Įsiutę ištikimieji „Lietuvos ryto“ sirgaliai kirto Kurtinaičiui ir klubo vadovybei

2018-05-21 22:59
Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Vilniaus „Lietuvos ryto“ generalinio direktoriaus Dariaus Gudelio noras švęsti jaunimo triumfą kartu su maža grupele Kauno „Žalgirio“ sirgalių įsiutino ištikimiausios sostinės klubo fanų grupuotės „B Tribūna“ narius.

Persipildžius pykčio taurei, jie socialiniame tinkle „Facebook“ smogė „Lietuvos ryto“ vadovui, kuris nuaidėjus finalinei sirenai, iškovotą Eurolygos jaunimo turnyro trofėjų nusinešė prie vilniečius Belgrade palaikusių žaliai-baltų sirgalių.

„B tribūna“ prie viso to savoje žinutėje išskyrė dar eilę kitų, jų atžvilgiu, komandos garbę žeidžiančių „Lietuvos ryto“ atstovų, tarp kurių – ir Rimo Kurtinaičio, veiksmus bei žėrė kritikos dėl netinkamo klubo atstovavimo žiniasklaidoje.

Šį sezoną metami tritaškiai

40%
9,5
Pataiko: 9,5
Taiklumas: 40,2%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Rokas Giedraitis

Pateikiame nekoreguotą „B Tribūnos“ pranešimą:

„Lietuvos ryto“ dublerių atstovų mintys po triumfo Eurolygos turnyre:



Komentarai:

Prisižiūrėjo serbų bei graikų priešpriešų ir nori būti tokiais pačiais.

Ir kodėl kažkas turi gerbti jus ar jūsų išklausyti kai patys negerbiat kitų?
2018-05-22
-7
Atsakyti
Buciau Kurtinaitis - pasiuciau juos toli toli... na tikiuosi jis taip ir padarys. Atsirado "tikrieji" fanai :)

Tik dar syki parodo savo lygi.. aciu pasakytu, tai ne.
2018-05-22
+6
Atsakyti
nerislus tekstas, pilnas kompleksu ir nepilnavertisko. Zemo intelekto veiikeju rasliava. Buvo laikas kai palaikydavau ryta tarptauninese arenosi ir dziaugdavausi ju pergalemis, nors esu jau turbur 25 metai zalgirio fanas. Taciau paskutiniu metu tiek ryto vadovybes tiek fanu elgesys yra vertas sudo kruvos. GEDA, uzstrige ten kazkur 1998 metuose ir kliedi, nenustodami dergti kitu komandu ar tiesiogiai jas isbalansuodami. labai tikiuosi, kad kiekvienas save gerbiantis krepsinio fanas niekada nematys sito sudino projekto su LKL ziedais. Ir beja, Keiskit pavadina, naikinkit "Lietuvos" nes tik geda darot
2018-05-22
-2
Atsakyti
BPN
Na ir tu pasakyk tada, kad Vilnius yra Lietuvos miestas... Priešai? Priešai ar priešininkai? Reikėtų ir dvi krepšinio rinktines formuoti - Lryto ir visos Lietuvos? Žaidėjai, jeigu jie yra lojalūs Lrytui, turėtų neperduoti kamuolio rinktinėje lošiantiems žalgiriečiams, pastariesiems varantis stengtis pakišti koją, kad jie prarastų kamuolį, o dar geriau stengtis jį išmušti priešui iš rankų. Jeigu vienu metu žalgiriečių aikštelėje daugiau, reikėtų pradėti mesti į jų krepšį. Kaip čia dar būtų galima įrodyti savo lojalumą Lrytui? Išpirkti visus bilietus į Žalgirio namų varžybas ir (susijungus su kokia nors egzotiška grupele priešininkų palaikyti atėjusių turistų - ambasadorių) švilpti rėkti ir trypti.
2018-05-22
+4
Atsakyti
Ta B tribūna yra kažkokie rinktiniai visų atstumti snargliai susirinke
2018-05-22
-2
Atsakyti
Juokingai atrodo, kai rytfaniai praded apie vertybes šnekėt... O kas dėl tų marškinėlių Kavaliauskui, tai čia patį Kavaliauską daugiau patraukė per dantį negu iš Ryto pasityčiojo. Kita vertus, tegul Rytas kada nors ką nors laimi ir nereiks niekam iš nieko tyčiotis. (Buvimas vasaros čempionais ar Garasto taurė nesiskaito.)
2018-05-22
-2
Atsakyti
Is teksto atrodo, kad raso nepilnameciai. Geriau patyletu, protingesni atrodytu. Dabar is saves klounus daro ta B Tribuna :). Pyksta, kad palaiko Zalgiri..;D. Nuo juokdariu juokdariai;D
2018-05-22
Atsakyti
rkf
:))) Ir ko jie amžinai tu priešų ir sąmokslo teorijų ieško?! Dėmesio trūkumas? Nepilnavertiškumo kompleksai? Mano komanda yra Žalgiris, bet visuomet visas Lietuvos komandas palaikau tarptautiniuose turnyruose. Ir už Ryto jaunimą taip pat labai džiaugiuosi. Didžiuojuosi Žalgirio fanais, kurie ten būdami palaikė.

