1 2 3 4 5  »
Internete perskaičiau, kad Šiaurės Amerikos Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) gali sudrebinti įspūdingi mainai, kurių smaigalyje atsidurtų Dwightas Howardas.

Los Andželo „Lakers“ komandai niekaip neatrandant savojo žaidimo, Bruklino „Nets“ ekipos vadovai vėl ėmė regzti planą, kaip prisivilioti aukštaūgį į Niujorką.

Anot krepšinio ekspertų, prijungus D.Howardą prie Derono Williamso ir Joe Johnsono bei komandai vadovaujant P.J. Carlesimo, „Nets“ rimtai pretenduotų į vietą NBA finale.

Mainuose dalyvautų „Nets“, „Lakers“, Minesotos „Timberwolves“, Sakramento „Kings“ bei dar keletas komandų, kurių vaidmuo mainuose būtų smulkesnis.

„Timberwolves“ ekipa į Los Andželą išsiųstų Keviną Love'ą, gautų Brooką Lopezą, o į Brukliną atvyktų D.Howardas.

Vienintelė problema, anot šaltinių, yra K.Love'o trauma. Tvirtinama, jog Los Andželo klubas pradėtų derybas tik tuo atveju, jei nebūtų jokių abejonių dėl K.Love'o sveikatos būklės.

Priminsime, jog dėl rankos traumos aukštaūgis nerungtyniaus apie 10 savaičių.

Mainų galimybę paskatintų ir tai, jei „Lakers“ šį sezoną liktų už atkrintamųjų varžybų borto. Kol kas Los Andželo komanda Vakarų konferencijoje žengia vos dvylikta.

Ką Jūs manote?
2013-01-22
Atsakyti
BalboaInternete perskaičiau, kad Šiaurės Amerikos Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) gali sudrebinti įspūdingi mainai, kurių smaigalyje atsidurtų Dwightas Howardas.Los Andželo „Lakers“ komandai niekaip neatrandant savojo žaidimo, Bruklino „Nets“ ekipos vadovai vėl ėmė regzti planą, kaip prisivilioti aukštaūgį į Niujorką.Anot krepšinio ekspertų, prijungus D.Howardą prie Derono Williamso ir Joe Johnsono bei komandai vadovaujant P.J. Carlesimo, „Nets“ rimtai pretenduotų į vietą NBA finale.Mainuose dalyvautų „Nets“, „Lakers“, Minesotos „Timberwolves“, Sakramento „Kings“ bei dar keletas komandų, kurių vaidmuo mainuose būtų smulkesnis.„Timberwolves“ ekipa į Los Andželą išsiųstų Keviną Love'ą, gautų Brooką Lopezą, o į Brukliną atvyktų D.Howardas.Vienintelė problema, anot šaltinių, yra K.Love'o trauma. Tvirtinama, jog Los Andželo klubas pradėtų derybas tik tuo atveju, jei nebūtų jokių abejonių dėl K.Love'o sveikatos būklės.Priminsime, jog dėl rankos traumos aukštaūgis nerungtyniaus apie 10 savaičių.Mainų galimybę paskatintų ir tai, jei „Lakers“ šį sezoną liktų už atkrintamųjų varžybų borto. Kol kas Los Andželo komanda Vakarų konferencijoje žengia vos dvylikta.Ką Jūs manote?


iš kur informaciją perskaitei?
2013-01-22
+1
Atsakyti
Saltinis krepsinis.net. Patikimumo lygis aiskus.
2013-01-22
-6
Atsakyti
Facebooke
2013-01-22
-13
Atsakyti
ir dar Krepsinis .net
2013-01-22
+1
Atsakyti
ayo
nebus cia jokiu mainu, per daug neaiskus, love trauma turi ilgam, dar neaisku ar howardas tikrai nori palikti komanda, kad ir kaip shudinai lostu vis los angelas ne siaip koks fuflo miestas, lakeriai gali bet kada wel ishshaut su mainais ar pns, sitas sezonas jau vsio jasna bet nezinia del kito, be to ka wolves weiktu su lopezu kai jie turi pekoviciu? kzkuri ant pf statytu?
2013-01-22
-1
Atsakyti
Wolves keis Love'ą į Lopeza?? :DD C'on, jie būtų paskutiniai kvailiai taip padarę :D Netikiu, kad Kahn'as toks kvailas.
2013-01-22
+3
Atsakyti
ClutchWolves keis Love'ą į Lopeza?? :DD C'on, jie būtų paskutiniai kvailiai taip padarę :D Netikiu, kad Kahn'as toks kvailas.


