„Heat“ laimėjo septintą kartą iš eilės (video, statistika)

2012-02-22 07:29
Nuotr.:
Dwyane'as Wade'as vienuoliktas rungtynes iš eilės atakavo geresniu nei 50 proc. taiklumu
Dwyane'as Wade'as vienuoliktas rungtynes iš eilės atakavo geresniu nei 50 proc. taiklumu
Nuotr. Reuters – Scanpix
Septintą iš eilės pergalę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) iškovojo Majamio „Heat“ (26-7) ekipa, savo aikštėje 120:108 (26:32, 31:21, 36:35, 27:20) įveikusi Sakramento „Kings“ (10-22).

Majamio komandą į pergalę vedė Dwyane'as Wade'as, pelnęs 30 taškų ir pataikęs 11 metimų iš 16. Tai jau vienuoliktos rungtynės iš eilės, kuriose Wade'as krepšį atakuoja geresniu nei 50 proc. taiklumu.

Pralaimėjus San Antonijaus „Spurs“ komandai, dabar „Heat“ pergalių serija yra ilgiausia lygoje.

Prieš NBA visų žvaigždžių savaitgalių „Heat“ rytoj namie priims Niujorko „Knicks“ ekipą.

„Bus labai smagu. Tai, ko gero, bus žiūrimiausios mūsų rungtynės per ilgą laiką“, – būsimos dvikovos laukė LeBronas Jamesas.

„Heat“: Dwyane'as Wade'as 30 (10 rez. perd.), Chrisas Boshas (10 atk. kam.) ir Mario Chalmersas po 20, LeBronas Jamesas 18, Norrisas Cole'as 12, Udonis Haslemas 10.

„Kings“: Isaiah Thomasas 24, Marcusas Thorntonas 23, Tyreke'as Evansas 21 (10 rez. perd.), Jasonas Thompsonas 16, Francisco Garcia 11.

Rungtynių vaizdo reportažas:



Komentarai:

jo tikrai tday gal tau reiktu bandyt laime nba drafte. toks galiunas dzo esi. as pvz irgi jauciuos fiziskai stiprus visus nustumiu panasaus svorio zaidejus, bet kai tenka zaist pries kokia 10kg sunkesni jau tada buna nelabai smagu. belieka apibegt toki, nes nugara pries ji nepacentruosi.
2012-02-23
+5
Atsakyti
Post_MoveTDaYCesarMilesKaip tu pamatavai, kad Jordanas buvo greitesnis uz LeBrona? Man atrodo priesingai. LeBronas net ir su tokiu sudejimu yra greitesnis uz 80% nba zaideju. Jordanas fiziskai stipresnis? Ka tu rukai zmogau? Ar zinai is ko susideda fizine jega? Is raumenu mases. LeBronas turi apie 15 kilogramu pranasuma pries MJ. Juk esi krepsini zaides. Kaip sekes dengt uz save 15-20 kg sunkesni? Jauciu nekazka ne? :)) Kodel shaqas sitaip dominavo po krepsiu visus nustumdamas kaip visciukus? Nes jis svere apie 140 kilogramu, kurie buvo ne siaip lasekai o gryni raumenys. Kodel sofoklis visus traisko Europoje? Nes jis sveria virs 120. Ilgauskas kaip pavyzdys sveria 118, bet ji visi stumdo. Net Baron Davis pamenu isstume i aikstele. Kodel? Nes jis sliekas, jo ugis 220 ir pagal toki ugi jis sveria mazai. Svoris krepsinyje turi labai dideli vaidmeni, ypac po krepsiu. Jordanas butu sutraiskytas.Jėga susideda iš raumenų masės? Gal ir baigiam tada šitoj vietoj šitą diskusiją, pasakyk tai daugkartiniems fitneso konkursų dalyviams.Taip, žaidžiau prieš sunkesnius... ir jei atvirai nemačiau jokio didelio skirtumo tame?Nesuprantu iš kur šitą nesąmonę ištraukei, tiesiog nežinau ką čia komentuot, tai tiesiog kvaila.Jai tau nėra skirumo žaidžiant pvz. prieš 20Kg. sunkesnį priešininką ir 20KG. lengvesnį tai tu esi tikrai kažkoks kitoks nei kiti :D


Prieš lengvesnį tai tikrai yra skirtumas, bet prieš sunkesnį jokio, nes turiu jėgos iš savęs.

