LeBronas: „Curry nesustabdomas, kaip ir aš“

2015-06-01 07:38
Nuotr.:

LeBronas Jamesas itin pagarbiai atsiliepė apie Stepheną Curry
LeBronas Jamesas itin pagarbiai atsiliepė apie Stepheną Curry
Nuotr. AFP – Scanpix
Artėjant NBA finalo serijai tarp Oklando „Golden State Warriors“ ir Klivlando „Cavaliers“ komandų daugiausiai dėmesio skiriami ekipų lyderiams Stephenui Curry ir LeBronui Jamesui.

„Cavaliers“ į finalą atvedęs Jamesas žurnalistų susilaukė klausimo, kaip sustabdyti Curry ir nei kiek nedvejodamas atsakė: „Taip pat kaip ir sustabdyti mane. Neįmanoma.“

Jamesas negailėjo gerų žodžių naudingiausiam sezono žaidėjui Curry. Jis gyrė ne tik „Warriors“ įžaidėjo žaidimą, bet ir jo elgesį už aikštelės ribų.

„Dauguma žmonių nesuvokia koks geras krepšininkas yra Curry. Jo gebėjimas mesti tritaškius po driblingo yra nepakartojamas. Nemanau, kad lygoje yra žaidęs bent vienas krepšininkas, kuris galėjo tokius dalykus. Curry sukuria labai daug problemų gynybai.

Stephas yra puikus pavyzdys. Jis pavyzdingai elgiasi ir už aikštelės ribų. Jis turi labai gražią šeimą ir visiškai tinka reprezentuoti NBA“, – pagarbiai apie oponentą kalbėjo Jamesas.

Toje pačioje ligoninėje Akrone gimusių Curry ir LeBrono vedamų komandų akistata finale prasidės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 4 val. 



Komentarai:

To Donce
Visai geras būdas nusimazint nuo atsakymo, pagirtina, Donce, ne pirmas ir ne paskutinis kartas. Protingas bičas tu, naniet. :)
2015-06-02
+4
Atsakyti
Pasaulyja yra mazai nesustabdomu zaideju,ant pirstu galima suskaiciuoti: Lebronas,Curry,Milaknis,Wesbrook ir Harden
2015-06-01
-4
Atsakyti
To DonceBet tai tu kurva debilas, tai dar pasakyk, kad Rocketsai supiso Clippersus fuksas ? Pasakyk, kad silpnesne komanda supiso stipresne ? Nebuna taip, stipresne laimi visada, nebent teisejai kisas, o serijose ju ryskaus darbo dar niekur nesimate. Clipps su spis supiso spurs - clippsai geriau suzaide. Rocketsai supiso Clipssus - rocketsai geriau suzaide. GSW supiso rocketsus - tai ir uz tuos geriau suzaide ir butu supise tiek clipssus tiek spursus. Vakaruose belenkokios komandos neisein, nebespank. Pelikanai is vis nuvertinta komanda, jie buvo super formos ir del to tik ir prapiso tik pora tasku kelias rungtynes pries GSW. Ir GSW nupiso grizlius, irgi fuksas ? Tai gal kurva visi playoffai fuksai ? Issitrynk galva ir pisk nahui is cia neuzpises su savo nesamonem. Isejo stipriausios komandos ir viskas. Buvo gal vienas kitas laimingas metimas istempes serijas, bet vienas jis netempia serijos. Komanda pati tempia serijas. Ir cia istempe GSW nehujovoj vakaru konferencijoj ir Cavsai, kuriem kaip ir nusiseke siemet, kai vieninteli rimtesni varzovai papuole bullsai. Bet jei pries tuos isejo reiskia irgi stipriausi rytuose. O playoffu tokia ir esme - stipriausia rytu komanda pries stipriausia vakaru. Tai pasisipisk su tais fuksais i sikna ir uzsikisk.


