Johnsonas laidoja „Lakers“ sezoną

2013-01-12 15:37
Nuotr.:

Magicas Johnsonas nebetiki savo buvusia komanda
Magicas Johnsonas nebetiki savo buvusia komanda
Nuotr. Reuters-Scanpix
Legendinis krepšininkas Magicas Johnsonas galiausiai siūlo nustoti spausti Los Andželo „Lakers“ panikos mygtuką.

Buvęs „Lakers“ žaidėjas pareiškė, kad šis sezonas – jau palaidotas.

„Viskas baigta mano „Lakers“ ekipai. Jokių atkrintamųjų varžybų, nieko“, – ESPN televizijai išrėžė Johnsonas, kai analizavo „Lakers“ ir Oklahomos „Thunder“ rungtynes per didžiąją pertrauką.

Įpusėjus susitikimui „Lakers“ atsiliko 16 taškų, o pralaimėjo 101:116. Šeštą sykį iš eilės varžovų pranašumą pripažinusi Los Andželo komanda tokios ilgos nesėkmių serijos neturėjo nuo 2007-ųjų.

Prieš kiek daugiau nei dvejus metus pardavęs „Lakers“ akcijų dalį, vienas iškiliausių klubo krepšininkų atviriau nei bet kada anksčiau kalba apie buvusią komandą.

Šį sezoną jis socialiniame tinkle „Twitter“ ne kartą bėrė priekaištus „Lakers“ žaidėjams ir treneriui, o sykį pareiškė, jog krepšininkai turi suprasti, ką reiškia būti šios legendinės komandos dalimi.



Komentarai:

Ziauru to lokalo ir Tday
Jaunimas, kas sitame puslapije vienas kita uzgaulioja, nusisneka, ar kokia nesamoninga veikla uzsiema, jis sitaip nekomentuoja kaip jus. Gyvenime pirma karta matau tokius kvailus komentarus, jie neprilygsta niekam kas siame ("basketnews.lt") puslapyje vyksta. GEDA!!! Manuo nuomone tokia: jog pagrindinis nesekmiu kalvis yra Da'Antoni ir jo nesamoningos rotacijos. Jis nori greicio verzlumo, ko norejo ir is NYK komandos, bet tai jis dare nesekmingai ir zlugde komanda, net keleta sezonu. Lakers yra patyrusi komanda ir jai reikalingas letesnis zaidimas, labiau kombinuotas, darnesnis ir beabejo kitas treneris. Magic'as yra teisus ir jo pamastymai taipogi, aisku Lakers turi galimybe pakreipti viska i savo puse, bet reikia atsisakyti stratego kuris, mano manymu tiktu ncaa, kur zaidzia jaunimas. Gud luck all.
2013-01-14
Atsakyti
tas kuris pasako b, kai jus pasakot a
Vis del to TDay negali atsakyti i klausima. Idomu kodel?
2013-01-13
+4
Atsakyti
To MiamiBig3 ir TDaY
Cia tas pats Heat fanas kuris sake kad Clippers turetu laimet siais metais :DDD Tokiem turetu uzdraust komentuot is vis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-01-13
+7
Atsakyti
Juokingiausia kai vadina Magic'a 11 žaidėju, kuris būdamas 206cm ūgio atlikdavo po ~11,5 ast per rungtynes + ~8reb + ~20pts? Jis ir lebronas turbūt vieninteliai tokie All-around playeriai. O dėl Lakers ir Playoff's , tai sužaidus 36 games Lakers turi 15 W, 21L , imant 5pastarūjų metų rezultatus reikia ~45-48 pergalių Vakaruose, kad užimtum 8 vietą, o sužaisti liko 46 rungtynes. Taip, kad Lakers reiktų minimum 30-16 per ateinančias rungtynes pavaryt, o gali reikėti net ir 33-13 , kas manau yra neimanoma žiurint kaip jie prastai žaidžia.
2013-01-13
-4
Atsakyti
Kaip jums medis Lokalo???
Eik tu durniau,geriau nuuostik tam savo kobei!!Geriausias zaidejas kobe visu laiku!Tu nejuokink kauseli tu!!Magic´as jam 11 12 zaidejas Lakers buvo to meto..Tai matosi ant kiek tu bukas vaikas esi!!Magicas su Birdu geriausi lygos zaidejai buvo,to meto!!Jordanas 6 zaidejas buliu buvo,bet del geru santykiu su Philu zaide startiniam!!Jordanas kai atejo i NBA tai tik tada ir prasidejo NBA klestejimas kause!!Tai Jordanas ispopuliarino sita sporto saka taip,kokia jinai dabar yra!O kas del geriausio krepsininko pasaulyje tai mes matom seis metais,ant kiek jis geras ir kaip savo komanda veda i pergales!!Jai tik Lakers galetu iskeisti kobe as net neabejoju,kad ji iskeistu jisai komandos inkaras yra.Arogantiskas,gadina komandoje atmosfera,be jo Lakers geresni butu..
2013-01-13
-8
Atsakyti
kYo
LokaloTDaY_blaivasKa sitas nieko krepsinyje nepasiekes 11-12 komandos zaidejas to meto LAL cia sneka ? Kobe dar tik apsilineja ir losia "on one foot", vis delto amziuje bachuras, reikia taupytis play-offam, i kuriuos LAL be jokiu abejoniu iseis 8numeriu ir jau pirmam etape parodys savo galybe sutrypdami OKC 4-0. Kobe neveltui geriausias ever playeris in sitas world. Jordanas viska pasieke tik savo teammatu Pippeno (kuris, mano nuomone, buvo geresnis krepsininkas uz Jordana), Rodmano, Kukoc ir kitu fenomenaliu krepsininku deka. Realiai Jordanas buvo 6th player to meto Bulliuose, o startiniame zaide tik del savo geru santykiu su Phillu. Kobes, savo ruoztu, Phillas nekente, taciau jis hard-working practisinimu uzsitarnavo vieta startiniame penkete ir dalindamas assistus i kaire ir i desine bei gindamasis uz 5 laimejo LAL 3 championshipus is eiles (gaila, tik, kad MVP tapo glorryhunteris Shaquillas, kuris visus taskus imesdavo po Kobes perdavimo, o visus blokus ir atkovotus kamuolius grabindavo tik po to, kai Kobes dengiamas zmogus budavo visiskai nuvargintas ir bejegis). Net neverta mineti chokerio LeBrono, kuris isvis yra most overrated basketball playeris ever, gaves 3 MVP tik del savo artimu sasaju su Nibiru planetos ateiviais ir Davidu Sternu (kuris taip pat yra ateivis) yra pakeles ne viena glassa Jack Daniels viskio ir juolab Kevino Duranto, kuris yra high-school lygio fiziskai silpnas ziadejas, su ugly 3pt shoot bei minimaliais dribble skills. Tai tiek, neismaneliai, ir nesusiprate anti-kobe-cock-suckeriai, semkites ziniu, skaitykit knygas apie hitleri.Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-57665-john...;DDDDDD Nice one