Jėga kažkiek yra įgimtas dalykas
2012-02-23
-7
Atsakyti
TDaYCesarMilesKaip tu pamatavai, kad Jordanas buvo greitesnis uz LeBrona? Man atrodo priesingai. LeBronas net ir su tokiu sudejimu yra greitesnis uz 80% nba zaideju. Jordanas fiziskai stipresnis? Ka tu rukai zmogau? Ar zinai is ko susideda fizine jega? Is raumenu mases. LeBronas turi apie 15 kilogramu pranasuma pries MJ. Juk esi krepsini zaides. Kaip sekes dengt uz save 15-20 kg sunkesni? Jauciu nekazka ne? :)) Kodel shaqas sitaip dominavo po krepsiu visus nustumdamas kaip visciukus? Nes jis svere apie 140 kilogramu, kurie buvo ne siaip lasekai o gryni raumenys. Kodel sofoklis visus traisko Europoje? Nes jis sveria virs 120. Ilgauskas kaip pavyzdys sveria 118, bet ji visi stumdo. Net Baron Davis pamenu isstume i aikstele. Kodel? Nes jis sliekas, jo ugis 220 ir pagal toki ugi jis sveria mazai. Svoris krepsinyje turi labai dideli vaidmeni, ypac po krepsiu. Jordanas butu sutraiskytas.Jėga susideda iš raumenų masės? Gal ir baigiam tada šitoj vietoj šitą diskusiją, pasakyk tai daugkartiniems fitneso konkursų dalyviams.Taip, žaidžiau prieš sunkesnius... ir jei atvirai nemačiau jokio didelio skirtumo tame?Nesuprantu iš kur šitą nesąmonę ištraukei, tiesiog nežinau ką čia komentuot, tai tiesiog kvaila.


Jai tau nėra skirumo žaidžiant pvz. prieš 20Kg. sunkesnį priešininką ir 20KG. lengvesnį tai tu esi tikrai kažkoks kitoks nei kiti :D
2012-02-23
+3
Atsakyti
http://www.youtube.com/watch?v=0EpVZS26B... nu jo cia geras. ugis jo 216cm aisku, bet tikrai ispudinga.
2012-02-22
+1
Atsakyti
CesarMilesOk ok duodu durniui kelia. Stumk toliau ant jameso jei nuo to tau geriau. Good evening sir.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tai, kad tu nusišneki baisiau negu įmanoma nusišnekėt.

Skills, intangibles, experience, killer instinct > athleticism.

žinai kodėl? NES SKILLAI, PATIRIS IR ŽUDIKO INSTINKTAS LAIMI.
2012-02-22
-5
Atsakyti
CesarMilesBeje TDay ar esi mates, kad koks zaidejas per rungtynes pasoktu taip, kad drasiai su alkune pasiektu lanka? Type in youtube "lebron inhuman rebound". Ir jei atmintis neapgauna lebrono suolis 48 coliai. Lygiai toks pats kaip Jordano. Tad Jordanas nera nei stipresnis, nei soklesnis, nei greitesnis. Kai kalba apie fizines galimybes - Lebron has no competition. :(--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Mačiau žmogų, kuris pasiekia lentos viršų gaudant paprastą rebouną (hello wilt chamberlain)