perskaicius pirmus kelis pirmojo sakinio zodzius pasimate, kad nesi gabus normaliai krepsinio diskusijai, todel neverk o patylek :)
2015-06-01
+2
Atsakyti
To Donce
Bet tai tu kurva debilas, tai dar pasakyk, kad Rocketsai supiso Clippersus fuksas ? Pasakyk, kad silpnesne komanda supiso stipresne ? Nebuna taip, stipresne laimi visada, nebent teisejai kisas, o serijose ju ryskaus darbo dar niekur nesimate. Clipps su spis supiso spurs - clippsai geriau suzaide. Rocketsai supiso Clipssus - rocketsai geriau suzaide. GSW supiso rocketsus - tai ir uz tuos geriau suzaide ir butu supise tiek clipssus tiek spursus. Vakaruose belenkokios komandos neisein, nebespank. Pelikanai is vis nuvertinta komanda, jie buvo super formos ir del to tik ir prapiso tik pora tasku kelias rungtynes pries GSW. Ir GSW nupiso grizlius, irgi fuksas ? Tai gal kurva visi playoffai fuksai ? Issitrynk galva ir pisk nahui is cia neuzpises su savo nesamonem. Isejo stipriausios komandos ir viskas. Buvo gal vienas kitas laimingas metimas istempes serijas, bet vienas jis netempia serijos. Komanda pati tempia serijas. Ir cia istempe GSW nehujovoj vakaru konferencijoj ir Cavsai, kuriem kaip ir nusiseke siemet, kai vieninteli rimtesni varzovai papuole bullsai. Bet jei pries tuos isejo reiskia irgi stipriausi rytuose. O playoffu tokia ir esme - stipriausia rytu komanda pries stipriausia vakaru. Tai pasisipisk su tais fuksais i sikna ir uzsikisk.
2015-06-01
-6
Atsakyti
MarDDonce, bet dar neseniai rėkei, kad Bulls ims Cavs nesunkiai, gyrei Hawks, kad šitie be vargo išvis nugalės Cavs, Teague išvis MVP duoti norėjai. GSW irgi sakei fuksai, kris jau1-2 etapuose. pačiam nejuokinga koks tupas esi? Ir be to koks skirtumas iš kurios konferencijos išeisi, nes juk finalą reikia žaisti su kitos konferencijos geriausia komanda, ir jei ją nugali tai įrodo, kad šiais metais tai komandai NBA lygių nebuvo


sneku nesamones pagal jus, o tokie vaikai kaip tu skaito, ziuri, isidemi kiekviena mano pasakyta zodi. Ar tai ne manipuliavimas auksciausiu lygiu? :) Nebebukite tokie apgailetini ir nesijuokyte patys is saves :)

Dabar i tema atsakant i tavo verkima:

Pirma, Bulliams daviau isejima su salyga jeigu puolime suzais normaliai. Taciau medinis puolimas neleido stipresnei komandai zengti tolyn, cia situacija ne kai Cavs laimejo, bet Bulls pralaimejo, plius Lebaby pataikyta lempa kuri islygino serija. Jei ne tas fuksas, Lebaby su Delonte keptu ghette kepsnius ir gertu mamos isspaustas sultis pateviui :)

Antra - del Hawks aplamai nieko nesu sakes serijoje su Cavs, todel neisigalvok.

Trecia - Teague skyriau MVP uz RS, nes uz ji ir yra duodamas RS MVP!!!, o ne iskaitant PO. Pateikiau ir argumentus, kuriuos dar karta galiu pamineti. Hawks +18 pergaliu daugiau iskovojo negu pernai, is 8 seedo soko i 1, o Teague buvo komandos pagrindinis varikliukas. Kadangi Hawks yra niekam neidomus, ten nera superstaru, komanda visiskai pilna vidutinioku, todel nebutu naudinga paciai lygai skirti Teague MVP - net Hardenas pagal NBA panetkes su barzda labiau tiktu, nes juk tai charizma, superstaras, individualybe.

Ketvirta, ka tokio stipraus nugalejo GSW kad jie butu pagal mane rimta komanda? Jauniklius NOP, nevykelius Raketas, na taip nugalejo rimta komanda kaip Grizzliai bet turejo toje serijoje nemazai problemu ir jeigu ne 4 rungtynes neaisku kaip ten butu. GSW neiveike SAS, pilno pajegumo OKC ar net tu paciu LAC, todel man jie nieko neirode fuksininkai toliau lieka.

