„Thunder“ sutiko Domantą Sabonį išskėstomis rankomis

2016-09-09 08:00
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

NBA debiutui besiruošiančio Domanto Sabonio vasara buvo uraganiška, o verpetų jos metu buvo daugiau nei eilinio stipriausios pasaulio krepšinio lygos naujoko karjeros pradžioje.

Naujokų biržos metu ne tik savo pavardę išgirdęs, bet netrukus ir iš Orlando „Magic“ į Oklahomos „Thunder“ iškeistas puolėjas didžiąją vasaros dalį praleido Lietuvos rinktinės stovykloje bei rugpjūtį debiutavo olimpinėse žaidynėse.

Po pasirodymo Rio de Žaneire aukštaūgis išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas bei Oklahomoje pradėjo treniruotis su naujaisiais savo komandos draugais.

„Visi čia mane sutiko išskėstomis rankomis. Visi buvo linkę padėti nuo pat pirmosios treniruočių dienos. Jaučiu, kad jau dabar esu komandos dalis. Čia būti yra nuostabu“, – teigė Sabonis.

Dėl įsipareigojimų Lietuvos rinktinei Sabonis negalėjo apsivilkti „Thunder“ marškinėlių vasaros lygoje, tačiau jis pažadėjo klubo treneriams įgyti neįkainojamos patirties žaidžiant nacionalinėje komandoje.

„Visą vasarą treniravausi su profesionalais. Kovojau už savo šalį, o tai man yra labai svarbu“, – sakė 20 metų 211 cm ūgio krepšininkas.

Olimpinėse žaidynėse Sabonis sužaidė 6 susitikimus, per kuriuos jis vidutiniškai įmesdavo po 5,5 taško bei sugriebdavo po 4,5 atšokusio kamuolio.

Tobulėjimui pasišventęs Lietuvos rinktinės narys džiaugiasi, jog dabar prisijungė prie organizacijos, kuri garsėja dėl talentų ugdymo. Puolėjas tiki, jog Oklahoma yra puiki vieta jam pradėti profesionalo karjerą.

„Norėdamas žaisti su geriausiais pasaulio atletais aš dar turiu patobulinti kiekvieną savo žaidimo komponentą. Jaučiu, kad Oklahomoje man bus sudarytos sąlygos tai padaryti.

„Thunder“ yra puiki organizacija, kuri turi viską, kuo aš tikiu. Pagrindinė organizacijos vertybė yra komandinis darbas. Visi čia palaiko glaudžius ryšius, todėl visada galima jausti tvirtą užnugarį“, – kalbėjo Sabonis.

„Thunder“ gretose Sabonis turėtų debiutuoti spalio 3 dieną, kuomet Oklahomos ekipa Ispanijoje žais draugiškas rungtynes su Jono Mačiulio atstovaujama Madrido „Real“ komanda.



Komentarai:

jhb
Nieks ir nesitiki didelio tasku indelio,visi zinom ,kad Domantas darbinis arkliukas,atliks visa juoda darba aiksteleje,po toki zaideja turi visos top komandos.Tiek krepsini tiek futbole.
2016-09-09
-6
Atsakyti
to Kiek
adblock isirasyk narsyklej, o telefone adblock browser
2016-09-09
+1
Atsakyti
suoliukas
jau paruostas
2016-09-09
-2
Atsakyti
To kiek
Telefona didesni nusipirk :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-09
+8
Atsakyti
Kiek
Kiek tos reklamos gali listi ant viso tel ekrano, po 100 kart reikia perkrauti, nuwibodot.....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-09-09
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.