Popovichius nesivėlė į žodžių mūšį su Džordževičiumi: „Nekreipiu į tai dėmesio“

2019-08-14 10:12

Serbijos rinktinės strategas Aleksandras Džordževičius palinkėjo JAV rinktinei Dievo pagalbos, jeigu šių dviejų šalių keliai susikirs pasaulio čempionate, tačiau amerikiečių treneris Greggas Popovichius į tai niekaip nesureagavo.

„Turite apie tai klausti Sašos, – atsakė serbiškų šaknų turintis Popovichius, kai jo apie šią citatą pasiteiravo JAV žurnalistai. – Aš į tai pernelyg nekreipiu dėmesio. Pernelyg ilgai tai dariau. Bet jis yra nuostabus treneris, jis – kovotojas, Europoje buvo herojus kaip žaidėjas. Jis – fantastiškas, o jie turi rinktinę, kurios pasiekimai yra didžiuliai.

Jie turi velniškai gerą komandą, dėl to nėra jokios abejonės. Jie turi ilgą suolą ir yra talentingi, ir dirbs iš visų jėgų. Jie nori laimėti taip pat, kaip ir visi kiti. Žmonės kalba ir kalbės, bet aš paprastai į tai neatsakinėju.“

Džordževičius, anot „Mozzart Sport“, praėjusią savaitę pareiškė, kad „leiskite amerikiečiams žaisti savo žaidimą, o mums – savo, ir jeigu mes susitiksime, tegul padeda jiems Dievas.“

Amerikiečiai su serbais anksčiausiai susitikti gali nebent pusfinalyje.

Anot JAV rinktinės gynėjo Kemba Walkerio, abiem komandoms pirmiausia reikia iki ten nukeliauti.

„Man tai visiškai nerūpi, – apie Džordževičiaus žodžius sakė Walkeris. – Mes žiūrėsime tik į artimiausias rungtynes. Galų gale, abi rinktinės turi pasiekti tam tikrą etapą, kad žaistų viena prieš kitą. Jeigu mes ten pateksime, matysime, kas bus. Bet neturiu jokių problemų su tokiomis kalbomis.“

JAV rinktinė vakar susirinko Los Andžele, kur treniruosis kelias dienas prieš penktadienį įvyksiančią akistatą su Ispanijos rinktine.

Po to amerikiečiai išvyks į Australiją, kur lauks draugiškos dvikovos su šeimininkų ir Kanados rinktinėmis.



Komentarai:

Anonimas
Pasake,kad zaidejai igautu pasitikejima antra ko nesikelt serbams turi puikia rinktine
2019-08-14
-4
Atsakyti
bimbom
Siaip Dzordzevicius turi po siai dienai dekoti amerikieciams uz 2016 metu Olimpiados finala, o ne gasdinti kazka. JAV tada susikrove ~40 tasku persvara ir likus zaisti virs kelinio tiesiog nustojo zaisti.. Dar po to jis komentavo, kad geriau suzaide serbai, nei per PČ 2014 metais, kai realiai komanda visiskai nebuvo pasirengus finalui.
2019-08-14
-7
Atsakyti
Ernestas
Dziordzevicius turbut girtas buvo kai taip pasake, nepamirskit kad usa treniruos ne koledzo treneris, o treneris kuris 22 metus IS EILES komanda nuvairuodavo iki playoff\'u.
2019-08-14
-5
Atsakyti
Ceska
kad USA net is grupes neseis, ka jie cia spangsta
2019-08-14
-20
Atsakyti
Anonimas
prisiminkime 2015 metus, serbai jau po grupes varzybu buvo laikyti cempionais, aisku ir patys save laike, tai ir gavo antausi pusfinalyje ir liko 4. manau, kad jie gaus antausi ir siais metais nenueje iki finalo.
2019-08-14
+28
Atsakyti
Dzordza debiloidas
USA TIKRAI LAIMES. ZAIDEJAI NEZIOPLI, TOP TRENERIS. O SERBAI TIKRAI NIEKUR NEIS SVAJOTOJAI APIE PIRMA VIETA.
2019-08-14
+26
Atsakyti
Anonimas
durni serbai iš karto aukščiau bambos šoka, gali būti, kad greit ir bus nugesinti :) net Usa žaidėjai nereaguoja į nesamoningas pastabas :)
2019-08-14
+14
Atsakyti
Petras
Juokiasi tas kas juokiasi paskutinis
2019-08-14
+4
Atsakyti
Drapokas
Jie gal ir turi Popovičių. Bet ir mes turim Adomaitį. Nematau problemų.
2019-08-14
+26
Atsakyti
serbai metikai jeigu jiems nepakris, amerika is visu poziciju apzais
2019-08-14
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.