Eurolyga paskelbė finalo ketverte dirbsiančius teisėjus

2018-05-08 11:28
Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Eurolygos vadovybė išrinko aštuonis labiausiai patyrusius ir daugiausiai pasiekusius specialistus darbui finalo ketverto varžybose gegužės 18-20 dienomis.

Oficialiai paskelbta, jog teisėjų brigadą Belgrade sudarys Matejus Boltauzeris (Slovėnija), Danielis Hierrezuelo (Ispanija), Illias Koromilas (Graikija), Luigi Lamonica (Italija), Olegs Latiševs (Latvija), Robertas Lottermoseris (Vokietija), Sretenas Radovičius (Kroatija) ir Borisas Ryžykas (Ukraina).

Jie konkrečioms rungtynėms po tris bus paskirstyti dieną prieš susitikimą.

Šie arbitrai dirbo visose 30 reguliariojo sezono rungtynių bei atkrintamosiose varžybose, o finalinio ketverto varžybos nė vienam nebus naujiena.

Lamonica, Lottermoseri ir Ryžykas tokio lygio turnyre švilps aštuntąjį kartą, Latiševs – septintąjį, Hierrezuelo – penktąjį, Boltauzeris – ketvirtąjį. Mažiausiai patirties sukaupę – Koromilas ir Radovičius, kuriems šios finalinio ketverto varžybos bus antrosios karjeroje.

Ši teisėjų kompanija „Final 4“ turnyruose iš viso yra švilpusi 36 kartus, įskaitant ir 12 finalinių rungtynių. Jose darbavosi penki iš šių specialistų.  

Praėjusiais metais finale švilpė Hierrezuelo, Ryžykas ir Latiševs. 

Radovičius, Latiševs, Lottermoseris ir Ryžykas yra teisėjavę 2016-ųjų olimpinėse žaidynėse Rio De Žaneire, o vienam iš jų – Ryžykui – teko garbė dirbti bronziniame finale.



Komentarai:

Cia kazko truksta? Kartais ar ne Sashos Puklo? :D :D
2018-05-08
-17
Atsakyti
Borisas Ryžykas
bl tikiuosi sitas ryzas uz zalgiri bus :D Juk zalgiryje yra ryzikas o ir siaip ryzikai musu broliai
2018-05-08
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.