„Thunder“ vasaros tikslas – pratęsti sutartį su Westbrooku

2017-05-02 15:42
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Russellas Westbrookas pernai vasarą su Oklahomos „Thunder“ komanda sudarė trejų metų 85 mln. JAV dolerių vertės sutartį, tačiau šią vasarą klubas tikisi vėl su juo sėsti prie derybų stalo ir susitarti dėl dar ilgesnio kontrakto.

Tokia situacija susiklostė todėl, kad po kito sezono Westbrookas galėtų nutraukti dabartinę sutartį ir taptų laisvuoju agentu. „Thunder“ vadovai nori, kad iki tokios situacijos nebūtų prieita.

Pagal naująsias NBA taisykles, Westbrookas jau šią vasarą gali pretenduoti į naują penkerių metų 217 mln. JAV dolerių kontraktą, pagal kurį jis taptų geriausiai apmokamu lygos žaidėju.

Šį sezoną metamos baudos

74%
19,2
Pataiko: 19,2
Taiklumas: 74,2%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Russell Westbrook

„Pagal taisykles mes negalime kalbėtis iki liepos 1 dienos ir, kai ateis šis laikas, mes su juo kalbėsimės, – sakė „Thunder“ generalinis direktorius Samas Presti. – Žinoma, mes tikimės, kad jis nori likti šios organizacijos dalimi visą savo likusią karjerą.“

Westbrookas ką tik baigė vieną įspūdingiausių asmeninių sezonų NBA istorijoje, per sezoną surinkęs 42 trigubus dublius ir turėjęs dviženklius rodiklius trijose statistinėse kategorijose.

Pernai jis pratęsė sutartį su „Thunder“ vos tik paaiškėjo, kad Kevinas Durantas pasirinko „Golden State Warriors“ komandą, ir tuomet tai buvo suprantamas kaip žingsnis pademonstruoti lojalumą.

Neseniai Westbrookas pakartojo, kad „Oklahoma yra vieta, kurioje jis nori būti.“

Presti viliasi, kad vadovaujantis tokiu pat požiūriu derybos vyks ir šią vasarą. 

„Visi žino, kaip mes jį vertiname. Jis nepaprastas žaidėjas, jis ateities žaidėjas, ir netikėtinas kovotojas, todėl mums pasisekė, kad jį turime. Pasikalbėsime ir tikimės, kad viskas baigsis mums palankiai.“



Komentarai:

Le Korsaras James
Kokie jus juokingi. Beveik visi klubai moka maximuma kiek tik leidzia taisykles. A.Davis, Derozanas, Lillard, vasara maximumo sieks curry ir Durantas, taip pat cousins nores 32m kasmet, Howardas kaip prastai zaide Rockets klube, bet gauna po 25 mln. Žodžiu galina vardinti ir vardinti... O jus snekateyg va kaip blogai... Vienintelis Thunders savo zvaigzdei mokes maximuma ;)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
-1
Atsakyti
RW liks
nes cia principo reikalas, Durantas Thunders ateiti susiko, RW susiks jei max algos reikalaus, nors puikiai mato kad vienas i PO jei istemps pirmam etape ragai
2017-05-02
-5
Atsakyti
ff
kas del cp3 tai nera geresnio varianto nei spurs (pagal zaidima, o ne galima atlyginima). Jis butu tobulas variantas spursu kamuoliu skirstyme.
2017-05-02
-5
Atsakyti
ff
I Lakers kartu su George. Lakers niekada nebuvo ta komanda, kuri is birzos pasaukdavo savo starus, o per mainus ar atskirai pasirasinedave sutartis, taip tapdave vienais is lygos lyderiu. Oneal is Magic, Kobe issimaine is Hornets ta pati draftu nakti, Gasol per mainus, Odom, Chamberlain, Horry, Jaabar...

Vieninteliai, kurie buvo pasaukti ir dare didziuli poveiki komandai vienu ar kitu laiku: Johson, West, Fischer ir galbut Divac, Bynum.
2017-05-02
Atsakyti
djgaffer
Kad pats RW yra lojalus Oklahomai,tai niekur neis.Nelabai kas kitas ir pasiūlytų tokias bapkes.Tik tiek,kad pasirašius tokią sutartį komanda pasmerkta bus balansuoti ant PO ribos,nes paprasčiausiai neatsiras pinigų įsigyti dar kokią superžvaigždę.Dar daug metų matysim tokią Thunder,kokia ji buvo šiemet.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
Atsakyti
Maziau tu uostyk Lebrono subine nes akivaizdus ir nebeatstatomas smegenu nefunkcionamumas pas tave issivystes bei stadija toli pazengus. Koki pliusa ta OKC turi is vezliuko savanaudiskumo ir kokia cia mistine aukso gysla? Tu bent karta avies galva skaicius ir konkrecius faktus numesk o ne haliucinacijomis kaifuojant i Lebrona ziurint vadovaukis ir kaip uz rimta nekisk, o kad faktas jog kol teslagalvis bus numeris 1 Oklahomoje tol komanda bus dugne ir toliau 1 roundo neperzengs tai labai akivaizdu ir butent komandai zaidziantis bei protingas pg thunderiams daug naudingesnis negu sitas plytmakeris tik tavo tupam kepalui to nesuprast eik pasidrekink i Lebrono gumineske ;)
2017-05-02
+5
Atsakyti
Le Korsaras James
Ir vel sitas psichinis ligonis donciovas apsireiske ;))) cp3 nera nei populiarus nba (is jo vardo atributikoje neuzdirba klubas), nei cp3 yra pergaliu garantas. Jam reikalingas aukstaugis, kuriam galetu perdavimus ikišti. Kaip buvo rondo ir garnett, stockton ir malone, tiesa ir dar palyginus sezone neblogai atrodo, kai yra d.jordan ir griffin. Tik deja jordan topinis gynyboje, o puolime ribotas. Ypac kai jam per rankas kerta vietoje dvieju tasku, o tas kas trecia bauda tik pataiko. Vat cp3 gerai atrodyti su cousinsu duete. Bet kaip minejau klubams RW po sio sezono manai klubams su kaupu atpirko ta 29 mln kontrakto. Jis niekada nebuvo dar toks populiarus. Kvailiai butu jei jie prarastu tokia aukso gysla. O cp3 tegali buti PAGALBININKAS. Tik psichinis ligonis gali vietoje RW siulyti CP3. Ai tiesa, tu toks ir esi ;)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
-2
Atsakyti
Mest lauk ta gryba westbrooka is komandos ir uz jo bapkes imt protinga izaideja kaip cp3 ir kokius du grybus kurie is trajako galetu pataikyt kaip Korveris bei statyt viska ant komandinio, nebutu staigmena jei rezultatai butu geresni negu siu metu pravalas
2017-05-02
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.