video peržiūrėjau ir keisti pastebėjimai tam video. Taip, mes pastebėjau, kad finale Heat'ai daug bandė flopinti, būtent vienas iš priežasčių buvo įvesti baudas už flopinimą. Tačiau ar dėl sėkmingu flopinimu vadinti reikia rigged? Tikriausia nei tu, nei video kūrėjas nematė 2002 Lakers vs Kings.Kas dėl žingsniu, tai NBA teisėjai čia, kurie nešvilpia ne tik LeBronui, bet ir kitomis NBA žvaigždėms.Kiek žingsniu padarė K.Durant'as prieš pagaunant kamuolį. Vadinasi ir ten buvo Rigged? Tas pats Kobe dažnai žingsniuoja, bet čia NBA stengiasi pagerinti žvaigždžių žaidimą, kadangi po MJ išėjimo nebebuvo tokios figūros aiškios. Dabar NBA yra K.Bryant, L.James ir K.Durant. (Griffina dar bando padaryti).


Po MJ isejimo nebuvo tokios ryskios figuros ? Ka pasakytum jei pasakyciau Shaq ? Turbut labiausiai dominaves sios amziaus zaidejas, (nu bet cia tik mano asmenine nuomone.) Toliau, GRIFFINAS, GRIFFINAS ??? Gal tu juokauji ? Negi tikrai manai kad is GRIFFINO yra bandoma daryti tokia ryskia figura kokia buvo MJ ? Tu bent isivaizduoji kas buvo MJ nba, kiek reklamos i ji ikista buvo, jis buvo visos nba, viso krepsinio veidas, bekonkurence numeris 1 figura ne tik krepsini bet turbut ir visam sporte. Stereotipas kad MJ greatest of all time manai vien tik fenomenaliu mj sugebejimu deka :) ? Asmeniskai as turbut nezinau labiau isreklamuoto zaidejo uz MJ.

P.S

Visa ka pasakiau visiskai nesusije su MJ zaidimu. Del jo talento klausimu galetu kilti tik visiskam idiotui. Tiesiog NBA labai zenkliai prisidejo prie MJ "veido" (jei galima taip issireiksti) kurimo.
2012-12-04
-16
Atsakyti
Zalgiris7
Sveiki, gal kas susidomes šiuo pasūlymu: Jeigu norit gaut už dyką 30lt(čia jokia apgaulė) jum tereikia turėti +18metų ir elektronine bankyninkyste ir tereikia susisiekti su manimi el.paštas mano būtu zalgirinis4@gmail.com

Viskas rimta, jokios apgaulės, susisiekit ir pamatysit :)
2012-12-03
-1
Atsakyti
Na, pau visada buvo vadinamas minkstu centru, ir jo tai neizeide, tai reiskia uzsispyrimo jis neturi.
2012-12-03
-3
Atsakyti
Memo
Kobe nesipasuoja.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-03
-1
Atsakyti
Memo
Kobe nesipasuoja.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-03
Atsakyti
raptors best
pasikeles arogantiskas siknius, reikia kaltint visus kitus ir tik ne save. tai taip iseina kai gazolis sedo ant suolo LA ir prakiso,tai ner ko gazolio kaltin o reikia kaltint tuos kurie tuo metu buvo aiksteje. tikra nesamone zaidejas aiskina viseims kam tik nori
2012-12-03
-6
Atsakyti
benai o tai Rose ne zvaigzde? sakai tik Kobe, Durantas ir Lebronas? Rose iki traumu buvo zveris, marskinelius jo kaip pirko amerikoj, kiek gerbeju turi ir jei kai grys nebus prarades traumos tai bus vienas is geriausiu nba zaideju
2012-12-03
+13
Atsakyti
anonimo
su heat video tai mazdaug 80 procentu atveju buciau ir as svilpes ta pati.
2012-12-03
-1
Atsakyti
..
Na tada kobei senelio apatiniu reiketu. vis labiau gryba pjauna ir pats nejaucia.
2012-12-03
-1
Atsakyti
Aš tikrai nesakau, "NE TAIP NEBUVO", gal būt liepė D.Sternas atlaidžiau žiūrėti į Heat'us. Ypač, kad taip buvo nutikę jau NBA istorijoje. Gal būt pasimokė iš klaidos ir jau daug švelnesnioje versijoje liepė patraukti Heat'us, bet kaip sakiau, tai NEI Į LAŠO neprilygsta, kas nutiko 2002.