brook lopez >>>>>> love

Nuo vilko ant meškos, bet bent tiktų meilė dauntonio sistemai
2013-01-22
-12
Atsakyti
TDaYClutchWolves keis Love'ą į Lopeza?? :DD C'on, jie būtų paskutiniai kvailiai taip padarę :D Netikiu, kad Kahn'as toks kvailas.brook lopez >>>>>> loveNuo vilko ant meškos, bet bent tiktų meilė dauntonio sistemai


Aš kalbu kad jokios naudos Vilkam, totalus praradimas, Love'as dėl kamuolių kovoja gerai, taškus taipat tiek poste tiek outside renka puikiai, kam jiem jį keist. TWolves tiesiog reikia išvengt tų traumų ir tokiam branduoliuj kaip dabar yra galutinai susižaist ir jie bus PO Team. Lopezas kompensuotu, kamuolius ir ginybą bet ne daugiau.
2013-01-22
-1
Atsakyti
blet dar viena anekdota skele. love 100 kartu geresnis uz ta lopeza lavona, kuris nei trajako imeta nei puolime kazka ypatingo padaro. love kasdien gali 30 tasku mest ir nera prasta wolves komanda prisirinko talentingu zaideju tad atmazas kad sudinoj komandoj po 30 meta nebegalioja. geriausias lygos rebounderis + tasku masina. lopezas gal turi geresni zaidima nugara tuo ir baigias jo privalumai :DDD
2013-01-22
-4
Atsakyti
Athleticblet dar viena anekdota skele. love 100 kartu geresnis uz ta lopeza lavona, kuris nei trajako imeta nei puolime kazka ypatingo padaro. love kasdien gali 30 tasku mest ir nera prasta wolves komanda prisirinko talentingu zaideju tad atmazas kad sudinoj komandoj po 30 meta nebegalioja. geriausias lygos rebounderis + tasku masina. lopezas gal turi geresni zaidima nugara tuo ir baigias jo privalumai :DDD


love nėra geriausias lygos rebounderis. Skaičiukais gal, realybėj nieko panašaus.

Jis xujovas pf, nei ginas, nei tinkamai puola ir dar per mažas ar bent atrodo aikštėj mažas, nežinau jo ūgio.

Jau nekalbant apie tai, kad vėžys persirenginėjimo rūbinėj yra. Ne toks didelis kaip dwightas, bet vis tiek vėžys, kodėl negalima iškeist dwighto į brooką lopezą bl
2013-01-22
-7
Atsakyti
nieko nesupratau ka cia suvelei su ta rubine reik gal isgert kad suprast
2013-01-22
+3
Atsakyti
Athleticnieko nesupratau ka cia suvelei su ta rubine reik gal isgert kad suprast


masterful troll
2013-01-22
+11
Atsakyti
lakersam dabar reik zaist atsarginiais zaidejais likusia sezono dali, kad gera saukima gaut. p.s tikiuos neatiduotas tas saukimas kokiems gaidziams. ir va tada pasiimsim zveri koki ir nupusim visus kitam sezone ir kobe pasivys abdul jahaza tasku lenktynese.
2013-01-22
Atsakyti
Athleticlakersam dabar reik zaist atsarginiais zaidejais likusia sezono dali, kad gera saukima gaut. p.s tikiuos neatiduotas tas saukimas kokiems gaidziams. ir va tada pasiimsim zveri koki ir nupusim visus kitam sezone ir kobe pasivys abdul jahaza tasku lenktynese.


lal neturi šaukimų kažkur iki 2018tų :D
2013-01-22
+3
Atsakyti
siuo atveju ateitis nusimato chujova. pistons likimas? :(((9
2013-01-22
+3
Atsakyti
ShL
Tday, OKC-LAC, kas ims?
2013-01-22
-2
Atsakyti
Athleticsiuo atveju ateitis nusimato chujova. pistons likimas? :(((9


cha cha chaaaaaa
2013-01-22
Atsakyti
Tu atstovauji LA interesus Tday taip kad tau aišku gerai būtų jį gaut :D Brookas puolime tiek nepadarys kiek Love čia vieni vartai ir būtų total bullshit toki trade'ą daryt.
2013-01-22
+1
Atsakyti
aj nors is tikruju pamirsau, kad lakers yra big market team ir visada tures atliekamu litu uzgriebt koki superstar free agenta. tai mano sirdele nurimo. miegosiu ramiai.
2013-01-22
+7
Atsakyti
1 2 3 4 5  »

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 88

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.