JAV rinktinės rungtynes nutraukė skausminga George'o trauma (video, foto)

2014-08-02 08:43

Pirmoji Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktinės treniruočių stovykla baigėsi Paulo George'o netektimi.

Kontrolinių rungtynių metu tarp „Baltųjų“ ir „Mėlynųjų“ Indianos „Pacers“ klubo lyderis patyrė skausmingą kojos traumą, kuri Mike'ą Krzyzewski privertė nutraukti susitikimą

JAV žiniasklaida skelbia, jog George'ui nustatytas atviras dešinės kojos šeivikaulio lūžis. Pasak „Yahoo Sports“, žaidėjas veikiausiai praleis kitą sezoną.

24-erių metų 203 cm ūgio krepšininkas susižeidė ketvirtojo kėlinio pradžioje, kuomet bandydamas sustabdyti įsibėgėjusį Jamesą Hardeną nesėkmingai nusileido ant parketo ir trenkėsi į krepšinio stovą.

Puolėją iš karto apsupo komandos medikai, o salėje tvyrojo visiška tyla ir persigandusių tiek žaidėjų, tiek žiūrovų veidai. George'as buvo užkeltas ant neštuvų ir šeimos narių lydimas išvežtas iš salės, kuri krepšininką palydėjo aplodismentais.

„Ačiū kiekvienam už rūpinimąsi manimi ir palaikymą. Viskas bus gerai. Grįšiu ir bus dar geriau nei bet kada. Myliu visus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė George'as.

Pasklidus naujienai apie George'o traumą, žaidėją suskubo palaikyti ir kiti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkai. 

„Žinojus žinią apie George'ą, iš karto blogai pasijaučiau. Malda už tai, kad greičiau pasveiktum“, – situaciją apibendrino LeBronas Jamesas.

„Meldžiamės už George'ą ne tik kaip žaidėją, tačiau ir žmogų. Traumos yra sunkiausia sporto dalis“, – rašė Dwyane'as Wade'as.

„Meldžiamės už Paulą ir jo šeimą. Laikykis!“, – palaikymą išreiškė Chandleris Parsonsas.

„Telaimina Dievas mano brolį George'ą. Man skaudu, tad meldžiuosi už tave. Malda už taiką. Malda, kad Dievas tave išgydytų antgamtinių jėgų būdu“, – tokią žinutę patalpino Kevinas Durantas.

Iki rungtynių pabaigos buvo likusios devynios su puse minutės bei 81:71 pirmavo „Baltieji“.

George'o trauma:



Komentarai:

rungtynes
pilnos rungtynes cia:

http://youtu.be/4JJIgZFEkxk
2014-08-03
+12
Atsakyti
Ha
Kada amerika zais su ispanija
2014-08-03
+9
Atsakyti
Tomas
Seivikaulis luzo.. Kaulas kuris visiskai jokios roles nevaidina nes visa svori laiko blauzdikaulis. Net operuot nereikia.. Uzgydyt zaizda po atviro luzo ir gipsiukas menesiui. Aisku jei neprasides osteomielitai ir kitos problemos. Naujam sezone gali lost sau sekmingai. O cia tipo visa kita sezona praleis..
2014-08-03
+2
Atsakyti
Pasaulio čempionato metu palaikysiu už Lietuvą ir JAV rinktines. Paulai tau linkiu išsigydyt visas traumas ir kitą sezoną vėl tave matysime JAV rinktinėje.
2014-08-03
-24
Atsakyti
nu bet ir komentaru yra... tikri balvoniukai... prie ko cia tas kasio stovas? bicui ryskiai truksta kokiu tai medziagu ar gal vaikystej kada sulauzes buvo, nes nuo tokio nusileidimo jei viskas norm, tai butu daugiausiai kelio ar ciurnos raiscius nusitraukes. juk jokio lauzimo nebuvo, tiesiog nusileido visu svoriu ant pakreiptos kojos. man tai net keista, kaip taip galejo kaulai sutrupet.
2014-08-03
-3
Atsakyti
... to lafa
O tau neisnesa smegenys, kad galima tokiu atveju ta apatine vieta, kuri buna ant zemes padaryti ilgesne, ir visa svori perdet ant pacio galo? Fizikinis juokdary

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-08-02
-9
Atsakyti
gaila bachuro lygioj vietoj koja susilauze, niekam to nelinketau.
2014-08-02
+9
Atsakyti
zymka to gb21Paziuresim ar zlugus ji WC 2014 !! :DD sakyciau iki semifinal nueis!!! o ar teisus esu isitikinsim :PP :)))!!!


NU pamatysim, manau kad iš grupės sunkiai išeis ir toliau kris iškart :)
2014-08-02
-12
Atsakyti
Zalgiris valdoDel to ir neziuriu as NBA,na kokia cia trauma,po tokios traumos europoje visi toliau zaistu,o cia tipo su nestuvais isnesa,kad daugiau piaro butu...europoje atsikeltu ir toliau zaistu...


