„Spurs“ namuose nušlavė „Thunder“ (statistika)

2015-03-26 06:53
Nuotr.:

Prancūzų tandemas pelnė 40 taškų
Prancūzų tandemas pelnė 40 taškų
Nuotr. AP-Scanpix
Praėjusio sezono Vakarų konferencijos finalo dalyvių akistatoje įspūdingą pergalę pasiekė San Antonijaus „Spurs“ (45-26) ekipa. NBA čempionai pademonstravo sunkiai sustabdomą puolimą ir namuose sutriuškino Oklahomos „Thunder“ (41-31) 130:91 (32:28, 39:22, 29:24, 30:17).

Po atkaklaus pirmojo kėlinio „Spurs“ varžovus triuškinti ėmė jau antrajame. Greggo Popovichiaus kariauna per pirmąją mačo dalį pelnė 71 tašką, tai yra antras komandos rezultatas šiame sezone ir daugiausia, kiek bet kurį lygos komanda įmetė į „Thunder“ krepšį per du kėlinius šiame sezone.

Svečiai atsitiesti nesugebėjo ir po ilgosios pertraukos. Boriso Diaw tritaškis „Spurs“ buvo suteikęs trisdešimties taškų persvarą (91:61).

Aikštės šeimininkų pranašumas ketvirtajame kėlinyje šoktelėjo į naujas aukštumas (128:84). O finalinė sirena skelbė NBA čempionų pergalę 130:91.

„Spurs“ pataikė 13 tritaškių iš 21 (61,9 proc.), atliko ženkliai daugiau rezultatyvių perdavimų (28 prieš 16) ir laimėjo kovą po krepšiais 50-36.

„Spurs“: Tony Parkeris 21, Borisas Diaw 19, Timas Duncanas 16, Kawhi Leonardas 14, Patty Milsas 11, Jeffas Ayresas 10.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 16, Enesas Kanteris 16 (10 atk. kam.), Dionas Waitersas 14.

Vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=8nc-PLhd71Q

Visi rezultatai:

San Antonio Spurs Oklahoma Thunder 130-91 stat »
Phoenix Suns Sacramento Kings 99-108 stat »
Utah Jazz Portland Trail Blazers 89-92 stat »
Denver Nuggets Philadelphia 76ers 85-99 stat »
New Orleans Pelicans Houston Rockets 93-95 stat »
Minnesota Timberwolves Los Angeles Lakers 99-101 stat »
Memphis Grizzlies Cleveland Cavaliers 89-111 stat »
Boston Celtics Miami Heat 86-93 stat »
Toronto Raptors Chicago Bulls 103-116 stat »
Washington Wizards Indiana Pacers 101-103 stat »
Orlando Magic Atlanta Hawks 83-95 stat »
New York Knicks Los Angeles Clippers 80-111 stat »
Charlotte Hornets Brooklyn Nets 88-91 stat »


Komentarai:

Donce3000LMbackGuru, pasakyk ka snekesi, jeigu GSW kris 1 etape, o Mavs praeis ji? Ar tik nenersi i krumus? :D


ozkuti, kam man sukt galva ka as snekesiu, jeigu... kai to "jeigu" nebus? :)

ir del Spurs vs Mavs tu tikrai teisus - to nebus, nes siandien jie net nezais. :D zais poryt nakti, ir Spurs laimes. nereik suprast, kad bus +39, bet nusimato uztikrintas win.
2015-03-26
+4
Atsakyti
Guru, pasakyk ka snekesi, jeigu GSW kris 1 etape, o Mavs praeis ji? Ar tik nenersi i krumus? :D
2015-03-26
-10
Atsakyti
kasiogurue, lochs, tu dar cia? :) ka cia veiki? taigi cia ne lygis tau komentuot, eik i k.net, ten gal tave labiau gerbs. :)o siaip locheli Rockets ar Clippers su aikste tikrai 50/50 pries Spurs yra, bet kadangi tu lochs ir savo neva tai analizes (tiksliau butu sakyt "analizus") darai pagal pernai ar uzpernai matytus PO, tai ko noret. Spursai tokiem grybam, kaip Mavs anksciau beveik nepralosdavo ir nesedavo visa sezona 7-6 vietose.beje, poryt Mavsu laukia tas pats, kas siandien nutiko OKC, bus padulkinti Spursu. ir ne todel, kad Spurs forma atgavo, o todel, kad Mavsai grybai. kaip ir tu. :)


Is sudu maluno, isskirsiu viena momenta - Spursai nesunesios siandien Mavsu kaip OKC...

