„Barca“ per metimą klupo prieš „Maccabi“

2020-12-18 23:59
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix

Skaudžią nesėkmę Eurolygoje patyrė Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (11-4).

Cory Higginsas lemiamoje atakoje netiksliai atakavo krepšį bei vieno metimo namų rungtynėse katalonai 67:68 (12:17, 20:13, 22:23, 13:15) sugėrė Tel Avivo „Maccabi“ (6-9) smūgį.

Šeimininkai paskutinius taškus pelnė dar likus pusketvirtos minutės, kai dvitaškį realizavo Nickas Calathes ir Šaro kariauna turėjo keturių taškų persvarą – 67:63.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
7
Naudingumas
15
Rezultatyvūs perdavimai
6
Perimti kamuoliai
2

Per likusį laiką Ispanijos klubo krepšininkai prametė šešis metimus iš žaidimo bei taip pat tikslo nepasiekė Nikola Mirotičiaus du baudų metimai.

Sunkiai užpulti galėjusiai „Maccabi“ tris taškus baudų metimais surinko Scottie Wilbekinas ir Tyleris Dorsey, o pergalingų taškų autoriumi tapo Othello Hunteris, atlikęs galingą dėjimą po Wilbekino perdavimo – 68:67.

„Barcelona“ vertėsi be raumens skausmus jaučiančio Brandono Davieso.

Buvusį žalgirietį vadavęs Artiomas Pustovijus dvikovą pradėjo starto penkete, per 13 minučių pasižymėjo 8 taškais (2/2 dvit., 4/4 baud.), 2 perimtais kamuoliais, 2 kartus suklydo, 4 sykius prasižengė bei įsirašė 9 naudingumo balus.

Tel Avivo ekipos krepšininkai po varžovų krepšiu sugriebė 14 kamuolių, tuo metu „Barcelonos“ žaidėjai turėjo 10 antrųjų šansų.

Tragiškai pasirodęs Adamas Hanga per 12 minučių prametė tris metimus iš žaidimo, 4 kartus suklydo, 3 sykius prasižengė ir užfiksavo –7 naudingumo balus.

Alexas Abrinesas startavo rungtynėse nuo pat pradžių, prametė tris metimus iš žaidimo, baudų metimais įsirašė 3 taškus, bet per 17 minučių trukusį pasirodymą surinko –2 naudingumo balus.

„Barcelona“: Cory Higginsas 16, Kyle'as Kuricas ir Nikola Mirotičius (10 atk. kam.) – po 12, Artiomas Pustovijus 8.

„Maccabi“: Draganas Benderis 15, Tyleris Dorsey 14, Othello Hunteris ir Elijah Bryantas 10.



Komentarai:

Barcelona
bet Pabaigoje Tai gal sprendimas prastas likus 6 7 Higginsui Mest Tritaski Kai atsilieki 1 tasku Kai buvo galima dvitaskiu ar arciau krepsio
2020-12-19
+1
Atsakyti
Barcelona
nestabaliai suzaidzia vienas Runktynes uztikrintai Kitas Taskas i Taska ir viskas sprendzias runktyniu pabaigoje per metima
2020-12-19
+1
Atsakyti
Zemaitis
Super CASK
2020-12-19
+4
Atsakyti
Barcelona
Per Daznai Klumpa praras 2 vieta Taip greit Cska tai nesulaikomi Taip ir Cska uzims 1 vieta
2020-12-19
-7
Atsakyti
Anonimas
Va jums ir Jaskos schemos ir sistemos. Netinka Barcai.
2020-12-19
-4
Atsakyti
Obama
Abrineso ir Hangos antirungtynes. Isspardys siknas jiems Saras. Overall tai Ceska geriau atrodo dabar, nei Barca. Turi susiimt ispanai, nes jau praranda favoritu etikete.
2020-12-19
+1
Atsakyti
tx
Barcai pritruko sekmes paskutinem minutem, nepakrito kamuolis i krepsi, tas pats Kyle Kuric 3/8 siandien, paskutinem minutem 3pramete laisvas. Baisiausiai atrode tai puolimas barcos, sunkiai sekas jiem susikurt kazka, jei dar calathes sedi ant suolo, tai neber kam valdyt zaidimo, nebuvo kamuolio judejimo. Thomas Heurtel matyt vsio jau isvarys i kita kluba, bent jau toks ispudis. Tikekimes po nauju barca sulauks jau pastiprinimo, nes dabar jei thomas nezaidzia, tai stato i pg Hanga kuris klaidu daug padaro vadovaujant, kamuolio paduot normaliai nemoka, ta pati higgins buna stato i pg arba jaunajam bolmaro duoda pasireikst. Baisiai truksta antro pg, kiek skaiciau komentarus barcos fanu tai thoma heurteli fanai myli ir noretu toliau matyti ji komandoje, bet matyt sarui cia jau jis nepatinka del gynybos, nesiderina prie jo sistemos. Brandon Davies nezaide siandien, tai jaucias trukumas kai nera tikro centro Smitas ir Oriola ne centrai, o PF labiau, tik tiek kad mobilus ir puolime labiau tada turi ka pasiulyt. Artem Pustovyi gavo siandien pasireikst, kuris zaidzia epizodiskai ACB lygoje tik, suzaide gan pozitiviai, zinant kad retai gauna pasireikst. Realiai ant popieriaus centro pozicija atrodo prasciausiai, bet ziurint i zaidima, tai zaidimo kureju truksta, calathes vadovauja gerai, bet jis pats prastas metikas ir kartais truksta agresyvumo, kiek maciau barca domisi kazkokiu nba maziuku, tai jauciu bandys kazka atkartoti kaip su luku lekavicium kuris draskydavo varzovu gynyba, o siaip tai jei lyginant su zalgiriu, tai dar sakyciau zalgiris turi daugiau kureju, negu barca. PG spakainiai Lekavicius,Jokubaitis, Walkup,Vasturia(neisnaudojamas,metomas po pozicijas) , ir grigonis prisideda. Grizant i rungtynes, tai Maccabis nusipelne pergales.
2020-12-19
+12
Atsakyti
SOKRATAS
Primenu LABAI NESENA straipsni sitam puslapyje: "Iš Kauno į Kataloniją perkelta filosofija – kas leidžia Jasikevičiui su „Barca“ dominuoti Eurolygoje?" https://www.basketnews.lt/news-147261-is... Ka atsakysi, EGZPERTE?
2020-12-19
-7
Atsakyti
Oj jaska jaska
Nepalanki pergalę Macabiaus Žalgiriui.. Kolkas Šaras pralaimejo strateginės kovas Oly, Macabi,SFAIROPOULOS, Bartzokui, o Asvel prpaile nes daug dėmesio skyrė Fallui o kiti sušaudė iš perimetro.. Dar neaišku ar Paskualiui nebūtų pralaimėjimas.
2020-12-19
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.