Gerai čia pavarei, pakėlei nuotaiką prieš miegą :DD
2013-01-13
-6
Atsakyti
Karolis
Apskritai sitame puslapyje ir ypac kas raso komentarus yra bent vyresnis nei 18 metu? nes apart stumimu ir apsurdisku komentaru kazka protingo rasti sunku.
2013-01-13
-5
Atsakyti
Anonimas
Linksma matyt, kai 90 proc. komentaru temose, susijusiose su lakersais yra heato "gerbeju".
2013-01-13
+1
Atsakyti
Anonimas
Miamibig3, savo nicku issiduodi koks tu ne bandwaggoneris ;)
2013-01-13
-7
Atsakyti
as tas kuris pasako b kai jus pasakot a
TDay atvirai tiesiai ir be kompleksu pasakyk kiek tau metu?
2013-01-13
-2
Atsakyti
ShL
TDaYMiamiBig3TDaY yra ne Lakers fanas, o Kobes, Bryantas išeitų į kita komanda, tai ta komanda į kuria išeitų ir būtų jam geriausia, tad neverta su juo net šnekėt apie Lakers, nes jis labiau žiūri į Kobe, o ne į komanda ir kaip jo fanboyus niekada nepasakys apie jį nei vieno blogo žodžio, dėl tokio LA žaidimo jam kalti visi išskyrus Bryanta.Taip, ypatingai kaltinu nashą dėl jo 10 apg, kas taip daro.Ir Hillo labai nemėgstu, nafik jis 150 procentų savęs kiekvienose rungtynėse palieka ir įneša tos energijos, juk nereikia.Dar labai nemėgstu MWP, jis su savo elitine gynyba ir atsigavusiu puolimu irgi tik tempia komandą žemyn.Svarbu kobė 30-5-5, nesvarbu, kad lal nepateks į PO ir nelaimės žiedų, t.y. vienintelio svarbaus apdovanojimo ir dalyko, dėl kurio žaidžiama.Juokingiausia, kad bandai mane bandwaggoneriu vadint, iš Heat fano tai kaip iš nieko kito juokinga girdėt


miami big 3, pasako kada akountas kurtas :D
2013-01-13
-4
Atsakyti
MiamiBig3TDaY yra ne Lakers fanas, o Kobes, Bryantas išeitų į kita komanda, tai ta komanda į kuria išeitų ir būtų jam geriausia, tad neverta su juo net šnekėt apie Lakers, nes jis labiau žiūri į Kobe, o ne į komanda ir kaip jo fanboyus niekada nepasakys apie jį nei vieno blogo žodžio, dėl tokio LA žaidimo jam kalti visi išskyrus Bryanta.