... ir vel krisi veidu prie mano kojiniu po eilinio apsijuokimo :)
2015-03-26
+1
Atsakyti
e, lochs, tu dar cia? :) ka cia veiki? taigi cia ne lygis tau komentuot, eik i k.net, ten gal tave labiau gerbs. :)

o siaip locheli Rockets ar Clippers su aikste tikrai 50/50 pries Spurs yra, bet kadangi tu lochs ir savo neva tai analizes (tiksliau butu sakyt "analizus") darai pagal pernai ar uzpernai matytus PO, tai ko noret. Spursai tokiem grybam, kaip Mavs anksciau beveik nepralosdavo ir nesedavo visa sezona 7-6 vietose.

beje, poryt Mavsu laukia tas pats, kas siandien nutiko OKC, bus padulkinti Spursu. ir ne todel, kad Spurs forma atgavo, o todel, kad Mavsai grybai. kaip ir tu. :)
2015-03-26
+3
Atsakyti
keltasNors man dallas vien megiamiausiu komandu, bet jiem pries meskas sansu mazai. Komandoj nera gynybiniu zaideju, man idomu, kai butu sustabdyta grizliu priekine linija. Gerai, gasoli gal pristabdys. O zachas? Nebera komandoj marion mahinmi. Taip pat dalase gyneju zaidimo stiliai dubliuojasi, nera komandoj tokio zaidejo, kaip terry, kuriam nereikia kamuolio, jis savo taskus galedavo susirinkti judedamas ir be jo. Dar reiktu nepamirsti, dirkas jau senas ir vienas pries viena pavojaus didelio nekelia, tad jo dvigubinti nera prasmes--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Kaip tik turi didelius sansus imti Grizzlius. Grizzliai - absoliuciai komanda be idejos puolime, neturi super zvaigzdes komandoje, kuris galetu patempti sunkiomis akimirkomis, kas labai puikiai pasirode pernai serijoje su OKC, kur galejo drasiai uzbaigti ir siusti KD su MVP anksti atostogu, bet atrodytu kai jau pergale/serija ranka pasiekia sustodavo Grizzliai del impotencijos puolime. Gynyba tai taip superine pas juos, komandoje daug lygiaverciu zaideju, bet tai komanda visiskai nenuspejama - jei krenta gerai, jei ne ragas pries bet ka. Neturi nugaletoju mentaliteto, o tiesiog yra juodadarbiai :) Ir siaip palankus varzovas Mavsams - letas, klampus zaidimas: vertinciau 50/50 sansus ir manau reikes 7 rungtyniu serijoje, jeigu ji bus. Jeigu Mavs parodys savo visa puolimo arsenala gal net 6 rungtyniu uzteks :)
2015-03-26
-12
Atsakyti
keltas
Nors man dallas vien megiamiausiu komandu, bet jiem pries meskas sansu mazai. Komandoj nera gynybiniu zaideju, man idomu, kai butu sustabdyta grizliu priekine linija. Gerai, gasoli gal pristabdys. O zachas? Nebera komandoj marion mahinmi. Taip pat dalase gyneju zaidimo stiliai dubliuojasi, nera komandoj tokio zaidejo, kaip terry, kuriam nereikia kamuolio, jis savo taskus galedavo susirinkti judedamas ir be jo. Dar reiktu nepamirsti, dirkas jau senas ir vienas pries viena pavojaus didelio nekelia, tad jo dvigubinti nera prasmes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
+9
Atsakyti
kasioguruto kashio guruNa jie laimejo 11 is paskutiniu 14 macu...man tai akivaizdu,kad ju zaidimas aiskiai gereja.Pirmam etpae spursai zais su Rockets/Clippers .Mano galva spursia bus favoritai,o ne ausktesni reitinga turintis Rockets ar Clippers.tai dar neaisku, su kuo zais, gali ir Blazers, ir Grizzlies but. favoritais galima butu vadint gal tik pries Blazers, kurie dabar prastai atrodo ir PO tikrai netures vieno svarbiausiu zaideju, su kitais nesakyciau, kad kazkurie butu poros favoritai, duociau 50/50.


kasioguruSpurs kyla is pelenujie greiciausiai prades is 5-6 pozicijos vakaruose,bte prasidejus playuofams bus velniskai pavojingi visiem.Nes akivaizdziai ju zaidimo kreive kyla pastaraji menesi.kreive kyla, nes visi sveiki, bet kad zaistu superispudingai, tai nepasakyciau. juk vakar gavo nuo Mavsu uztikrintai. kol kas dar zaidimas banguoja. siaip turi jie sansu netgi iki 2 vietos pakilt, nes pagal pralaimejimus nuo Grizzliu atsilieka per 4, nuo Rockets per 3, o dar zais karta su Grizz ir 2 kartus su Rockets, bet daugiausiai sansu, kad liks ten, kur yra dabar.


