Greenas dar kartą pasižymėjo nesportišku elgesiu

2016-05-25 10:12

Savojo žaidimo nerandantis Oklando „Golden State Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas aikštėje griebiasi nesportiško elgesio.

Krepšininkas praėjusios nakties rungtynėse susidūrė su Enesu Kanteriu ir parkrito ant parketo, tačiau pasistengė, kad tai padarytų ir jo varžovas. Greenas savo kojomis suspaudė Kanterio batą, o šis krito ant parketo.

Trečiose rungtynėse Greenas taip pat pasižymėjo nesportišku elgesiu – jis, prasiveržęs po krepšiu, po susidūrimo su Stevenu Adamsu pastarajam spyrė į tarpkojį.

Po spyrio NBA svarstė, ar turėtų suspenduoti krepšininką. Visgi buvo nuspręsta apsiriboti pinigine bauda.

Kol kas neaišku, ar NBA vadovai tirs ir praėjusios nakties Greeno žaidimą.

Epizodo video:



Komentarai:

koki cia gryba pjaunat? cia ne nesportiskas, o protingas elgesys. ten spyre tycia, o cia gudriai suzaide. nieks net nesvarztys tokio epizodo.
2016-05-25
+5
Atsakyti
f
nba px jis tigi all star būtu koks atsarginis eilinis gautu bana varzybom
2016-05-25
-2
Atsakyti
spectre chubby
Visada taip buvo, tik db daugiau kameru daugiau staff zmoniu dirba ir mato visokius tokius. Bruce Bowen-pats nesvariausias zaidejas nba istorijoj bet kelis sykius tapo defensive player of the year. Tai vo
2016-05-25
-1
Atsakyti
pritariu kunigui :))
Pritariu kunigui :)), visdėlto matyt žino, nuo ko liptų į medį, ir nedrįsta bilekam spardyt kojas ar kiaušus ;))

NBA vadovybė irgi prie to prisideda - vietoj to, kad "padovanotų" pamoką visiems ir suspenduotų (tada galėtų Green'as teisintis prieš GSW už neatsakingą elgesį;)), vietoj to- NBA dabar demonstruoja užkrečiantį pavyzdį visokiems pasikėlusiems "stars'ams"...

Štai ir leBronius sau leidžia akyvaizdžiai pastūmti į nugarą Lowri, kai šis atėmė kamuoklį ir pabėgo į greitą... Akyvaizdi nesportinė, bet teisėjai prisiškę ;)
2016-05-25
+5
Atsakyti
Kokie čia vėjai??? :D Atkrintamuju rungtyniu krepsinis ir tiek... Aziotaza bando sukelt ziniasklaida ir tiek. Pats turkas jauciu net nepamena sito ivykio. Zmones ten nesusitvarko su itampa momentais ir tiek.. Spardosi, gnaibosi, liezuvius rodo ir visaip kitaip provokuoja...Toks visada buvo zaidimas NBA per PO, toks ir liks tikiuosi. Nuo to tik idomiau, bent man asmeniskai. Apskritai, kas yra zaide krepsini patys, puikiai supras, kad del pergales tikras kovotojas gali padaryt bet ka.
2016-05-25
-1
Atsakyti
Anonimas
nba jobmantas
2016-05-25
Atsakyti
Va kas buna, kai zmogus susigalvoja, kad jis nenugalimas ir "nemirtingas", o ateina kazkokie antrarusiai (pagal uzimta vieta) ir irodineja kitaip. Nervai nelaiko, koncentruotis pradeda i ne tuos dalykus ir tada dar blogiau zaidzia. Jei nepasikeis mastymas zaideju ir nesusitvarkys su psichologija, pasikraus GSW.
2016-05-25
+4
Atsakyti
kunigas
Issisokelis greenas,reiktu jam koja pakist arba i klyna spirt ronui artestui arba cousinsui :) liptu i medi :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-25
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.