NBA mainų finišo tiesioji: favoritai Lowry derybose, „Warriors“ dėmesys Bogdanovičiui ir aktyvūs „Celtics“

2021-03-22 19:08
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Iki NBA mainų termino pabaigos liko vos trys dienos, o „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania savo straipsnyje apžvelgė visas pastarųjų dienų aktualijas.

Bene ryškiausias dėmesys skiriamas Toronto „Raptors“ veidu tapusiam Kyle‘ui Lowry bei vienam iš Orlando „Magic“ lyderių Aaronui Gordonui.

Charania žiniomis, pagrindiniais favoritais Lowry mainuose yra laikomi Majamio „Heat“ ir Filadelfijos „76ers“ klubai. Teigiama, kad pats Lowry norėtų žaisti komandoje, kuri varžosi dėl titulo.

Pridedama, jog santykiai tarp krepšininko ir „Raptors“ yra itin geri, tad tiek galimi mainai, tiek pasilikimas Kanados komandoje nėra atmestini variantai. 35-ąjį gimtadienį už trijų dienų minėsiantis Lowry po šio sezono taps laisvuoju agentu.

Tuo metu Hjustono „Rockets“ ir „Magic“ pažengė derybose dėl galimų Gordono mainų, į kuriuos būtų įtraukti bent du pirmojo rato šaukimai.

25-erių krepšininku vis dar domisi Minesotos „Timberwolves“, Denverio „Nuggets“, Bostono „Celtics“ ir Portlando „Trail Blazers“ komandos, tačiau pridedama, jog „Magic“ už Gordoną norėtų gauti itin solidų paketą.

Atlantos „Hawks“

„Hawks“ domisi galimybe atlikti Marcuso Smarto mainus su Bostono „Celtics“. Smartas visai neseniai atsigavo po blauzdos traumos ir į rikiuotę grįžo kovo 12-ąją bei per šį laikotarpį sužaidė šešerias rungtynes.

Bruklino „Nets“

Detroito „Pistons“, „Heat“ bei „Raptors“ domisi Spenceriu Dinwiddie, kuris šį sezoną jau nebežais dėl patirtos kryžminių kelio raiščių traumos. 

Gynėjas po šio sezono turės teisę pratęsti sutartį dar vieneriems metams, pagal kurią uždirbtų 12,3 mln. JAV dolerių, tačiau prognozuojama, kad Dinwiddie šia galimybe nepasinaudos.

Dalaso „Mavericks“

Teksaso ekipa susisiekė su Klivlando „Cavaliers“ dėl Andre Drummondo. Vis dėlto labiausiai tikėtinas scenarijus, jog „Mavericks“ lauks, kol „Cavaliers“ su puolėju pasieks susitarimą dėl kontrakto išpirkimo.

Drummondu taip pat domisi Los Andželo „Lakers“ ir Bruklino „Nets“.

„Golden State Warriors“

„Warriors“ domisi Atlantos „Hawks“ gynėju Bogdanu Bogdanovičiumi, teigia Charania šaltiniai.

Nuotr. AFP - Scanpix

Hjustono „Rockets“

Teigiama, kad „Rockets“ sutiktų išmainyti Victorą Oladipo už pirmojo rato šaukimą arba potencialo turinį jauną krepšininką, tačiau kai kurios komandos tikisi, jog sandorio įgyvendinimui pakaktų ir antrojo rato šaukimo.

„Heat“, Niujorko „Knicks“ ir „Pistons“ rodo susidomėjimą Oladipo.

Naujojo Orleano „Pelicans“

Pastarosiomis dienomis su mainais sietas Lonzo Ballas sulaukė susidomėjimo ir iš Atlantos „Hawks“.

Orlando „Magic“

Septintus metus „Magic“ komandoje žaidžiančiu Evanu Fournier susidomėjo Bostono „Celtics“. Šiemet 17,1 mln. JAV dolerių uždirbantis prancūzas po šio sezono taps laisvuoju agentu.

Sakramento „Kings“

Toronto „Raptors“ bei Šarlotės „Hornets“ susidomėjo „Kings“ vidurio puolėju Richaunu Holmesu.

Geriausią karjeros sezoną žaidžiantis 27-erių Holmesas fiksuoja 13,9 taško, 8,6 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką. Po šio sezono krepšininkas taps apribotuoju laisvuoju agentu.



Komentarai:

Anonimas
Celtics pastoviai kazkuom domisi, bet nieks jau nebenori su jais daryti mainu.
2021-03-23
+2
Atsakyti
djgaffer
Sunku patikėti,kad Celtics atiduotų Smartą,kertinį savo gynybos žaidėją.Nors buvo kalbų,kad Collinsas Atlantoje nėra labai patenkintas,o Celtics lyg ir kalbėjo,jog dar vieno aukšto ieško.Tai tokiu atveju gal ir pamatytume tokius mainus,nors Smarto už nieką nekeisčiau.Atiduoti tokį gynybai atsidavusį pitbulį būtų labai didelė klaida.
2021-03-22
+1
Atsakyti
...
Bostonas jaučia kažkokią silpnybę PF pozicijai, kad ir ką beturėtų vistiek amžinai domisi :)
2021-03-22
+3
Atsakyti
AAA
Aktyvus celtics straipsnio pavadinime, o ka butent daro tai nesurasot, begemotai
2021-03-22
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.