Vaike, gana gal juokint si portala :D Sako dundukas Spursu su Rockets ir Clippers sansai 50/50 butu :D Spursai tokius meslus kaip PTB, Rockets kaip volu pervaziotu - o cia ekspertas buria sededamas ant sofkutes priperstam kambariuke kazkokius marazmus :D Gal nebent su Clippersais butu galima su dideliu avansu pritempti 50/50

Sako vaikas - Spurs neatsigauna, nes uztikrintai gavo i kaili nuo Mavsu, kuriuos tik krepsinio neismanelis gali laikyti niekam tikusia komanda, nes zino kad neverta draskytis nuliniame RS bei komanda tik yra kelyje i optimalios formos, susizaidimo kelyje, kuris bus vainikuotas PO metu, vien paziurejes "Nu Mavs sedi 7 seede, nezaidzia ispudingai - vadinasi komanda meslas", o kai numete komentatorius statistika, kuri rodo jog Spursai igauna pagreiti pradeda aiskint kad Spursai kazkokiu nevykeliu Rockets lygio komanda :) Aplamai Mavsu vakarykste pergale pries atsigaunancius ir kazka i tikraji savo veida rodancius Spursus tik parodo, kad Mavsai yra vienas pavojingiausiu varzovu ir yra verti labai rimtos pagarbos is kitu komandu. Labai realu, kad Grizzliai/Mavs issaugos esamas pozicijas kaip ir GSW/OKC bei pamatysime tai ko senai nemateme - sensacingus vaikams, bet ne krepsinio genijams recidyva, kai 1 bei 2 seedas jau po pirmo roundo bus praspirti von. O kad Mavs istemps 7 rungtyniu serija su Memphiu net neabejoju

Gal lik prie NBA rungtyniu ziurejimo ir nereiks garsiai savo minciu, nes bukas esi krepsinio tikrajai analizei :)
2015-03-26
-4
Atsakyti
to kashio guruNa jie laimejo 11 is paskutiniu 14 macu...man tai akivaizdu,kad ju zaidimas aiskiai gereja.Pirmam etpae spursai zais su Rockets/Clippers .Mano galva spursia bus favoritai,o ne ausktesni reitinga turintis Rockets ar Clippers.


tai dar neaisku, su kuo zais, gali ir Blazers, ir Grizzlies but. favoritais galima butu vadint gal tik pries Blazers, kurie dabar prastai atrodo ir PO tikrai netures vieno svarbiausiu zaideju, su kitais nesakyciau, kad kazkurie butu poros favoritai, duociau 50/50.
2015-03-26
+10
Atsakyti
Anonimas
kur bezdžioniu mvp dingo?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
-14
Atsakyti
snarglena
Labai tiketina, kad playoff pirmam etape Spursai prames Rockets su Motiejunu
2015-03-26
-7
Atsakyti
Anonimas
sunesiojo kaip reikiant.. :) na ka sezonas i pabaiga, spursai jungia aukstesnes pavaras jau :)
2015-03-26
-8
Atsakyti
a
Kur mvp dingo ? :D
2015-03-26
-1
Atsakyti
to kashio guru
Na jie laimejo 11 is paskutiniu 14 macu...man tai akivaizdu,kad ju zaidimas aiskiai gereja.Pirmam etpae spursai zais su Rockets/Clippers .Mano galva spursia bus favoritai,o ne ausktesni reitinga turintis Rockets ar Clippers.
2015-03-26
+3
Atsakyti
Spurs kyla is pelenujie greiciausiai prades is 5-6 pozicijos vakaruose,bte prasidejus playuofams bus velniskai pavojingi visiem.Nes akivaizdziai ju zaidimo kreive kyla pastaraji menesi.


kreive kyla, nes visi sveiki, bet kad zaistu superispudingai, tai nepasakyciau. juk vakar gavo nuo Mavsu uztikrintai. kol kas dar zaidimas banguoja. siaip turi jie sansu netgi iki 2 vietos pakilt, nes pagal pralaimejimus nuo Grizzliu atsilieka per 4, nuo Rockets per 3, o dar zais karta su Grizz ir 2 kartus su Rockets, bet daugiausiai sansu, kad liks ten, kur yra dabar.
2015-03-26
+1
Atsakyti
Spurs kyla is pelenu
jie greiciausiai prades is 5-6 pozicijos vakaruose,bte prasidejus playuofams bus velniskai pavojingi visiem.Nes akivaizdziai ju zaidimo kreive kyla pastaraji menesi.
2015-03-26
-4
Atsakyti
Parode Spurs kas laukia jei zais be Duranto ir Ibakos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
-2
Atsakyti
Zmogas
Stai ir pamatet savo tikraji westbrooka :DD
2015-03-26
+3
Atsakyti
.
Tik 3 keliniai? :)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
+3
Atsakyti
Anonimas
pamatysit!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-26
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 19

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.