„Lakers“ naujokų biržoje ketina rinktis Ingramą

2016-06-22 20:32
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Antrąjį naujokų biržos šaukimą turinti Los Andželo „Lakers“ nusprendė, kurį krepšininką pakvies į savo sudėtį. ESPN praneša, kad „Lakers“ ketina pasirinkti Brandoną Ingramą.

„Lakers“ vadovai kartu su naujuoju treneriu Luke‘u Waltonu tris valandas sprendė, kurį krepšininką pasikviesti. Jeigu pirmuoju šaukimu Filadelfijos „76ers“ pasirinks Beną Simmonsą, tai „Lakers“ kviesis Ingramą.

Būtent taip ir turėtų įvykti, kadangi jau vakar buvo paskelbta, jog „76ers“ pažadėjo Simmonsui pirmąjį šaukimą.

„Lakers“ tiki Ingramo galimybės ir mano, kad ateityje jis gali tapti „Visų žvaigždžių“ žaidėju.

18-metų 206 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną rungtyniavo Djuko universitete. NCAA pirmenybėse krepšininkas vidutiniškai per 35 minutes pelnydavo po 17,3 taško, atkovodavo po 6,8 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.



Komentarai:

:)
Čia rimta naujiena... Turbūt nuo spalio aišku, kad Simonsas ir Ingramas du pirmi šaukimai. Čia 100%. Lakers ims tą, kuris liks nuo 76ers...
2016-06-23
+1
Atsakyti
Anonimaskažkaip jis neatrodo rimtas, išsipaišęs visą kuna jau tatūškėm. bus toks kaip ruselas , aišku duod dieve kad jiė surimtėtu , kitaip lakers turės pora young mentaliteto žaidėju.


Skautai kaip tik apibūdina Ingramą kaip drovų bičiuką, kuriam reikėtų pamažu pratintis prie lyderio vaidmens. O Rusell'o gali ir nelikt Lakersuose. Sako LA bando prasukt mainus ir gaut dar vieną šaukima Top 5 bei bandys imt Hield/Dunn. Vis tiek, po to skandalo pas Rusellą liks ožio etiketė, tai ateities jam Lakersuose kaip ir nėra. Sužinosim per ateinančias 27 valandas (draftas penktadienį 2.00, jeigu kam įdomu).
2016-06-22
+10
Atsakyti
Anonimas
kažkaip jis neatrodo rimtas, išsipaišęs visą kuna jau tatūškėm. bus toks kaip ruselas , aišku duod dieve kad jiė surimtėtu , kitaip lakers turės pora young mentaliteto žaidėju.
2016-06-22
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.