O Kleiza labai gerai atspindi va tokių nebrendylų fanų veidą. Nesugebėjo nei žodžio pralementi per interviu apie Žalgriį. Čia tokia didelė neapykanta? Jei tavęs konkrečiai klausia, tai galima kelis žodžius atsakyti? Kokio velnio tada eiti į tą laidą.... :)))
2018-05-22
-12
Atsakyti
Debilai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
-9
Atsakyti
Kam taip susireikšmint?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
+10
Atsakyti
Perkeliu praeita savo komentara:

As tai be B tribunos Ryto neisivaizduoju - puikiai atmosfera kuria rungtyniu metu, o tai ir jiem yra svarbiausia (tai ka jie sukuria). Paziurekit i komandas kurios tokiu neturi, daugumai ju sunkiau ir sekasi. Tai klubo tvirtumo zenklas. Jie turi galios kontroliuoti/itakoti ir vadovu pozicija - kuri jiem nera autoritetas. Bet klubui jie irgi reikalingi. Ultros neretai yra maishtaujancio rebel pobudzio, bet tai yra pakankamai grazi maishto forma in real life. Nesu fanatiskumo/krastutinumo megejas bet ultru idejas suprantu. Ultros nera “fanai”. Ir jiem nereikia visiem patikti (pabreziu), ir jiem nereikia “kitu” palaikymo ar pritarimo, todel jie drasiai sako kas jiem atrodo netinkama, nes pats Ryto klubas jo spalvos yra ju siekiamybe. Visko nesurasysi. Bet viesoj erdvej galbut net kazkieno ir itakojant sudaromas neteisingas mano komandos ultru paveikslas/turinys ir tai ka jie nori pasakyti ivardinama apverciant kaip reikia, o ne kas noreta pasakyt (ir nesuprantant konteksto, neisigilinant, daznai iskart smerkiant).

PS: norima pasakyti kad nuolatinis vienos ir gereusios komandos aukstinimas tiesiog pushinimas (daugiausia vyresniosios “diedu” kartos, o ypac krepsinio/sporto/politikos valdanciu atstovu, buvusiu ir vis dar esamu jos fanu sukurtas palaikymo “tinklas” kuris veikia nebutinai kordinuotai gal net yra tiesiog inercinis, o galbut yra miksas ir tikslingai darant) sukuria butent priespriesa ir neigiamos nuomones apie Ryto kluba formavima. Ar nors karta girdejot kad kas is tu diedu pasisakytu UZ Ryta??? Kad nors karta kas pastovetu rimtesniais klausimais Lietuvoj Europoj?? Todel Ultros stovi!! Man asmeniskai irgi nepatinka ir Kurtinaicio pasakymai; kad kluba valdo Vilniaus savivaldybe kuri be visu geru tikslu klubui (o ir mieste tvarkosi puse velnio) dar nori ir kazkokio pataikaujancio visiem reklaminio politinio ivaizdzio. Ar tas pats Gudelis sukto plauko zmogelis kuriam gal rupi jo dishovo ivaizdzio firmeles ir ne va viesuju rysiu specialisto imidzas kad ir kitu komandu fanai jo imones paslaugas pirktu, o gal ir i politika patraukti nori.

