Absoliučių NBA autsaiderių strategas tiki šviesia komandos ateitimi

2015-12-29 10:46
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

NBA autsaiderio Filadelfijos „76ers“ klubo strategas Brettas Brownas po katastrofiško savo vadovaujamos komandos starto yra įsitikinęs, jog blogi laikai liko užnugaryje, o su iššūkiais padės susidoroti ką tik atvykęs Ishmaelis Smithas.

„Manau, kad tai yra nauja pradžia. Tai, kaip mes žaidėme paskutinėse rungtynėse, suteikia mums galimybę bogus prisiminimus palikti praeityje ir žvelgti tik į priekį“, – kalbėjo strategas.

Geriausią savo garjerą žaidžiantis Ismaelis Smithas neįtiko Naujojo Orleano „Pelicans“ strategui Alvinui Gentry ir po pastarosios iniciatyva atliktų mainų, krepšininkas sugrįžo į Filadelfiją. Anot Browno, įžaidėjo atvykimas gali tapti sezono lūžio tašku.

„Mums atrodo, kad šiuo metu turime vieną pergalę ir nė vieno pralaimėjimo, o puikiai žaidžiantis Smithas labai padeda. Jis padės mums eiti į priekį ir užaugti kaip komandai“, – gerų žodžių sugrįžusiam gynėjui negailėjo specialistas.



Komentarai:

buru
konkreciai abuse'ina sistema 76ers, is pradziu palaikiau juos nes norejosi matyti jauna komanda kylancia is pelenu galbut iki pat virsaus, bet tiek sezonu is eiles, ir taip atvirai, cia jau visiskos patycios. Ir, aisku, galu gale jie gaus tuos savo dream pick'us, ir pakils auksciau uz kokia Chralotte ar ten Phoenix, kurie nei pretendavo per paskuitinius metus i ziedus, nei tures realiu sansu per ateinancius 5 metus; ir galiausiai surinks i titula realiai taikancia komanda (kai labai paeis su saukimu + tures jau pora isizaidusiu Embiidu + kruva laisvu pinigu nuspaust gaidukui tinkamiausiu metu ir isigyt kokia zvaigzde) - bet tai bus liudna diena lygai, nes taps aisku, kad nuolatinis tank'inamas yra finansiskai perspektyvesne strategija nei bandymas garbingai kovot su tuo ka turi, laukiant kad gal pasiseks su draftais ar mainais, kaip daro kokie Jazz, Kings, Hornets, Celtics, Pistons ir kokiu 10 komandu. Tada reiks pagalvot ar nereiktu pakeist taisykliu i tai, kad tarkim 3 kartus is eiles uzemus paskutine vieta konferencijoj butum 3 sezonams salinamas is lygos
2015-12-30
-4
Atsakyti
Anonimas
kokios dar pergalės, juk 1 picko negaus o ir čia bandoma vaidinti kažkokius vargšelius, nors komanda tyčia komplektuojama prastai ir atiduodami talentai už dyka, dėl piku
2015-12-29
-1
Atsakyti
xaxaax
Iliuziju pasauly gyvena
2015-12-29
+1
Atsakyti
djgaffer
Skambūs Browno žodžiai.Bet jo noras atvesti komandą šiemet į kuo daugiau pergalių nesutampa su klubo valdžios norais,todėl ir toliau teks tenkintis retomis pergalėmis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-29
+2
Atsakyti
kai
juokingai atrodo nba metomu zaideju situacija. neperseniausiai buvo siuksle neitikusi sixers, net laiko negaudavo normaliai, o kitur gaves laiko ir pasinaudojes proga jau sugrazinamas i komanda kaip mesijas koks ir ant ranku nesiojamas. Ar negraudu?
2015-12-29
-7
Atsakyti
Kitą sezoną, ar gal dar kitą, bus padori komanda.. Turi perspektyvių žaidėjų, tik kad jauni labai.
2015-12-29
-1
Atsakyti
Bogus prisiminimus.... Geriausią savo garjerą..... nu manau pašventė žmogelis, kad pamiršo kaip rašyt :D
2015-12-29
-1
Atsakyti
Anonimas
Mums atrodo, kad šiuo metu turime vieną pergalę ir nė vieno pralaimėjimo...

yeah sure.. :D
2015-12-29
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.