„Lietuvos rytas“ prašo, kad „Nevėžiui“ būtų skirta bauda

2016-04-24 13:39
Nuotr.: Fotodiena.lt/P. Peleckis
Nuotr. Fotodiena.lt/P. Peleckis

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas kreipėsi į Lietuvos krepšinio lygos vadovus prašydamas skirti Kėdainių „Nevėžiui“ 1500 eurų baudą už melagingus šio klubo valdybos teiginius, kad vilniečiai neva gali specialiai pralaimėti paskutines reguliariojo sezono rungtynes Alytaus „Dzūkijai“.

Taip neįvyko – mačą šeštadienį „Lietuvos rytas“ laimėjo 88:59. Ši nesėkmė „Dzūkijai“ lėmė paskutinę vietą LKL čempionate ir kitą sezoną alytiškius lygoje gali pakeisti Nacionalinės krepšinio lygos čempionas, jei pastarasis klubas atitiks LKL reikalavimus.

„Nevėžio“ valdyba samprotavo, kad „Lietuvos rytas“ ir „Dzūkija“ turi daug sąsajų ir ypač akcentuota, jog dabartinis vilniečių treneris Tomas Pačėsas yra vienas Alytaus klubo įkūrėjų.

„Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys pabrėžė, kad „Nevėžio“ pareiškimai dėl galimų užkulisinių susitarimų yra nepagrįsti, melagingi, neatitinkantys tikrovės ir žeminantys „Lietuvos ryto“ dalykinę reputaciją. LKL nuostatai nurodo, jog lygos dalyviai turi skelbti tikslią, tikrą, pagrįstą ir teisingą informaciją.

Purlys pridūrė: „Tokie vieši „Nevėžio“ pareiškimai žemina ir LKL reputaciją, nes peršama mintis, jog lygoje rungtynės vyksta neskaidriai, klubams iš anksto susitarus.“

„Nevėžio“ valdyba savo pareiškime net užsiminė, kad jei vyks kokie nors užkulisių žaidimai, Kėdainių klubas gali trauktis iš LKL. Bet dar pernai „Nevėžis“ pats buvo arti to, kad būtų tiesiog išspirtas iš lygos dėl sutartų rungtynių.



Komentarai:

kysis
Jeigu Nevezis nebut pakeles triuksmo,tai lrytas butu pralaimejes Dzukijai,o bausti reikia lryta uz uz rungtynes su Prienais...!
2016-04-25
-1
Atsakyti
anoni
Raudonkurvines padlos darosi pinigus zaideju algoms
2016-04-24
+1
Atsakyti
djgaffer
Gudrus lapinas Pačėsas-bando Nevėžį padaryti atpirkimo ožiu.Bet kad pats sumakliavo rungtynes su Vytautu,tai jau reik pamiršt taip išeina. :-) Tegul palieka ramybėje Kėdainius ir galvoja apie PO,o ne užsiiminėja kažkokiom nesąmonėm.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-24
+1
Atsakyti
Anonimas
Ka jus cia kisat tuos mainus su Dzukija, be Juciko Dzukija nebutu ir tu 8 pergaliu iskovojusi, abipusiai naudingi mainai cia buvo, betkuris mates krepsinio ta supras..
2016-04-24
-5
Atsakyti
Vil
Aš už nevėžio pusę, nes kaip ir buvo sakoma, kad tarp ryto ir dzūkijos siejas daug sąsąjos. Vien tai, kad pačėsas reguliuoja mainus ir panašiai parodo, kad nerimtai žiūrima, o žiūri kaip sau pasiimti naudos. Kadangi jau rytas pralošė Vytautui, tai pačėsas gudrus, suprato, kad dar kartą pralošęs kils patys didžiausi nemalonumai, tai jis išsisuko sutriuškindamas ir aiškindamas, kad kaip drįsta varyt ir pnš, o jeigu ju rėkauja tai tik parodo, kad jis būtų taip padaręs, bet nevėžis laiku spėjo paskleisti laišką. Žodžiu, tegul tik nesigina pačėsas, nes viskas ir taip akivaizdu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-24
+3
Atsakyti
Atom
Manau neteisinga kad sostines klubo pavadinime yra zodis Lietuvos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-04-24
+2
Atsakyti
Anonimas
Kas atsiprašys Nevėžio valdybos: „Žiema baigėsi, bet pasirodo, kad „Nevėžio“ klubo valdyboje vis dar gūdi žiema ir ten likę daug besmegenių“, – spaudos konferencijoje po mačo kalbėjo Pačėsas.
2016-04-24
+1
Atsakyti
kas
Kas atsiprašys nevėžio už neįrodytas lažybas praeitu metu? Kas atsiprašys, kad viešai įžeidinėjami klubo valdybos žmonės? Nevėžis gali taip pat rašyt skundą ant pačėso.
2016-04-24
-1
Atsakyti
ramas
Tik dar vienas, eilinis zineskaidos burbulas.

Beja visi zino kas ja valdo.

kaskaip pamirso kad puse metu NEVEZI kaltino ir niekas nieko neirode.

Okas nors ar atciprase???

O zala buvo padaryta,tiek kalbant apie reputacuja ar remejus.

ocia patys laiska isplatino, skaluoja per visus imanomus v.risius.

Matyt demesio truksta.miestas gi SOSTINE o siemensas TUSCIAS.

Kaskaip pasireklamuoti reikia.
2016-04-24
+1
Atsakyti
iii
labai daznai minejo zodi kedainiai reik paskaiciuoti kiek kartu,cia kaip iversonas PRACTISE.U TOLKING ABOAUT PRAKTICE=kedainiai
2016-04-24
-1
Atsakyti
Anonimas
Manau Nevezis turetu sumoketi 100 litu LRytui uz itarimus, o LRytas turetu sumoketi 100 litu Neveziui uz valdybos izeidimus
2016-04-24
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.