Mačiau, kad LeBrono šuolis parašytas 40 colių.
2012-02-22
-4
Atsakyti
Norejau pasakyt ne su alkune, o peciu :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-22
-3
Atsakyti
Ok ok duodu durniui kelia. Stumk toliau ant jameso jei nuo to tau geriau. Good evening sir.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-22
-4
Atsakyti
Beje TDay ar esi mates, kad koks zaidejas per rungtynes pasoktu taip, kad drasiai su alkune pasiektu lanka? Type in youtube "lebron inhuman rebound". Ir jei atmintis neapgauna lebrono suolis 48 coliai. Lygiai toks pats kaip Jordano. Tad Jordanas nera nei stipresnis, nei soklesnis, nei greitesnis. Kai kalba apie fizines galimybes - Lebron has no competition. :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-02-22
-2
Atsakyti
CesarMilesKaip tu pamatavai, kad Jordanas buvo greitesnis uz LeBrona? Man atrodo priesingai. LeBronas net ir su tokiu sudejimu yra greitesnis uz 80% nba zaideju. Jordanas fiziskai stipresnis? Ka tu rukai zmogau? Ar zinai is ko susideda fizine jega? Is raumenu mases. LeBronas turi apie 15 kilogramu pranasuma pries MJ. Juk esi krepsini zaides. Kaip sekes dengt uz save 15-20 kg sunkesni? Jauciu nekazka ne? :)) Kodel shaqas sitaip dominavo po krepsiu visus nustumdamas kaip visciukus? Nes jis svere apie 140 kilogramu, kurie buvo ne siaip lasekai o gryni raumenys. Kodel sofoklis visus traisko Europoje? Nes jis sveria virs 120. Ilgauskas kaip pavyzdys sveria 118, bet ji visi stumdo. Net Baron Davis pamenu isstume i aikstele. Kodel? Nes jis sliekas, jo ugis 220 ir pagal toki ugi jis sveria mazai. Svoris krepsinyje turi labai dideli vaidmeni, ypac po krepsiu. Jordanas butu sutraiskytas.


Jėga susideda iš raumenų masės? Gal ir baigiam tada šitoj vietoj šitą diskusiją, pasakyk tai daugkartiniems fitneso konkursų dalyviams.

Taip, žaidžiau prieš sunkesnius... ir jei atvirai nemačiau jokio didelio skirtumo tame?

