Kavaliauskas: „Sirgaliai buvo mūsų „šeštasis“ žaidėjas aikštelėje“ (video)

Laurynas Butkauskas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2014-10-15 22:13
Nuotr.:

Antanas Kavaliauskas prie pergalės pridėjo 14 taškų
Antanas Kavaliauskas prie pergalės pridėjo 14 taškų
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Belgrado „Partizan“ komandos krepšį ne sykį galingais dėjimais sudrebinęs pagrindinis Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas teigė, jog galutinis rezultatas tikrai neatspindi vykusios kovos aikštėje.

„Visos rungtynės buvo ir ateityje bus sunkios. „Partizan“ klubo krepšininkai šį vakarą tikrai neparodė, ką jie gali. Galbūt ši komanda ir nebėra tokia, kokia buvo anksčiau, tačiau serbai lieka serbais.

Jie sunkiai dirba. Jiems nelabai sekėsi tiksliai atakuoti krepšį, mes puikiai išnaudojome jų skyles gynyboje.

Viskas gali pasikeisti antrajame varžybų rate ir rungtynės Belgrade bus tikrai sunkesnės“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Kavaliauskas.

„Centras“ pergalingose Europos taurės turnyro rungtynėse aikštėje praleido 25 minutes, pelnė 14 taškų, atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei surinko 15 naudingumo balų, o jo vedama sostinės ekipa 94:65 įveikė „Partizan“.

– Kokie įspūdžiai iš šios arenos po pirmųjų Europos taurės rungtynių?
– Buvo tikrai gera atmosfera, jautėsi palaikymas, sirgaliai buvo mūsų „šeštasis“ žaidėjas aikštelėje. Buvo nuostabu. Dėkui visiems.

– Pirmajame kėlinyje buvo keistas momentas, kuomet pačiam teko trumpam pabūti įžaidėju. Neįprastas amplua?
– Aš juk krepšininkas (juokiasi). Mes turėjome atlikti vieną derinį, tačiau varžovai mus užspaudė bei teko man persivaryti kamuolį, kad nepažeistume aštuonių sekundžių taisyklės.

– Apie ką aktyviai diskutavai su treneriu Virginijumi Šeškumi?
– Apie gynybą. Jis manimi labiau pasitiki puolime nei gynyboje ir kas kartą duoda patarimų. Šį vakarą gynyba buvo išties nebloga, jie pirmoje pusėje įmetė 29 taškus, o iš viso – 65. Kol kas mums gerai sekasi gintis – taip ketiname žaisti ir toliau.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Komentarai:

d
Koncita nusisneka
2014-10-16
-2
Atsakyti
nieko,atvaziavus turkams ir zydams,sugrisime ir I siemensa(tikiuosi).Svarbu,kad butu pergales,tada ir sirgaliu bus daugiau.
2014-10-16
+2
Atsakyti
pažiūrėjus iš kitos pusės pagalvoji... o prie ko dar žalgirio fanai gali prisikabinti ir išreikšti savo nuomonę, kuri rūpi tik jiems patiems?
2014-10-16
-2
Atsakyti
Statyba lkl'e būdama paskutinėje vietoje Ekinstoje surinkdavo 800.
2014-10-16
+6
Atsakyti
smushas
O kas jum darbo zaliakurwiniai? Lojat cia kaip kiemsargiai priristi prie budos ir tos lizingu pirktos! :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-16
+4
Atsakyti
aika
Suprantu,kai žaidi silkių skardinėj,tai palaikymas nerealus,galėjot apaiverkt iš džiaugsmo....
2014-10-16
-2
Atsakyti
Trojus
Taip, taip - kai žaidi pirmą kartą kibiro taurėje- džiaugsmas ima, vos ne orgazmas... Ir žiūrovų ,,labai daug"- gal kokie 1900.... Kaip kibiro taurei- tikrai daug, nes ir tokio lygio komandos, ir tokia ,,garsi" taurė. Parašykit dar poemą ta proga- siūlau pavadinimą: ,,Vilniaus kaimo legendos. Vainauskų darbai."
2014-10-16
+2
Atsakyti
TelecasterŽalgiris net LKL varžybų su Nevėžiu ar ten visokiais nevažiuoja žaist į Halę, o Rytas stipriausią turnyrą šį sezoną žaidžia daugiau nei dvigubai mažesnėj salėj už Halę, ir negali atsidžiaugt tokiais ištikimais sirgaliais, kurie net tokios arenos nesugebėjo pilnai užpildyt. Girdėjosi kad vis ten kažkas rėkia Rytas Rytas, bet tik todėl, kad salė maža ir garsui nėra kur pasklist. Per Žalgirio varžybas skanduotės kur kas aiškiau girdisi nepalyginamai didesneme plote.


Na koks skirtumas? Bus pergalės, bus ir sirgalių. Sirgaliai priprato prie Eidson, Price, Petravičiaus laikų. 4-5 metai visai prasti buvo Lrytui, tai jei šie metai bus geri, tai grįš ir sirgaliai.
2014-10-16
+1
Atsakyti
Žalgiris net LKL varžybų su Nevėžiu ar ten visokiais nevažiuoja žaist į Halę, o Rytas stipriausią turnyrą šį sezoną žaidžia daugiau nei dvigubai mažesnėj salėj už Halę, ir negali atsidžiaugt tokiais ištikimais sirgaliais, kurie net tokios arenos nesugebėjo pilnai užpildyt. Girdėjosi kad vis ten kažkas rėkia Rytas Rytas, bet tik todėl, kad salė maža ir garsui nėra kur pasklist. Per Žalgirio varžybas skanduotės kur kas aiškiau girdisi nepalyginamai didesneme plote.
2014-10-15
-6
Atsakyti
Kur tie sirgaliai, kad tuscios kedes raudonavo :D
2014-10-15
-2
Atsakyti
Anonimas
EuroCup puslapyje rašo, kad buvo 2140 žiūrovų
2014-10-15
+3
Atsakyti
Gytis
2500 gal ir buvo :D Daug... :D nors daugiau ir netelpa :D
2014-10-15
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.