Rytas nuo pat pradziu tapo “issisokeliais” nes nukarunavo visu laiku komanda nr 1, tais sunkesniais laikais labai jaunos valstybes laikais buvo ir povandeniniu sroviu is kur galbut atsirado priespriesa tarp politiniu ar verslo strukturu (ponas Vainauskas irgi buvo ir yra drasus kontraversiskas zmogus turintis didele aistra Klubui kuriuo didziavosi ir daugelio nemegstamas, daug kas nepatikes bet manau tikslingai buvo piesiamas neigiamai. Nenudziugau suzinojes kad ji keicia dabartine klubo valdzia, neskaitant gal keliu zmoniu) ir viskas daejo iki to kad B tribuna turi imtis pasakyti kas ir apie ka sis klubas, nes visi savo dura stumia!! Ir kai ultros eina iki galo Vilniuje isliko legendinis futbolo klubas, tik ju deka issaugojes testinuma. Kas nori supranta ka Rytas ultras sako ir labai adekvaciai sako, o kas nori mato inerciskai kaip kam patogu (jau net nekalbu apie tulus visazinius su atseit “savo” nuomonem). Saunuoliai kad nori suburti ir sukurti palaikancius is tikruju (kaip kad jau yra buve), tokius kurie ateis palaikyt ir kai reikia o ne tik kai laimi. Bukim drasus!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
-11
Atsakyti
Žvengiu, pipec:D

Citata legendinė:

Ko mes norime? Norime, jog kiekvienas RYTO marškinėlius vilkintis žmogus organizacijoje nustotų taip teigiamai ir stabiliai pasisakinėti apie mūsų didžiausius priešus.

Nu čia akivaizdžiausias įrodymas, kad jie visiškoje utopijoje gyvena, po savo juodais-raudonais akiniais..:D Maždaug, visi apsimeskime, kad aplinkui nieko nevyksta (nors vyksta milijoną kartų įdomesnių renginių ir didesnių pasiekimų) ir nekalbėkim apie nieką gerais žodžiais, tik apie savo nykstantį projektą:D Dieve Dieve, kokie kompleksai pas šituos nestabilios psichikos individus..:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
-4
Atsakyti
Vis tik kokia baisi evoliucijos spraga pas tuos rytfanius...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-22
-3
Atsakyti
Tiesiog dar kartą perskaičiau ir ėmiau garsiai juoktis."Norime, jog kiekvienas RYTO marškinėlius vilkintis žmogus organizacijoje nustotų taip teigiamai ir stabiliai pasisakinėti apie mūsų didžiausius priešus. Norime, jog klubas užstotų save ir savo fanus"

"Gal kažkas gali nepritarti mūsų pozicijai, gali nekęsti, vadinti debilais" kelios citatos atskleidžiančios kaip stipriai vaikučiai serga.

Reikšdamas didžiulį nepasitenkinimą ir nepritarimą smerkiu B tribūnos darželio veiksmus. Brangieji nepykite tai vaikai kaip žinia dalis jų mažamečiai dar neįgalūs adekvačiai įvertinti situacijos. Praeityje ne kartą B tribūnos vaikėzai svaigindavosi garindami spiritą ar uostydami benziną. Kaip matote tai paliko milžiniškas tiek logikos tiek elksenos randunus vaikučių mąstysenoje. Rytoj visiems duosiu velniu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-21
-2
Atsakyti
Palaikau ir myliu rytą tai mano komanda. Skaitau ir negaliu suvokti aš girtas ar rašinelio autoriai neadekvatus? Jėzus marija iš toks begalinis savęs sureikšminimas? Dalį B tribūnos žmonių pažįstu tai manęs nestebina jų priešų paieškos. Esame maža šalis tad natūralu būtina palaikyti savus užsienyje juk dėl Lietuvos. Būkime sąžiningi prieš patys savę B tribūna deja nėra ultras kaip jie mėgsta prisistatyti. Dažnas žmonių nepastovumas o ir skaičiai labai juokingi vaikai 12-17 amžiaus kolektyvas. Kam naudinga tą tarpusavio priešprieša? Nuoširdžiai atsiprašau už mano sėbrų konvulsijas vakar spiritą garinom. Krepšinis tai meilė

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-21
-5
Atsakyti
A
Kiek dar straipsnių apie tą B tribūna parašysit? Ar po kiekvieno jų posto po naują rašysit?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-05-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.