Taip, ypatingai kaltinu nashą dėl jo 10 apg, kas taip daro.

Ir Hillo labai nemėgstu, nafik jis 150 procentų savęs kiekvienose rungtynėse palieka ir įneša tos energijos, juk nereikia.

Dar labai nemėgstu MWP, jis su savo elitine gynyba ir atsigavusiu puolimu irgi tik tempia komandą žemyn.

Svarbu kobė 30-5-5, nesvarbu, kad lal nepateks į PO ir nelaimės žiedų, t.y. vienintelio svarbaus apdovanojimo ir dalyko, dėl kurio žaidžiama.

Juokingiausia, kad bandai mane bandwaggoneriu vadint, iš Heat fano tai kaip iš nieko kito juokinga girdėt
2013-01-13
-2
Atsakyti
TDaY yra ne Lakers fanas, o Kobes, Bryantas išeitų į kita komanda, tai ta komanda į kuria išeitų ir būtų jam geriausia, tad neverta su juo net šnekėt apie Lakers, nes jis labiau žiūri į Kobe, o ne į komanda ir kaip jo fanboyus niekada nepasakys apie jį nei vieno blogo žodžio, dėl tokio LA žaidimo jam kalti visi išskyrus Bryanta.
2013-01-12
+13
Atsakyti
TDaY to as
siulau tau paciulpti, heiteri.
2013-01-12
-3
Atsakyti
as
TDaY_blaivas siulau tau apsilankytis pas psichiatra, kazkas su tavim nera gerai, kazkurioj vietoj vaikysteje tavo auklejime padaryta didele skyle.
2013-01-12
+5
Atsakyti
omfg
Beje, bus vienas is 2:

Melo jau greitu aplenks Kobe pagal rezultatyvuma, net neabejoju.

LAL sansai zlugs patekti greitu metu ir Kobe prades show, kad butu scoring leader RS ;]
2013-01-12
+3
Atsakyti
omfg
smagiausia, kai howardas sedi ant suolo ir zvengia, kai LAL gauna. Tai normalu komandoj? Ne, tai tik parodo, kas ten viduj verda, koks sudinas mikroklimatas, o kaltininku del to toli ieskoti nereikia.

Tday : ''LAL visad istempdavo, tai ir sikart gal istemps''

Jo, pamos burtu lazdele ir prades zaisti kaip is pypkes. Nice story bro.
2013-01-12
+1
Atsakyti
Benasbczalgirislakersam pastoviai primeta po 100 tasku tai reiskia ginybos 0 net amare sake,kad d'ntoni nemokino ju ginybos pagal d antoni sistema tu turi daugiau imesti tasku nei kiti o pries tokias komandas kaip heat thund net nera sansu laimet nes ten geri scoreriai...Heat'u treneris pasakė, kad puolant nebe naudos jokių taktikų. Nuo to žaidėjai pradėjo prasčiau pulti?


Heat'ai be taktikų puolime lošė puse 10-11 sezono ir PO. O visą 11-12 sez. Žaidė su taktikom, šį taip pat su jom lošia, turėtum tai žinot.
2013-01-12
+6
Atsakyti
TDaYBenasAi, prisiminiau. Tai jau Nash'as blogai ginasi? Iš pradžių kai nebuvo jis L.A, pasakojai, koks jisai prastas gynyboje. Nuėjo į Lakers pradėjai pasakoti, kaip jo gynybą neįvertinta ir prisipažinai, kad nebuvai daug matęs rungtynių, todėl taip sakiai. Dabar jau vėl negali jis gintis?Su siena jaučiu labiau apsimokėtu diskutuoti, negu su tavimi. Ji bent nuomonės nekeičia, kas kelios sekundes..(Gasolis profesionalas, privalo rodyti motyvacija, Kobe neprivalo rodyti).Tai kad aš tave į vienus vartus triuškinu kiekvienoj mūsų diskusijoj, ypač tose kur bandai kažką schemose parodyt, nes nieko nerauki apie kašę kaip apie taktinį sportą.Nu jis nėra stiprus 1x1, ką sakiau ir tada, kai sakiau, kad jis ne taip blogai ginas, kaip visi paišo, nes statistiškai jam neblogai sekas, net jei vaizdžiai ir apeina jį neretai. Jis energijos turi, noro turi, trūksta fizinės jėgos tam ir greičio jau, bet nėra jis toks tragiškas kaip paišoma.Žinoma, kad lengviau prieš sieną būtų ginčytis, ta nors neatšautų argumentais į tavo sapaliones :D


Kokius argumentus?;D Tu dar tikiesi, kad cia tavo sapaliones kas nors vadina argumentais?;D
2013-01-12
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 61

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.