neberukyk dilgėlių europa tu...
2014-08-02
-1
Atsakyti
Zalgiris valdo
Del to ir neziuriu as NBA,na kokia cia trauma,po tokios traumos europoje visi toliau zaistu,o cia tipo su nestuvais isnesa,kad daugiau piaro butu...europoje atsikeltu ir toliau zaistu...
2014-08-02
+1
Atsakyti
zymka to gb21
Paziuresim ar zlugus ji WC 2014 !! :DD sakyciau iki semifinal nueis!!! o ar teisus esu isitikinsim :PP :)))!!!
2014-08-02
+2
Atsakyti
lafaGreenWhiteBlafaTDaYVa cia yra ziauru! Galbut reiktu susimastyti ir bandyti patraukti krepsio konstrukcijos rema tolyn? Nors aisku, retai kada butent del to gaunama trauma, bet sikart atsitiko butent taip..--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltkurioj klasej mokiniesi? ar ismete is mokykols? net nezinau ar verta aiskint del ko netrauks konstrukcijos tolyn.... nors teoriskai imanoma pagalvojus...Dw visiems paaiskink Sherlock'ai :)))nejau smegenine neisnesa, kad atitraukus toliau stova, auksti zaidejai arba uzverstu kase ant saves arba pastoviai stova suauzytu, geriau aik fizika pasimokint nereikes rasinet vaikam kas kaip yra... paprasciausiai padidetu petys tarp jegos veikimo vietos ir atramos ko pasekoje tikriausiai virstu kase, arba turetu konstrukcija kaip nors sutvirtint kad ji neluzinetu...


Nu siaip tai neluzineja, nba kases stovas yra toliau negu tuoj LasVegaso arenoj.

https://pbs.twimg.com/media/BuATbq1CEAA_...
2014-08-02
+7
Atsakyti
GreenWhiteBlafaTDaYVa cia yra ziauru! Galbut reiktu susimastyti ir bandyti patraukti krepsio konstrukcijos rema tolyn? Nors aisku, retai kada butent del to gaunama trauma, bet sikart atsitiko butent taip..--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltkurioj klasej mokiniesi? ar ismete is mokykols? net nezinau ar verta aiskint del ko netrauks konstrukcijos tolyn.... nors teoriskai imanoma pagalvojus...Dw visiems paaiskink Sherlock'ai :)))


nejau smegenine neisnesa, kad atitraukus toliau stova, auksti zaidejai arba uzverstu kase ant saves arba pastoviai stova suauzytu, geriau aik fizika pasimokint nereikes rasinet vaikam kas kaip yra... paprasciausiai padidetu petys tarp jegos veikimo vietos ir atramos ko pasekoje tikriausiai virstu kase, arba turetu konstrukcija kaip nors sutvirtint kad ji neluzinetu...
2014-08-02
-7
Atsakyti
zymka to rytoofanLietuva ,,persoks " Jav ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD geriausias metu anekdotas:DDDDD eik gal doze dar susileisk, bus geriau, nebepajegsi gal komentuot nesamoniu : 2014 WC final vis vien bus : JAV vs SPAIN , kad ir to George'o neber!!! Lietuva geriausiu atveju su Greece arba Argentina kaposis dėl bronzos :)))


Su Argentina? Kad žlugus ta argentina, jei iš grupės išeis bus gerai, liko scola iš pensininkų, visi kiti out jau.
2014-08-02
+5
Atsakyti
man ne kiek gaila PG, bet gaila rytų konferencijos. lebronas tai išvis ploja rankom. pagr. rytų konf. konkurentas - out.
2014-08-02
-15
Atsakyti
zymka to rytoofan
Lietuva ,,persoks " Jav ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD geriausias metu anekdotas:DDDDD eik gal doze dar susileisk, bus geriau, nebepajegsi gal komentuot nesamoniu : 2014 WC final vis vien bus : JAV vs SPAIN , kad ir to George'o neber!!! Lietuva geriausiu atveju su Greece arba Argentina kaposis dėl bronzos :)))
2014-08-02
Atsakyti
Visažiniams
Gaila, geras krepšininkas, tačiau nelyginkit jo traumos su Ware, visupirma, skirtingos lygos, skirtingi pinigai vaikšto, antra Paul ne atviras lūžis, todėl nepažeisti audiniai, raumenys ir raičiai, todėl greičiau gis ir trumpesnė reabilitacija bus. Žinoma, viskas priklausys nuo pačio jo, keik įdės pastangų sugrįžimui į NBA, manau iki Kalėdų turetume jį pamatyti ant parketo :) Pati organizacija skirs didžiulias lęšas jo gydimui, kadangi jis pagrindinis komandos ramstis, mano manymu. O tiems kurie sako, kad tai suvaidinta, siulyčiau toliau eiti WWE žiūrėti. Nors gal, juodaodžiai turi papildomu sąnarių ir kaulų? Nors ne, negirdėjau apie tai. Todėl patilėkit, čia krepšinis, o ne WWE, plius pasaulio čempionatas....
2014-08-02
-6
Atsakyti
@WindhorstESPN

Pacers got some good news: surgery on Paul George's leg revealed no ancillary damage and that will greatly help recovery, source said
2014-08-02
+7
Atsakyti
px wps
2014-08-02
-8
Atsakyti
omfgmanbungoMano nuomone,cia tik vaidyba,kad gavo trauma,nes is video matos ,kad nieko rimto nebuvo tik nykstelejo biski koja,o Amerikieciai tik pucia burbula..manau po savaites bus tipo didvyris traumuotas bet vistiek nori atstovauti rinktiniai si cempionata ir laikys ji didvyriu,cia kaip WWE kecas ,gi surezisuota ta NBANikstelejo biski Sakai..http://s2.djyimg.com/n3/eet-content/uplo...


Juk jis Trolina :D
2014-08-02
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 58

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.