Brownas grįš į „Cavaliers“ klubą

2013-04-23 22:42
Nuotr.:

Mike'as Brownas kitą sezoną grįš į Klivlandą
Mike'as Brownas kitą sezoną grįš į Klivlandą
Nuotr. Reuters-Scanpix
Sėkmingiausias visų laikų Klivlando „Cavaliers“ treneris Mike‘as Brownas vėl imsis darbo šioje NBA ekipoje.

Šaltiniai skelbia, kad „Cavaliers“ baigia tartis su specialistu. Oficialus pranešimas turėtų būti išplatintas trečiadienį.

Vadovaudamas „Cavaliers“ klubui, Brownas laimėjo 65,3 proc. visų rungtynių – tai šeštas geriausias rezultatas tarp visų NBA trenerių, kurie vadovavo ekipai bent 450 dvikovų.

Brownas buvo atleistas iš Klivlando ekipos 2010 metais, kai bandė įtikti ekipos žvaigždei LeBronui Jamesui ir išlaikyti jį komandoje. Tačiau Jamesas vis dėlto persikėlė į Majamio „Heat“.

Per septynerius metus Klivlande Browno vadovaujama ekipa šešis kartus pateko į atkrintamąsias varžybas ir visuomet peržengė pirmą barjerą.

Brownas pastaruoju metu dirbo Los Andželo „Lakers“ komandoje, bet buvo atleistas vos po penkių pirmų dvikovų šį sezoną.

Po Browno išvykimo iš „Cavaliers“ vyriausiuoju treneriu dirbo Byronas Scottas. Tačiau jis praėjusią savaitę buvo atleistas. Per tris sezonus Scotto treniruojama ekipa laimėjo 64 dvikovas ir patyrė 166 pralaimėjimus.

„Cavaliers“ klube dirba ir Žydrūnas Ilgauskas, kuris žaidė šioje ekipoje per visus Browno treniravimo sezonus. Ilgauskas šį sezoną buvo generalinio vadybininko Chriso Granto asistentas ir treniravo „Cavaliers“ aukštaūgius.



Komentarai:

TheKingJames6
Šūdas tas Brownas. Tik su LeBrono ir Žydrūno pagalba kope į playoffus.
2013-04-24
Atsakyti
TheKingJames6
Šūdas tas Brownas. Tik su LeBrono ir Žydrūno pagalba kope į playoffus.
2013-04-24
Atsakyti
qaz
geri saltiniai BN, matyt turi savo zmogu browno aplinkoj, nes kol kas net D.Aldridge tokios informacijos dar neturi
2013-04-24
-1
Atsakyti
tromoosCesarMilesdabar beliko lebrona susigrazint kaip sakot gal istradins artimiausiu metuNe tik LBJ susigražint reiktų, bet ir kitas žvaigždes, tapusias rytų konf čempionais: Skotą Polardą, Donelį Maršalą, Sašą Pavlovičių, Drew Goodeną (bucksam jis nereikalingas), Damoną Jonesą iš P-Rico antros lygos parsiskraidint, su Ericu Snow, Lariu Hjuzų ir Ira Niublu bus sudėtingiau bo anie karjerą jau senokai užbaigę... iš kitos pusės Klyvlende vis dar tebėra pergalių garantas Bobbie Gibsonas ir Varejao. Jei pavyktų vėl suburt šiuos žmones, manau LeBronas neatsispirtų pagundai sugrįžt į Klyvlendą ir laimėt žiedą su šiais vyrukais gimtajam miestui, juolab kad tokio lygio partnerių jis neturėjo nuo Klyvlendo laikų...


pritariu. as kiek pamenu su sita sudetim cavaliers laimejo reg sezona berods 60 ar net daugiau pergaliu iskovojo. komanda buvo sukomplektuota idealiai. lebronas buvo lyderis zinoma, bet galejo pasitiket beveik visais komandos draugais lemiamais momentais.
2013-04-24
+18
Atsakyti
Nežinau ar vertėtų Cavs vadovybei dėt daug vilčių į LeBrono sugrįžimą su Mike Brown'u..
2013-04-24
-5
Atsakyti
tromoos nusisneki
TOTALIAI
2013-04-24
+1
Atsakyti
CesarMilesdabar beliko lebrona susigrazint kaip sakot gal istradins artimiausiu metu


Ne tik LBJ susigražint reiktų, bet ir kitas žvaigždes, tapusias rytų konf čempionais: Skotą Polardą, Donelį Maršalą, Sašą Pavlovičių, Drew Goodeną (bucksam jis nereikalingas), Damoną Jonesą iš P-Rico antros lygos parsiskraidint, su Ericu Snow, Lariu Hjuzų ir Ira Niublu bus sudėtingiau bo anie karjerą jau senokai užbaigę... iš kitos pusės Klyvlende vis dar tebėra pergalių garantas Bobbie Gibsonas ir Varejao. Jei pavyktų vėl suburt šiuos žmones, manau LeBronas neatsispirtų pagundai sugrįžt į Klyvlendą ir laimėt žiedą su šiais vyrukais gimtajam miestui, juolab kad tokio lygio partnerių jis neturėjo nuo Klyvlendo laikų...
2013-04-24
+12
Atsakyti
Anonimas cavs fanas
taip dziaugiausi kai jis isejo o dabar vel gryzta ,katastrofa !!!
2013-04-24
-4
Atsakyti
Bus matyt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-24
-8
Atsakyti
ayo
ir labai gerai kad wel komanda gavo treniruoti, ten ji veltui ismete is lakersu, daugiau zaideju problema buvo o ne trenerio, kai d'antonis paeme treniruot irgi jokiu rezultatu geru nerode kol ten nesusirinko visa komanda lb rimtam pokalbiui po kurio ju deka bei is dalies teiseju lakers dasimuse iki playoffu, su mike brown irgi butu pavyke.
2013-04-24
Atsakyti
djgaffer
Grįžta ten,kur jam ir vieta.Pažiūrėsim ką sulipdys iš perspektyvios komandos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-24
+2
Atsakyti
senas pirdzius grizta namo
2013-04-24
-3
Atsakyti
Nu o LeBrono gi nera... ka jis ten veiks tuose cavsuose? matyt ta pati ka ir lakersuose.. :)
2013-04-23
+3
Atsakyti
Anonimas
to Anonimui

Tu tai durnas.Turiu omenyje,jog per senas treniruoti komanda,kuri dar keleta metu nebus tikra konkurente ir yra jauna,o Cavs tokia ir yra.Cia gal tau reiktu galva persisviesti ir suprasti apie ka yra snekama.
2013-04-23
+1
Atsakyti
Anonimui
Philas per senas? Galvelę persišviesk jaunuoli, tai vis dar geriausias treneris :)
2013-04-23
+7
Atsakyti
dabar beliko lebrona susigrazint kaip sakot gal istradins artimiausiu metu
2013-04-23
+1
Atsakyti
Anonimas
Daugiau ir nemaciau geresniu kandidatu.Jacksonas jau per senas treniruoti komanda,kuri yra labai jauna.Brownas irgi treniravo tik Lebrona ir keleta vidutinioku,taciau rezultatai gynyboje budavo visalaik superiniai,kas daugiau ar maziau ir leme tuos kelis sezonus su 60 ar daugiau pergaliu.Visus penkis sezonus su juo Cavs buvo PO.Taip,faktas tas,jog reikes atsistento,kuris gali kurti puolima,bet nemanau,jog tai yra didele problema.Asmeniskai dziaugiuosi,jog Cavs susigrazino jy.
2013-04-23
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.