Lenas: „Laukiu, kol galėsiu mokytis iš Chandlerio“

2015-07-19 09:57
Nuotr.: USA Today-Scanpix
Nuotr. USA Today-Scanpix

Fynikso „Suns“ aukštaūgis Alexas Lenas kitą sezoną turės rimčiausią konkurentą dėl vietos aikštėje – komandą jau anksčiau papildė 32-ejų metų 216 cm ūgio Tysonas Chandleris.

Visgi penktasis 2013 metų NBA naujokų biržos šaukimas konkurencijos nebijo ir tikisi pasisemti patirties iš kur kas vyresnio būsimo komandos draugo.

„Laukiu, kol galėsiu mokytis iš jo. Chandleris sakė, kad nori būti mano vadovu“, – teigė Lenas.

Pasak krepšininko, Tysonas yra tas žaidėjas, kurio „Suns“ komandai labai trūko.

„Jis puikus vadovas, toks, kokio mums reikėjo jau pernai. Komandoje nebuvo tokio vyresnio žaidėjo, kuris palaikytų tvarką rūbinėje“, – džiaugėsi ukrainietis.

22-ejų metų 216 cm ūgio Lenas praėjusį sezoną vidutiniškai per 21 minutę pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 6,6 kamuolio.

Žaidėjas šią vasarą dalyvauja NBA Las Vegaso vasaros lygoje ir vidutiniškai renka po 12,3 taško ir sugriebia po 10,3 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
is chandlerio mokinsiesi batus metyt?
2015-07-20
+13
Atsakyti
ziauriai idomi komanda Suns buvo kai siaute Dragicius Bledsoe ir Thomasas, gaila, tada neturejo tokio zaidejo kaip Chandleris. Net ir be centro surinkdavo po beveik 50 pergaliu, bet vis tiek niekaip i PO nepatekdavo. Dabar galu gale susitiprino priekine linija, bet jau per velu kam nors Vakaruose pasiekt. O Chandleris galejo ir kitos komandos paieskot, tie patys Mavsai butu stipresni nei pernai (Matthews ir Williams vietoj Ellis ir nesuzaidusio Rondo) jei butu likes.
2015-07-19
-2
Atsakyti
Anonimas
rytinis pachmielas trukdo nuosekliai destyti mintis ?
2015-07-19
+4
Atsakyti
Parėjęs_DJgafferio_bobos_xlapokas
Kadangi mano vyras meme ir sėdi man po padu bei pastoviai rašo nesąmones šiame portale ir vakar pamačiau, kai jis ne man nuogai dėmesį skiria ar suteikia meilę, bet tamposi su iš vaiko atimtu išmaniuoju BN'e tai man, gerbiamai Damai, kuriai nebelaiko xlapokas nuo meilužių, pasidarė koktu ir sumąsčiau aš čia pakomentuoti kažkiek.

Lenas tai kaip mano gerb. Vyras bus Tysono šunelis, visai kaip ir mano vyras, kuris ką liepiu tą ir daro..
2015-07-19
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.