Nesuprantu iš kur šitą nesąmonę ištraukei, tiesiog nežinau ką čia komentuot, tai tiesiog kvaila.
2012-02-22
+1
Atsakyti
isstume is baudos aiksteles*
2012-02-22
+2
Atsakyti
Kaip tu pamatavai, kad Jordanas buvo greitesnis uz LeBrona? Man atrodo priesingai. LeBronas net ir su tokiu sudejimu yra greitesnis uz 80% nba zaideju. Jordanas fiziskai stipresnis? Ka tu rukai zmogau? Ar zinai is ko susideda fizine jega? Is raumenu mases. LeBronas turi apie 15 kilogramu pranasuma pries MJ. Juk esi krepsini zaides. Kaip sekes dengt uz save 15-20 kg sunkesni? Jauciu nekazka ne? :)) Kodel shaqas sitaip dominavo po krepsiu visus nustumdamas kaip visciukus? Nes jis svere apie 140 kilogramu, kurie buvo ne siaip lasekai o gryni raumenys. Kodel sofoklis visus traisko Europoje? Nes jis sveria virs 120. Ilgauskas kaip pavyzdys sveria 118, bet ji visi stumdo. Net Baron Davis pamenu isstume i aikstele. Kodel? Nes jis sliekas, jo ugis 220 ir pagal toki ugi jis sveria mazai. Svoris krepsinyje turi labai dideli vaidmeni, ypac po krepsiu. Jordanas butu sutraiskytas.
2012-02-22
+10
Atsakyti
Koks skirtumas,dėl 76ers ir jų gynybos/puolimo tu teisus,tačiau ne apie tai kalba
2012-02-22
-5
Atsakyti
Post_MoveTDaYPost_MoveTDaYCesarMilesAs nors ir D.Rose didziausias fanas, Bulliai neturi nei vieno sanso pries Heat. Tau TDaY kaip LeBrono hateriui belieka sneket tokias pievas. Juk nebegalesi ant jo varyt kai pagaliau siemet laimes pirmaji zieda. Rose siemet kaip tik zaidzia prasciau nei pernai, cia aisku traumu padariniai. Chicaga antra pagal pajeguma komanda rytuose cia jokiu abejoniu nera, bet Miamis jiems neikandamas. Not a chance.Visiškai nesutinku. Kai jis sveikas šį sezoną, žymiai geriau ir brandžiau žaidžia negu aną. Pas jį neįtikėtinai anksti atsirado tas brandumo jausmas, Rožė mane tuo labiausiai nustebino šį sezoną.BlitzkriegTDaYBulls turi didžiausius šansus laimėt.Ir jei atvirai, neįsivaizduoju kas galėtų jiem nors garbingai pasipriešint.Bulls be savo geriausio žaidėjo laimi gal 70 proc rungtynių, ta komanda tokia pilna ir kartu su žiauriai geru treneriu ir pačia geriausia gynyba lygoj nėra realių konkurentų.Ypač kai Rose'as žaidžia geriau negu anais metais, žaisdamas kaip tikras įžaidėjas.Žinoma, neaišku kas jam PO pasidarys ar ir vėl nepradės 40 proc metimus mėtyt, bet atrodo brandžiau negu anais metais.Nepaliauji stebint :D Neįsivaizduoji, kas jiems galėtų bent padoriai pasipriešint? Kažin kas ir dar palyginus lengvai anais metais juos įveikė? O tie 40proc metimai ir iš niekur neatsirado, o Heat gynybos nuopelnas, taip pat Lebrono gynybos nuopelnas, nes sustabdė Rose, taip kad atsibusk, Heat yra favoritai, nes ėmė anais metais, tai kodėl šiais neturėtų? Bulls pasiemė Hamilton, o Heat Cole, Battier, taip kad tie pakeitimai nekažką ir reiškia.Ir dar viena. Aš tau patariu nekomentuot nieko, kas susiję su Lebronu, (čia pasakymas, kad kiti šansų neturi irgi atsispindi Heat neapykanta) nes nusišneki visiškai žmogau, su tokiom frazėm kaip "jis net nepatenka į top 3 šiuo metu žaidžiančių žaidėjų", "pats smurkdina savo komandą to nesuprasdamas" arba " kada jis supras, kad įžaidėjams reikia assistus daryt" ir taip toliau.Aha, turbūt pirmam raunde 38 procentai buvo Pacers gynybos nuopelnasMmm, čia turbūt labai susiję su LeBronu. Pamačiau diskusija apie geriausią šiuo metu komandą NBA, tai prisijungiau, tačiau vėlgi kažkur stumimą ant LeBrono įžvelgiat.Bulls yra pati pilniausia komanda NBA, su geriausia gynyba ir geriausiu suolu.Jiem tik trūko patirties, daugiau absoliučiai nieko.Geriausias suolas,geriausia gynyba....Apie suolelį turbūt juokauji,kitaip to neįmanoma įsivaizduoti,Gynyba1.Geriausi gynyboje yra 76ers.2.Bulls praleidžia 95Pts,Heat 97, pts,tačiau,Heat yra rezultatyviausia NBA komanda,lenkia Bulls nedideliu ~2pts. skirtumu,viskas kaip ir išsilygina,galbūt tu pradėsi verkt kad Rose'as šį sezoną daug nežaidė tačiau,Wade'as šį sezoną taip pat nemažai praleido o rungtynėse sezono pradžioje jis žaidė traumuotas ir tik dar labiau skandino Heatus.3.Sakai kad Bulls trūko patirties?,tj gal galima sakyti kad Heat'am trūko susižaidimo? be to,Noah šiemet žaidžia daug prastesnį sezoną nei praeitam sezone tad Bulls neturės didelios persvaros po krepšiu ir manau kad jai Majamio nekankins traumos,konf. finale nusimato didesnė kova su Knicks nei su Bulls.Aišku jai Melo pradės žaisti.76ers būdami jauni žaidžia lėtą žaidimą. Tiek iš tavo geros gynybos, kai tokio stiliaus komanda PO niekada nėra pasiekus nieko ir niekada nepasieks.Aš žinau kad PO jie nieko nepasieks,tiesa pasakius esu mates apskritai tik pora jų rungtynių gyvenime,praeitam sezone kai žaidė serija su Heat.Ir aš nežinau ar jie greitai žaidžia ar lėtai,tiesa pasakius man px,tiesiog dabar yra tokia situacija kad jie lygoje praleidžia mažiausiai taškų ir visa kita turi būti nesvarbu.Tačiau kalba buvo apskritai ne apie 76ers,o apie Heat ir Bulls..


Nu ir jie 17 lygoj pagal pelnomus taškus su 94. Tiesiog lėtas žaidimas, kuris su pakankamai gera gynyba tokią pakankamai gerą iliuziją sukuria.

