„Anadolu Efes“ gynėjas dėl sprogimų Stambule į komandą nebegrįš

2016-12-12 08:41
Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Stambulo „Anadolu Efes“ gynėjas Bryce’as Cottonas praėjusią savaitę paliko Turkiją ir dėl asmeninių priežasčių išvyko į JAV. Šeštadienį Stambulą sukrėtus dviem sprogimams, šis krepšininkas neketina grįžti į komandą.

Pranešama, kad Cottonas jau informavo komandos vadovus, jog jis nori likti gimtinėje ir į Turkiją negrįš. Abi pusės susitarė dėl kontrakto nutraukimo.

Cottonas Eurolygoje vidutiniškai per 18 minučių pelno po 8 taškus, atkovoja po 1,6 kamuolio ir atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Dvitaškiai

50%
22,9
Pataiko: 22,9
Taiklumas: 50,3%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 17
Naudingiausias: Derrick Brown

24-erių metų 185 cm ūgio žaidėjas Europoje žaidė pirmąjį sezoną. Prieš tai jis rungtyniavo NBA, NBA Plėtojimosi lygoje ir Kinijos pirmenybėse.

Šeštadienį vakare Stambule įvyko du sprogimai šalia futbolo stadiono. Sprogimai nusinešė 38 gyvybes, maždaug pusantro šimto žmonių yra sužeisti.



Komentarai:

Neptūnas galėtų pagriebti. Arba koksai Juventus. Vistik saugiau pasmus. Žmonės draugiški sprogimų nėra. Tik tiek kad netolerantiski.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-12
+4
Atsakyti
..
kaip pasakytu super genijus komentatorius arturiukas, rytas viska numate, ir sprogima ir kad cottonas nebegrys todel atleido broadus ir pasiims cottona nes jis zvaigzde kuri puikiai tiks rytui
2016-12-12
+1
Atsakyti
YOLO
Ryto potencialus pirkinys vietoj brauduso!!!
2016-12-12
-6
Atsakyti
rytfanis
Speju cia efesas susprogdino bombas kad atsikratytu cotono....
2016-12-12
-3
Atsakyti
djgaffer
Nenustebčiau,jei ne jis vienas iš ten bėgs.Gaila,kad per tokius dalykus kenčia krepšinis,bet kaip sakoma šeimos gerovė ir sveikata yra svarbiausia.Suprantamas jo sprendimas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-12
Atsakyti
Sakyčiau kurdų fejerverkai padarė paslaugą tiek Cottonui tiek Efesui. Nepritapo jis komandoj..gal geriau reiktų sakyt neturėjo jis šansų pakonkuruoti su Huerteliu ir Grangeriu. Įdomu, ką pasiims turkai į jo vietą. Sudėtis jau dabar labai gera.
2016-12-12
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.