Penkta, esu asmuo kuriam rupi ne faktine (GSW ir Cavs isejimas i finalus), o objektyvi tiesa (Cavs isejo is teletabiu konferencijos, GSW neturejo rimtu varzovu, isskyrus Grizzlies ir nenugalejo stipriausiu)... Juk pagal tokiu kaip tu toki mastyma - Lietuva super perspektyvi valstybe, kurioje gera gyventi, nes juk musu BVP vienam zmogui aukstas - lenkiame visus rytu europoje ir t.t., bet tikroji tiesa ta, kad 1/3 Lietuvoje pensininku, kita dalis milziniska eile pasalpiniu bambaliu megeju, kita dalis vos gala su galu suduriantis jaunimas, o keli procentai turtinguju - ar tai reiskia, kad mes, lietuviai gerai gyvename. Tikrai ne. Bet ka tau pasakoti, kai tu dar nepilnametis :)
2015-06-01
+5
Atsakyti
Donce, bet dar neseniai rėkei, kad Bulls ims Cavs nesunkiai, gyrei Hawks, kad šitie be vargo išvis nugalės Cavs, Teague išvis MVP duoti norėjai. GSW irgi sakei fuksai, kris jau1-2 etapuose. pačiam nejuokinga koks tupas esi? Ir be to koks skirtumas iš kurios konferencijos išeisi, nes juk finalą reikia žaisti su kitos konferencijos geriausia komanda, ir jei ją nugali tai įrodo, kad šiais metais tai komandai NBA lygių nebuvo
2015-06-01
-2
Atsakyti
quNNcyDonatai bet jauti tu tam lbj antipatija,laimes ar nelaimes ziedo jis man vienodai,bet tai ka padare su cavs yra super,surinkta naujai komanda daejo iki finalu ir tau jau yra super pasiekimas,realiai as sito nelb tikejausi,idomu dar tai kad ponas meile isvirto iki kito sez... irvingas irgi palauzytas zaide,tai nezaide,lbj taip pat ten su mini traumom,brazilas visai out... aplamai kai suolas pas juos beveik tuscias ir tiek nuveikti yra geras rezultatas


jeigu lbj su cavs is westu butu isejes i finalus su dabartinemis salygomis, tai net as ji pagirciau, bet nugaletos vaiku Celtics, nulinio puolimo Bulls ir vidutinioku Hawks, kurios pikas buvo sausi-vasari nemanau kad yra kazko vertas pasiekimas.
2015-06-01
-7
Atsakyti
o pize
sako nesustabdomas lebronas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015-06-01
+2
Atsakyti
Ooovaisa
NBA finalas su tokia CAVS sudetim kokia jie i ji pateko ivertinant visas ju negandas ka patyre - super rezultatas. To nenuneigsi jokiais argumentais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-01
+8
Atsakyti
Donatai bet jauti tu tam lbj antipatija,laimes ar nelaimes ziedo jis man vienodai,bet tai ka padare su cavs yra super,surinkta naujai komanda daejo iki finalu ir tau jau yra super pasiekimas,realiai as sito nelb tikejausi,idomu dar tai kad ponas meile isvirto iki kito sez... irvingas irgi palauzytas zaide,tai nezaide,lbj taip pat ten su mini traumom,brazilas visai out... aplamai kai suolas pas juos beveik tuscias ir tiek nuveikti yra geras rezultatas
2015-06-01
+9
Atsakyti
plius DJ, ot pasigyrei: nu tu viena turi vaika, o as tris nesantuokinius ir ka? :D
2015-06-01
+3
Atsakyti
djgafferDonatai,atrodai protingas žmogus,bent jau tokiu save laikai visada pabrėždamas save ir vaikus.Tai ir elkis protingai,komentuok,nedaryk viso šito bardako tau taip malonaus.Nepastebėjai,kai tavęs nebuvo,Byron visi kiti komentavo be šiukšlių,o tu ateini ir pradedi nesąmones kalbėt nors laikai save suaugusiu.:-) Patikėk manim,aš jau žinau ką sakau,pats turiu vaiką ir tavo elgesys artimesnis jam,o ne suaugusio vyro.:-)--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


