Virginijus Šeškus užsiminė apie norą nedirbti kitą sezoną

Jonas Lekšas
„BasketNews.lt“
2019-05-19 18:58

Prienų „Skycop“ pralaimėjimu lemiamose LKL ketvirtfinalio serijos rungtynėse Klaipėdoje baigė savo sezoną.

Vis dėlto po šio pralaimėjimo vyriausiasis prieniškių treneris Virginijus Šeškus neliejo apmaudo.

„Noriu pasveikinti klaipėdiečius ir linkiu jiems pusfinalyje sėkmės. Taip pat noriu pasidžiaugti savo vyrais. Prie didesnės sėkmės tikrai galėjome laimėti. Vien pasižiūrėjus į tai, kaip „Neptūnas“ džiaugėsi, matome, kad davėme gerą kovą ir savų sirgalių nenuvylėme“, – po dvikovos sakė Šeškus.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
25
Naudingumas
32
Baudų metimai
100%
6/6
Tritaškiai
63%
5/8

Gytis Masiulis įmetė 5 tolimus metimus iš 8 bandymų ir buvo pagrindinis klaipėdiečių pergalės kalvis. Anot „Skycop“ stratego, rizika prieš puolėją nepasiteisino.

„Mes prieš jį ant perimetro rizikavome. Žinoma, buvo padarytos kelios klaidos, bet šaunuolis. Drąsiai metė, savimi pasitikėjo“, – Kauno „Žalgiriui“ priklausantį žaidėją gyrė Šeškus.

„Skycop“ sezone finišavo septintoje vietoje, nepaisant to, jog prieš sezoną komandos veteranai neslėpė ambicijų pakovoti dėl ketvertuko.

Šeškus pripažino, kad sezone bangavimų netrūko.

„Sunku vertinti visą sezoną. Buvo įdomūs metai. Iš pradžių rinkome komandą, kai visai neturėjome pinigų ir atrodė, jog turėtume būti devintoje arba dešimtoje vietoje. Tuomet atsirado žmonės, kurie padėjo ir iškart atleidome keturis žaidėjus ir pasamdėme naujus. Pradėjome demonstruoti geresnį žaidimą, bet tada išvažiavo Mike'as Bruesewitzas, kuris buvo vienas iš kertinių žmonių.

Visas sezonas buvo nervingas. Neradome ir tinkamo sunkiojo krašto puolėjo. Įžaidėjo ilgai ieškojome. Žinoma, Žygimanto Janavičiaus prisijungimas mums labai padėjo“, – kalbėjo Šeškus.

Kokiu balu dešimtbalėje sistemoje vertintų savo komandos sezoną Šeškus?

„Tarp šešių ir septynių. Mes tikrai galėjome geriau, bet manau, kad į ketvertuką patekti buvo labai sunku. Lietuvoje jis yra užimtas: „Lietkabelis“, „Rytas“, „Žalgiris“, „Neptūnas“, – auklėtinių pasirodymą vertino Prienų simbolis.

Po praėjusio sezono Šeškus buvo sakęs, jog yra pavargęs ir kitą sezoną nedirbs, tačiau vėliau persigalvojo. Vis dėlto prieniškis prasitarė, jog pailsėti jis ketina kitą sezoną.

„Po praėjusių metų Ballų sezono sakiau, kad tikrai ilsėsiuosi, bet tada reikėjo aukotis. Pailsėti aš ketinu po šių metų, nes nuovargis jaučiasi neapsakomas“, – baigė Šeškus.

Rungtynių apžvalga:



Komentarai:

Kiesha
Panasu kad kita sezona Prienuose turesim nauja Romanova, matesi kaip per varžybas Žeimelis (senasis) lekdavo iki Šeškaus ir nurodinėdavo ka reikia daryti. Manau cia ne nuovargis kaltas o nenoras kad bunant treneriu kazkoks pinigu maisas kistusi i trenerio darba.
2019-05-20
-5
Atsakyti
Sveiki atvykę į geriausią svetainės sekso pažinčių >>> www.Sexcoss.Com
2019-05-20
-21
Atsakyti
prienu skaycoop
Zalgirio sistemos projektas: treneris bus T , Masiulius. Komandoje bus Jokubaitis, Uleckas, gal net Velicka, G.Masiulis ... pprojekto esme: Jie Eurolygai per silpni, kitom LKL komandoms irgti... Yodle Zalgris darys projekta antra komanda LKL\'e - rezervine... Todel Seskus ir nebus reikalingas ....
2019-05-19
+6
Atsakyti
Skaitytojas
labai gerai nusprende.jau gana
2019-05-19
-2
Atsakyti
Lauris
Idomu kiek i skolas ivare kluba su pastoviais pirkiniais
2019-05-19
-13
Atsakyti
Virginijus Šeškus
Duodu ultimatumą klubui per vasara pasirašot sutartį su Lebronu arba išeinu.
2019-05-19
+10
Atsakyti
Anonimas
Ačiū už garbingą finišą Virgi
2019-05-19
+16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.