http://www.youtube.com/watch?v=qjRcTiwVE...
2012-12-03
+2
Atsakyti
Anonimas. Tu man primeni TDaY būdo žmogus. Aš vat protingas su jo, o mes visi kvailiai. Man iš tiesu keista žiūrėti į ta video buvo, kadangi puse video peržiūrėjau ir keisti pastebėjimai tam video. Taip, mes pastebėjau, kad finale Heat'ai daug bandė flopinti, būtent vienas iš priežasčių buvo įvesti baudas už flopinimą. Tačiau ar dėl sėkmingu flopinimu vadinti reikia rigged? Tikriausia nei tu, nei video kūrėjas nematė 2002 Lakers vs Kings.

Kas dėl žingsniu, tai NBA teisėjai čia, kurie nešvilpia ne tik LeBronui, bet ir kitomis NBA žvaigždėms.

http://www.youtube.com/watch?v=8jz9M4LIR...

Kiek žingsniu padarė K.Durant'as prieš pagaunant kamuolį. Vadinasi ir ten buvo Rigged? Tas pats Kobe dažnai žingsniuoja, bet čia NBA stengiasi pagerinti žvaigždžių žaidimą, kadangi po MJ išėjimo nebebuvo tokios figūros aiškios. Dabar NBA yra K.Bryant, L.James ir K.Durant. (Griffina dar bando padaryti).
2012-12-03
+4
Atsakyti
a man zmonelka trustikus perka turgun, bau kartais per mazi buna tai zasosinu
2012-12-03
-5
Atsakyti
anomimke
nekesti kobe! blogietis gi jis!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-03
-9
Atsakyti
For all the haters
HATERS GONNA HATE.....

POTATOS GONNA POTATE
2012-12-03
-8
Atsakyti
Anonimas
http://www.youtube.com/watch?v=FvMG7mZGo... vaikai pasiziurekit, nes cia 90% jusu yra hytfaniai, jei nieko nesuprantat apie krepsini, tai geriau neperskaite TDaY komentaro neminusuokit, nes jis uz jus visus cia sudejus daugiau zino apie krepsini...
2012-12-03
-2
Atsakyti
MemoGaidys tas bryantas, wisiskas sawanaudis ir lochas. Jei ne gasol taj chuj du cempo ziedus butu paemes is eiles.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ane? ir daugiau nei 99% dabar zaidzianciu zaideju iki jo , tai kaip nuo zemes iki menulio ... taip suprantu galima jo nekest ir nemegti bet jo darbo ir talento abejot negalima.. Kai zmogus ieina i isotoroja net nepabaiges karjeros tai... tegul tie kiti jusu lochai pabando padaryti ta pati... lochai apsiseileje esat jus ne jie, jie jau pasieke virsune. !
2012-12-03
-6
Atsakyti
bczalgirisKnicerbockerisDH12 :)taigi, kad Gasoliui reikia zaist kaip vyrui ko ir truko siandien pries Magic, nes Howardas vienas nepatempia komandos po kasiu, o dar kai zino jo silpna vieta su baudom tai kitas auksaugis turetu bent daly perimt Howardo darboPrieš jam išeinant iš aikštės 4 kel Jie turėjo leadą, tada ir pradėjo Magic savo run apie ką kalbi?Lakeriai yra 1-8 kai kobe meta daugiau nei 28pts.p.s Kažin kaip Kobes gynyba šiandien? 30pts Afflalo kažkas, tik moka kaltint komandos žaidėjus, bet apie save nekalba, jau ne pirmas kartas nenuostabu.durna galva tu pasiziurek rungtynes,kobe gerai gynesi afflalo per rankas mete jam siandien gerai krito..


nuo kada gerai krito yra pasiteisinimas?
2012-12-03
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 44

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.