Kiddas išreiškė norą ateityje treniruoti „Warriors“

2018-08-03 21:48
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Šiuo metu jokios komandos netreniruojantis Jasonas Kiddas yra kilęs iš San Fransisko ir dabar užsiminė ateityje norintis grįžti namo.

Legendinis krepšininkas norėtų ne tik grįžti bet ir treniruoti, o geriausiai tam tiktų miesto dalyje įsikūrusi „Golden State Warriors“ komanda. Apie norą treniruoti šiuo metu lygoje dominuojančią komandą Kiddas pats papasakojo žurnalistams.

„Vieną dieną aš sugrįšiu namo, o jei pasiseks, ir treniruosiu ten. San Fransiskas visada liks mano namais. Galbūt dirbsiu vidurinėje, galbūt universitete. O gal, jei Steve'as Kerras nuspręs trauktis ar laikinai stabdyti trenerio karjerą, vieną dieną galėsiu padėti ir „Warriors“ komandai“, – pasakojo Kiddas.

Kidas per savo kol kas tik penkerius metus trunkančią trenerio karjerą yra treniravęs Bruklino „Nets“ ir Milvokio „Bucks“ klubus. Pastarąjį 45-erių specialistas dėl blankių rezultatų buvo priverstas palikti šįmet.



Komentarai:

Ernestas
Klounas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-04
+3
Atsakyti
Anonimas
O ka ten treniruot xd

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-08-03
+9
Atsakyti
nu
as kitam sezone noriu woriorsus treniruoti,svarbu kad butu komandoj tie patys zaidejai
2018-08-03
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.