Nesakau, kad 76ers blogi gynyboj, tikrai top sakykim 6, bet geriausia? Please...
2012-02-22
-2
Atsakyti
Apskritai, didžiausias dalykas, kurį yra padarius NBA komercija, tai kasmetinis LeBrono prikėlimas iš naujo. Aš pats, manydamas, kad NBA komercija gali viską, kai priverčia tokius kaip cezariukas paverst iš LeBrono GOAT'ą ar Lin'ą padarydami geriausiu NBA įžaidėju, kai abu tose pačiose kategorijose niekaip į TOP 3 negali įsipaišyt, esu žiauriai ir galiu net pakartot - ŽIAURIAI nustebęs, kad LeBronas vis dar turi fanų. Nu aš suprantu, kvailas užsispyrimas, bandymas užmiršti tai, kad jis metų metus failina ir failina, o du metus iš eilės net turėdamas geriausią komandą NBA, kuri, per jį, žlugdavo. Matyt dėjimai ir full-court pasai apakina.
2012-02-22
-3
Atsakyti
TDaYPost_MoveTDaYCesarMilesAs nors ir D.Rose didziausias fanas, Bulliai neturi nei vieno sanso pries Heat. Tau TDaY kaip LeBrono hateriui belieka sneket tokias pievas. Juk nebegalesi ant jo varyt kai pagaliau siemet laimes pirmaji zieda. Rose siemet kaip tik zaidzia prasciau nei pernai, cia aisku traumu padariniai. Chicaga antra pagal pajeguma komanda rytuose cia jokiu abejoniu nera, bet Miamis jiems neikandamas. Not a chance.Visiškai nesutinku. Kai jis sveikas šį sezoną, žymiai geriau ir brandžiau žaidžia negu aną. Pas jį neįtikėtinai anksti atsirado tas brandumo jausmas, Rožė mane tuo labiausiai nustebino šį sezoną.BlitzkriegTDaYBulls turi didžiausius šansus laimėt.Ir jei atvirai, neįsivaizduoju kas galėtų jiem nors garbingai pasipriešint.Bulls be savo geriausio žaidėjo laimi gal 70 proc rungtynių, ta komanda tokia pilna ir kartu su žiauriai geru treneriu ir pačia geriausia gynyba lygoj nėra realių konkurentų.Ypač kai Rose'as žaidžia geriau negu anais metais, žaisdamas kaip tikras įžaidėjas.Žinoma, neaišku kas jam PO pasidarys ar ir vėl nepradės 40 proc metimus mėtyt, bet atrodo brandžiau negu anais metais.Nepaliauji stebint :D Neįsivaizduoji, kas jiems galėtų bent padoriai pasipriešint? Kažin kas ir dar palyginus lengvai anais metais juos įveikė? O tie 40proc metimai ir iš niekur neatsirado, o Heat gynybos nuopelnas, taip pat Lebrono gynybos nuopelnas, nes sustabdė Rose, taip kad atsibusk, Heat yra favoritai, nes ėmė anais metais, tai kodėl šiais neturėtų? Bulls pasiemė Hamilton, o Heat Cole, Battier, taip kad tie pakeitimai nekažką ir reiškia.Ir dar viena. Aš tau patariu nekomentuot nieko, kas susiję su Lebronu, (čia pasakymas, kad kiti šansų neturi irgi atsispindi Heat neapykanta) nes nusišneki visiškai žmogau, su tokiom frazėm kaip "jis net nepatenka į top 3 šiuo metu žaidžiančių žaidėjų", "pats smurkdina savo komandą to nesuprasdamas" arba " kada jis supras, kad įžaidėjams reikia assistus daryt" ir taip toliau.Aha, turbūt pirmam raunde 38 procentai buvo Pacers gynybos nuopelnasMmm, čia turbūt labai susiję su LeBronu. Pamačiau diskusija apie geriausią šiuo metu komandą NBA, tai prisijungiau, tačiau vėlgi kažkur stumimą ant LeBrono įžvelgiat.Bulls yra pati pilniausia komanda NBA, su geriausia gynyba ir geriausiu suolu.Jiem tik trūko patirties, daugiau absoliučiai nieko.Geriausias suolas,geriausia gynyba....Apie suolelį turbūt juokauji,kitaip to neįmanoma įsivaizduoti,Gynyba1.Geriausi gynyboje yra 76ers.2.Bulls praleidžia 95Pts,Heat 97, pts,tačiau,Heat yra rezultatyviausia NBA komanda,lenkia Bulls nedideliu ~2pts. skirtumu,viskas kaip ir išsilygina,galbūt tu pradėsi verkt kad Rose'as šį sezoną daug nežaidė tačiau,Wade'as šį sezoną taip pat nemažai praleido o rungtynėse sezono pradžioje jis žaidė traumuotas ir tik dar labiau skandino Heatus.3.Sakai kad Bulls trūko patirties?,tj gal galima sakyti kad Heat'am trūko susižaidimo? be to,Noah šiemet žaidžia daug prastesnį sezoną nei praeitam sezone tad Bulls neturės didelios persvaros po krepšiu ir manau kad jai Majamio nekankins traumos,konf. finale nusimato didesnė kova su Knicks nei su Bulls.Aišku jai Melo pradės žaisti.76ers būdami jauni žaidžia lėtą žaidimą. Tiek iš tavo geros gynybos, kai tokio stiliaus komanda PO niekada nėra pasiekus nieko ir niekada nepasieks.