tu pirma zmona priziurek, kad paskalos BN'e neitu apie jos neistikimybe, o poto man moralizuok ;)
2015-06-01
+5
Atsakyti
djgaffer
Donatai,atrodai protingas žmogus,bent jau tokiu save laikai visada pabrėždamas save ir vaikus.Tai ir elkis protingai,komentuok,nedaryk viso šito bardako tau taip malonaus.Nepastebėjai,kai tavęs nebuvo,Byron visi kiti komentavo be šiukšlių,o tu ateini ir pradedi nesąmones kalbėt nors laikai save suaugusiu.:-) Patikėk manim,aš jau žinau ką sakau,pats turiu vaiką ir tavo elgesys artimesnis jam,o ne suaugusio vyro.:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-01
+5
Atsakyti
all star
l
2015-06-01
-1
Atsakyti
all star
l
2015-06-01
Atsakyti
Donce3000LMbackRimtai gi tipo i kneta pas suaugusius komentuot isejes buvai. Kas nutiko? Protingu minciu pristigo normaliai diskutuot ir lengviausiu keliu atgal pas vaikus atbegai savo troll tik paciam juokingo bazaro demonstruot? nesivargink, neskaita. Uztenka tupa nick pamatyt,kad permesciau postus


esi dar vienas viskuo nepatenkintas verkiantis tipinis pasalpinis lietuviu delfio lygmens komentatorius, kuriam svarbu bele pastumti ant ryskesniu personazu, kurie moka dziaugtis gyvenimu, kuriems sekasi ir yra pozityvus :)

Kazkoks postsovietinis vatnyko ir ale vakaru hibridas konkreciai :D

Buvau ir i k.net nuejes pakomentuoti, bet ten baisiau negu cia - jeigu klykia ten dauguma rimtu veidu, kad Cavs aiskus finalu favoritai ir uz rimtus argumentus laiko diskusinius argumentus kaip "psichologija" ir tik jiems vieniems aiskius nonsensus tai toks lygis butent tokiems kaip tu - NESUPRANTANTIEMS KREPSINIO ir atrodo super bei aukstasis pilotazas. Vienintelis k.net pliusas ir gana stiprus - straipsniai, o komentatoriai tai BN'o anonimu lygmens nesiekiantys. Kad ir tas pats Edga888, sneka nesamones, pastoviai nusisneka bet kadangi yra Lebaby fanas tai pliusus gauna vien uz tai, kad lenda Lebronui zemiau nugaros :D
2015-06-01
-5
Atsakyti
all star
LeBronas geresnis uz Curry nes finluose zymiai daugiau patirties turi
2015-06-01
+4
Atsakyti
Donce3000LMback
Rimtai gi tipo i kneta pas suaugusius komentuot isejes buvai. Kas nutiko? Protingu minciu pristigo normaliai diskutuot ir lengviausiu keliu atgal pas vaikus atbegai savo troll tik paciam juokingo bazaro demonstruot? nesivargink, neskaita. Uztenka tupa nick pamatyt,kad permesciau postus
2015-06-01
-5
Atsakyti
Donce3000LMbackvaikas apsitrioxlines,ko grizai i bn? tarp ne vaiku neprotingu pasijautei ir grizai vaizdziau issireiskus i mkl platybes vaizduot bachuro treciu asmeniu apie save kalbedamas? :))) gal tu nebejuokink


baiges banas tai ir grizau, tavo problemos kad mano troll-girto sapaliones kaip cielka uz gryna tiesa priimi :D

Tai vat susivartei vaike, bandydamas suaugusiji vaizduoti, budamas dar 13 metu :)

GOLDEN BOY, NUMERIS 1, DIEVAS varto visus :D
2015-06-01
+2
Atsakyti
Donce3000LMback
vaikas apsitrioxlines,ko grizai i bn? tarp ne vaiku neprotingu pasijautei ir grizai vaizdziau issireiskus i mkl platybes vaizduot bachuro treciu asmeniu apie save kalbedamas? :))) gal tu nebejuokink
2015-06-01
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 26

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.