Robertas Giedraitis ir toliau derins darbus LKL bei NKL klubuose

2019-08-08 17:52
Nuotr.: Gintaras Šiuparys
Nuotr. Gintaras Šiuparys

Tarpsezoniu pokyčiai įvyko ne tik „Šiaulių” komandos krepšininkų sudėtyje, bet ir trenerių kolektyve. Kitą sezoną vyr. treneriui Antanui Sireikai padės du asistentai – Vaidas Pauliukėnas bei Robertas Giedraitis, kuris vadovaus ir Joniškio „Delikatesui”, o komandos fizine kondicija rūpinsis naujas fizinio rengimo treneris Nerijus Naglys. 

Tuo tarpu praėjusiame sezone trenerių štabe dirbusiems trenerio asistentui Robertui Stankevičiui ir fizinio rengimo treneriui Andriui Norkui padėkota už darbą komandoje ir palinkėta sėkmės tolesnėje asmeninėje karjeroje.

Naujajam komandos fizinio rengimo treneriui tai bus pirmoji darbo profesionaliame krepšinio klube patirtis. Iki šiol jis padėjo „BaltRex-Šiauliai” regbio komandai, taip pat vedė asmenines funkcines treniruotes įvairių sporto šakų atstovams. Jo prižiūrimi tiek prieš sezoną, tiek sezono metu fizinę būklę gerino Šiaulių krepšinio akademijos „Saulė” jaunieji krepšininkai.

„Laukia nemaži iššūkiai, nes tai bus pirmoji tokia mano patirtis, todėl ne tik labai jaudinuosi, bet ir džiaugiuosi sulaukęs šios galimybės. Jau spėjau šiek tiek susipažinti su darbo komandoje specifika klubo organizuotos krepšininkų peržiūros metu liepą. Joje viskas pavyko neblogai, todėl manau, kad greitai priprasiu ir viskas bus gerai, stengsiuosi gerai atlikti savo darbą”, – optimizmo nestokojo naujasis treneris. 

Pasak specialisto, didžiausias dėmesys, pasitarus su treneriais, bus skiriamas jėgos lavinimui, ištvermei ir visų krepšiniui reikalingų savybių, tokių kaip greitis, staigumas ar šuolis, gerinimas, nes, dirbant su jauna komanda, visa tai yra labai reikalinga. Nemažas dėmesys bus skiriamas žaidėjų atsistatymui.

„Visų pirma, dėkojame treneriams Andriui ir Robertui už profesionalų požiūrį į darbą mūsų klube ir linkime viso ko geriausio jų karjerose. Kalbant apie naujoką trenerių štabe, esame jauna, alkana, siekianti tobulėti komanda, todėl prisijungti pakvietėme tokį pat specialistą.

Girdėjome pačius geriausius atsiliepimus apie Nerijaus darbą vedant asmenines treniruotes, todėl pasiūlėme jam palypėti laipteliu aukščiau ir tikimės sėkmingo darbo, kuris atsispindės komandos žaidime būsimą sezoną”, – apie naująjį fizinio rengimo trenerį kalbėjo klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

Pasiruošimą būsimam sezonui „Šiaulių” komanda pradės rugpjūčio 16 d.



Komentarai:

Vidmantas
Vaikeli - šis Treneris jau įrodė, kad moka dirbt su dubleriais. Jiems pritrūko 1 metino, kad pernai Jo vadovaujami DUBLERIAI neišmestų Marijampolės - NKL nugalėtojos iš "plyofų". Puikus treneris pasirodė esąs.
2019-08-31
Atsakyti
Siauliu fans
Treneris? Jus juokaujate gal. Grybu grybas. Visiskas nulis. Balciunai prasau! Ir ji i Kinija siusk. Dar prigriebk ta buratina su akiniais Paliukena.
2019-08-08
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.