NBA kitąmet keis „Visų žvaigždžių“ rungtynių formatą

2017-03-04 13:45
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

NBA lygos komisaras Adamas Silveris liko nepatenkintas neseniai Naujajame Orleane įvykusiu „Visų žvaigždžių“ savaitgaliu.

Sulaukęs daugybės neigiamų atsiliepimų bei žaidėjų atstovo Chriso Paulo prašymo, Silveris yra pasiruošęs tradicinio renginio permainoms.

„Mes turime keisti šį renginį. Chrisas pasiūlė susitikti su komandų savininkų bei žaidėjų atstovais ir aptarti visas įmanomas permainų galimybes.

„Visų žvaigždžių“ rungtynės turi būti smagios ir įdomios. Galbūt tam padėtų 4 taškų vertės ar net 10 taškų vertės metimai iš vidurio aikštės.

Raginu žmones rašyti man elektroninius laiškus ir siūlyti savo idėjas, netgi pačias beprotiškiausias. Permainų imsimės jau kitais metais.

Rungtynių intenstyvumas neturėtų būti atkrintamųjų varžybų lygio, tačiau vyrukai turi norėti jose žaisti“, – JAV žiniasklaidai dėstė Silveris.

Kalbama, jog pakeista gali būti ne tik „Visų žvaigždžių“ rungtynių taškų skaičiavimo sistema, bet ir rinkimai. Nemažai krepšininkų norėtų, kad balsuoti dėl patekimo į šias rungtynes galėtų jie patys, o ne sirgaliai.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės yra organizuojamos nuo 1951 metų.



Komentarai:

geriausias pasiulymas butu isvis atsisakyt tu varzybu ir zvaigzdes tiesiog paatostogautu, jei nenori zaist. kam ta prievarta? pries 20 m. visi norejo zaist, nes budavo garbe, o dabar nusirito iki "as nenoriu, tingiu gintis". tai gal nereikia? uzteks celebrity game, rookie game, individualiu rungciu ir viskas.
2017-03-04
+1
Atsakyti
as
su tokiom nesamonem dar labiau issigimtu :D . galetu gnyba but geresne . kazka rimto gautu laimejusi komanda,kad butu motyvacijos stenktis truputi daugiau
2017-03-04
-2
Atsakyti
Bricks
O tolimesni netimai nei is trajako jau bus idomu? Taigi is 10-simt viena ir as be problemu pataikyciau, nors trajakus turbut 2 is 10 sugebeciau iridenti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-04
Atsakyti
Anonimas
padarykit 1v1 vietoj dėjimų konkurso ir viskas bus puiku.
2017-03-04
+1
Atsakyti
Ekspertas
Tai atsiras dešimt tašku metimas tai baigsis matyt 478:470 nes visi metys nuo vidurio :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-04
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.