Durantui siūlyti maksimalią sutartį pabijoję „Knicks“ vadovai skrido pas kitą laisvąjį agentą

2019-07-01 09:50
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Su Niujorko „Knicks“ itin glaudžiai sietas Kevinas Durantas nesulaukė siekto pasiūlymo iš šios ekipos vadovybės. ESPN praneša, kad „Knicks“ galiausiai nusisuko nuo 30-mečio krepšininko, pabijodama Achilo sausgyslę traumą patyrusiam atletui siūlyti maksimalią sutartį.

Tuo metu reabilitaciją po sunkaus sužeidimo pradėjęs Durantas buvo susidomėjęs tik maksimalų atlyginimą siekiančiais pasiūlymais bei dėl ketverių metų ir 164 mln. JAV dolerių sutarties susitarė su Bruklino „Nets“.

Tarp keturių pageidautinų Duranto komandų buvo „Nets“, „Knicks“, „Golden State Warriors“ ir Los Andželo „Clippers“.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 34,0%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Tim Hardaway

Nusprendus nerizikuoti, „Knicks“ vadovai nuskrido į Los Andželą, kur susitiko su Juliusu Randle'u ir su juo sutarė dėl trijų sezonų ir 63 mln. JAV dolerių kontrakto.

Durantas ilgą laiką buvo pagrindinis „Knicks“ taikinys. Dėl to klubas atliko kelis mainus, taip savo algų kepurėje atlaisvindamas vietas dviem maksimaliems kontraktams. Vienas iš jų turėjo būti pasiūlytas būtent Durantui, o kitas – antrai laisvai lygos superžvaigždei.

Visgi Niujorko ekipai kortas sujaukė Duranto trauma, dėl kurios jis greičiausiai nerungtyniaus visą artėjantį sezoną. 

„Knicks“ ir Durantas liko nė nepradėję kalbėtis apie finansines potencialaus pasiūlymo sąlygas, tačiau pridedama, jog „Golden State Warriors“ paliekantis puolėjas net nebūtų svarstęs mažesnės nei maksimalios vertės kontrakto.

Juos kartu su „Nets“ siūlė „Warriors“ ir „Clippers“.

Pasirašiusi Randle'ą „Knicks“ NBA laisvųjų agentų rinkoje taip pat dar pasikvietė Bobby Portisą (2 metų ir 31 mln. JAV dolerių sutartis), Reggie Bullocką (2 metai, 21 mln. JAV dolerių) ir Tajų Gibsoną (2 metai, 20 mln. JAV dolerių).



Komentarai:

Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-35
Atsakyti
Tomas
NBA turi imtis sankciju prieš Dolan. Komandos fanai kencia prastus rezultatus nuo tada kai jis atejo prieš maždaug 20 metu. NY - ypatingas miestas. Sunku patiketi, bet Knicks lankomumas vienas didžiausiu lygoje. ~19000 žiurovu per rungtynes. O pati komanda paskutine pagal rezultatus. Ir dar bilietai brangiausi. Kai yra tokia situacija, savininkui nera motyvacijos stengtis. Kam jam kišti milijonus, strateguoti, daryti sudetingus mainus, pirkti gerus žaidejus...? kad užpildyt likusias 800 vietu? Žmones eina i ta arena vien del noro ten pabuti, net kai iš anksto žino, kad bus pralaimejimas. Tokios aplinkybes savininka pastato i pernelyg patogia situacija, kai nebera del ko stengtis. Laimes, pralaimes - vistiek arena pilna. MSG apskritai pelningiausia arena pasauly, ten vyksta begales koncertu, boksas, WWE imtynės, ledo ritulys ir t.t. Arenos savininkas tas pats Dolan. Jam tas krepšinis podukros vietoj. Sakyciau, NBA turetu ryžtis sugalvot net kokia išskirtine prievole tokioms komandoms, kurios metu metus š mala. Pvz, nepatekimas i PO 3 metus iš eiles 5mil bauda.

BASKETNEWS galetu parašyt straipsni apie šia ypatinga komanda ir jos situacija.
2019-07-01
-6
Atsakyti
lol
visiškai suklydau dėl knicks, taip skiau, kad Super žvaigždžių tikrai neprisivilios (KD, KAwhi, Kyrie, Kemba, Klay, Jimmy), bet tikėjaus kad bent kokį Barnesa ar Harrisa jiems pavyks gaut :) nu bendrai panašaus lygio ir gavo vieną žmogų :)) Blet su tokia rinka ten tuos vadovus visus iki vieno mest nafik, tik tiek, kad ir kaip ir ką jie ten žais, klubas eina į pliusą. Va Tau ir NBA klubų vertė.
2019-07-01
+7
Atsakyti
Manau teisingai knicks pasielge neimdami traumuoto KD. kaip pvz butu cousinsas, kuris irgi panasia trauma turejo. gryzo jau nebetoks koks seniau buvo. na ir o bet taciau, is twiterio gandu gandeliu, teko skaityt kad maximumo nei KD nei irvingas neeme, delto kad DeAndre galetu sutarti pasirasyt. po penkis limonus nuo algos nusirase.
2019-07-01
+11
Atsakyti
Marius
Gal dar nusipirks, kas liko iš geresnių žaidėjų rinkoj? :)
2019-07-01
-7
Atsakyti
kunigas
Tikra k....
2019-07-01
+7
Atsakyti
ernestas
Knicks vadovybe dar glusesne nei ryto , tik su daug daugiau pinigu . Uz porzi gi nieko negavo , draftuose ir negavo , nusisamde zaidejus kurie neverti tokiu pinigu.
2019-07-01
-1
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Kai pagalvoji ant kiek skiriasi rinkos, europoj visa sezona aria kiekviena maca po 30+ min ir gauna po 2-3, retas kuris 4mln i metus o nba uztenka role playeriu but po 5min per maca isbegt duot pailset zviozdai ir tuos pacius 3-4mln pasiima :D
2019-07-01
+6
Atsakyti
Dugnas
Nuos-ta-bu! Kol ta siuksle Dolanas valdys Knicks, jokia save gerbianti zvaigzde ten neis.
2019-07-01
Atsakyti
Serbentautas
GAL KOKS PORTALAS VISUS PERĖJIMUS GALI SUDĖTI Į VIENĄ VIETĄ? Ar net vasaros turgų padaryti?
2019-07-01
-6
Atsakyti
Iguodalos prakeiksmas Knicks komandai prasidejo ir tesiasi :)
2019-07-01
-2
Atsakyti
Tai max ar ne
kitam straipsnyje rasote:

Skelbiama, kad Durantas ir Irvingas pasirašė mažesnius nei maksimalius kontraktus, kad ekipą galėtų papildyti Jordanas
2019-07-01
+9
Atsakyti
Bricks
labai protingas knicks sprendimas - pasimoke is isiah thomo eros.
2019-07-01
+10
Atsakyti
Karolis
Knicks svaigo, kad gaus Williamson, paims Durant, Irving ir kovos dėl žiedų. O kaip visada liko su apskritu nuliu. Toliau šviečiasi dugnas.
2019-07-01
+19
Atsakyti
Kai taip tai lopai kontraktus meto y visus puses, o Durantui pabijojo.
2019-07-01
+12
Atsakyti
Tomas
Už Duranto pinigus nusipirko tris šūdus
2019-07-01
+18
Atsakyti
Klasika
Atidavė Porzingį, viską kitą darė, kad tik gautų Durant. Liko su Randle ir toliau sėdės dugne. Tik Knicks taip moka.
2019-07-01
+25
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 27

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.