Aš žinau kad PO jie nieko nepasieks,tiesa pasakius esu mates apskritai tik pora jų rungtynių gyvenime,praeitam sezone kai žaidė serija su Heat.Ir aš nežinau ar jie greitai žaidžia ar lėtai,tiesa pasakius man px,tiesiog dabar yra tokia situacija kad jie lygoje praleidžia mažiausiai taškų ir visa kita turi būti nesvarbu.

Tačiau kalba buvo apskritai ne apie 76ers,o apie Heat ir Bulls..
2012-02-22
+1
Atsakyti
CesarMilesIr dar. As nesimeldziu lebronui. As meldziuosi kobei. Bet tai nereiskia, jog esu aklas. LeBron - Greatest Of All Time.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Kažkur rašei vieną didžiausių nesąmonių ever a.k.a. "LeBronas sulaužytų Jordaną"

Pirmą, MJ turėjo daugiau jėgos už LeBroną, buvo geresnis metikas, buvo greitesnis, šoklesnis, ŽYMIAI protingesnis, turėjo vyro charakterį, gal 8-9 metus buvo TOP 3 1x1 gynyboj lygoj.

1x1 tiek MJ, tiek Kobė išdulkintų LeBroną aikštelėj. Tai jų dalykas, tai tas dalykas, kuris jų komandas patempė kai jom reikia ir tas dalykas, kuris juos padaro geresniais už žmogų, kuris keturis metus iš eilės PO prisimyžą į lovą.

Atsibusk biški. Pakelk akis nuo statistikos ir pasižiūrėk tų pačių Heat rungtynes, kad nereiktų kliedėt blet.
2012-02-22
-5
Atsakyti
ANDRIUS193kekviena karta heat temoje komentuoja tie patis 5zmones ir bando kazka irodineti kad ten nemekstamas kad savanaudis ir taip toliau zodziu durnam proto neikalsi jai james ira savanaudis arogantiskas kuris pelno 18 tasku tai kas tada durantas kobe ar carmelo kurie pelno po 40,50tasku ir sieke tik asmeniniu rezultatu


Lebronas vienas nemegstamiausiu zaideju, tai ne mano nuomone o viso pasaulio. Pasidomek ir rasi kad amerikieciai nemegsta Lebrono.
2012-02-22
-7
Atsakyti
ShL
KnicerbockerisDaugiau nei pusė nemėgstančių Lebrono, nemėgsta ne dėl jo žaidimo, o dėl jo elgesio... išties kvaila.Ir man įdomu iš kur čia tas "Pukis6" žino ką mąsto Lebronas :D


Ne del elgesio, o del fanu priespriesos tarp Kobes ir James. Ir dar del to, kad James geresnis
2012-02-22
Atsakyti
CesarMilesNemegti zaidejo del to, kad pas ji asilo charakteris yra juokinga. Pas rodmana buvo asilo charakteris. So? Jis dabar prisimenamas kaip vienas didziausiu gynybos monstru. Tas pats kobe ne maziau arogantiskas nei lebronas. Mazai juockiu tokiu kaip d.rose ar duncanas, kurie nelauzia is saves kieteku. Pagarba jiem, bet su paciu zaidimu tai nesusije.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Susije su zaidimu, Lebronas paluzta lemiamu metu. Jis gali imesti 50 tasku i raptors, reguleriam sezone, bet finale, kai reikes jo nebus.

Kai rase vienas amerikietis, Lebronas nori buti betmanas, nors istikruju yra robinas :) gerai kas suprato minti, o kiti speliokit
2012-02-22
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 74

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.