„Lakers“ po dvejų metų gali prisivilioti LeBroną

2012-10-19 10:16
Nuotr.:

NBA užkulisiuose pasigirdusios kalbos, kad LeBronas Jamesas po dvejų metų gali atsisveikinti su Majamio „Heat“ klubu ir persikelti į Los Andželo „Lakers“ ekipą sukėlė didžiulį sąmyšį JAV žiniasklaidoje
NBA užkulisiuose pasigirdusios kalbos, kad LeBronas Jamesas po dvejų metų gali atsisveikinti su Majamio „Heat“ klubu ir persikelti į Los Andželo „Lakers“ ekipą sukėlė didžiulį sąmyšį JAV žiniasklaidoje
Nuotr. AFP – Scanpix
Kobe Bryantą Los Andželo „Lakers“ ekipoje po dvejų metų gali pakeisti kita lygos superžvaigždė LeBronas Jamesas. NBA klubų vadovai prakalbo, kad Los Andželo klubas ruošia dirvą naujos žvaigždės įsigijimui, kai karjerą baigs dabartinis komandos lyderis Bryantas, o ši žinia sukėlė didžiulį ažiotažą JAV žiniasklaidoje.

34-erių metų Bryanto sutartis su „Lakers“ baigs galioti po 2013-2014 m. sezono. Lyg tyčia tą pačia vasarą baigs galioti ir Pau Gasolio, Metta World Peace, Steve'o Blake'o ir Jordano Hillo kontraktai. Tuo tarpu Jamesas po 2013-2014 m. sezono turės galimybę nuspręsti – nori likti „Heat“ klube ar ne. 

„Tai, kad svarbiausių „Lakers“ krepšininkų kontraktai baigs galioti tą pačią vasarą, kai baigsis Bryanto sutartis – nėra atsitiktinumas. Neabejoju, kad jie jau kurį laiką galvoja apie klubo ateitį, kai Kobe baigs karjerą. Jerry Bussas („Lakers“ savininkas, – Red.) ir Mitchas Kupcahas (klubo generalinis direktorius, – Red.) nuolat galvoja apie įspūdingą sandėrį, kurį galėtų sudaryti pasibaigus Bryanto erai“, – tvirtino vienos NBA komandos vadovas. 

Nors Jamesas iki šiol niekur viešai nepareiškė, kad norėtų palikti „Heat“, krepšininko sutartyje yra numatyta galimybė po 2013-2014 m. sezono nutraukti dar dvejus metus turėsiančią galioti sutartį. JAV žiniasklaida pažymi ir tai, kad Jamesas su „Heat“ klubas sudarė ne maksimalios vertės kontraktą. 

Šį sezoną „Heat“ žvaigždė uždirba 17,5 milijono JAV dolerių, o kiekvieną kitą sezoną jo atlyginimas išaugs po 1,5 milijono. Vis dėlto, net ir šios sumos nėra maksimalios, kurias „Heat“ galėtų pasiūlyti Jamesui. 

Po dvejų metų sudaręs maksimalios vertės kontraktą jis galėtų tikėtis 7-8 milijonais JAV dolerių didesnio atlygio. Geriausiai apmokamas NBA krepšininkas Bryantas šį sezoną uždirbs beveik 28 milijonus JAV dolerių. 

Prieš dvejus metus į Floridą kartu su Dwyane'u Wade'u ir Chrisu Boshu didįjį trejetą sudaręs puolėjas sutiko gauti ne maksimalią algą, vardan galimybės iškovoti NBA čempiono titulą – trijų žvaigždžių su maksimalios vertės kontraktais „Heat“ savininkai tiesiog nebūtų išgalėję įsigyti.

„Agentų susitarimai šioje vietoje nieko nereiškia. LeBronas yra geriausias lygos krepšininkas, tačiau jis uždirba mažiau, nei galėtų. 2014 m. vasarą jis nutrauktų sutartį tik tuo atveju, jeigu norėtų gauti maksimalų atlyginimą. Yra ženklų, kad Lebronas po dvejų metų taps laisvuoju agentu net ir tuo atveju, jeigu „Heat“ iškovos du čempionų titulus per artimiausius metus“, – JAV žiniasklaidai tvirtino neįvardyto NBA klubo savininkas.



Komentarai:

LeBron
LeBronas turi likt HEAT nes su LAKERS nieko nelaimes
2012-10-31
Atsakyti
gt
lakers nebe lakers butu. wrong choice
2012-10-19
+7
Atsakyti
heat
neik lebronai pas tuos gaidzius
2012-10-19
-9
Atsakyti
jur
Gal kas zino ar per interneta rodys raptors vs knicks ?
2012-10-19
+11
Atsakyti
TDaY
Paplociau jusm nevykeliai, bet visgi virtuali erdve cia. Isvis, kam sito asilo reikia? World Peace uz ji N kartu geresnis. Puolime lebronas gal per pizes plauka ir lenkia MWP, bet apie gynyba ir clutch as net nesneku. Nu nebent, uz veterano minimuma galetu ji LAL paimt, bet nedaugiau.
2012-10-19
+11
Atsakyti
TDaY
NO WAY LEBRON
2012-10-19
+6
Atsakyti
Nelabai tikiu kad jis paliks Miami po dviejų metų, jeigu neišeis wade, o ko tikriausiai nebus nes jis minėjo kad nori baigti karjerą, tai liks ir lebronas, jeigu nebus jokių konfliktų su klubo savininkais ir t.t
2012-10-19
+17
Atsakyti
kobei ateja galas kaip iseis pencijan eis su ilgausku gert
2012-10-19
Atsakyti
Be
prie ko cia lebronas turi but nekenciamas, jei ji nori pirk patys lakers. Ne viskas gi priklauso nuo paties zaidejo,nba verslas, viena diena vienoj komandoj, kita diena jau gali but uz tukstaniu kilometru kitoj komandoj, nes komandos savininkams pasirodys kad tai naudinga ju komandai. ir nesuprantu kodel vieni zaidejai smerkiami pereje i kita kliba, o kiti ne.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-19
-9
Atsakyti
Pepsis
Geriau i LT RYTA negu i LAKERS!!
2012-10-19
-7
Atsakyti
G.Mikan Lakers žaidė 1947-56. atėjo iš Chicago American Gears

E.Baylor žaidė tiek Mineapolio tiek ir Los Andžele,bet visą karjerą Lakers, bet buvo drafte pašauktas:

April 22, 1958: Drafted by the Minneapolis Lakers in the 1st round (1st pick) of the 1958 NBA Draft.

November 5, 1971: Retired from the Los Angeles Lakers.

Irgi visą karejerą Lakers praleido kita ŽVAIGŽDĖ J.West

April 11, 1960: Drafted by the Minneapolis Lakers in the 1st round (2nd pick) of the 1960 NBA Draft.

1976-77. po to kai ilgametis C's narys Bill Sharman taip ir nesugebėjo atvesti LAL į Olimpą Džeris tapo treneriu ir du pirmus sezonus pralaimėjęs PO pirmame raunde, o trečią sezoną C semis pralošė Sietlui pakeliui vienam zingsniui į Finalus,pasitraukė iš trenerio posto.

Jam jau treniruojant

Kareem Abdul-Jabbar

June 16, 1975: Traded by the Milwaukee Bucks with Walt Wesley to the Los Angeles Lakers for Junior Bridgeman, Dave Meyers, Elmore Smith and Brian Winters.

After his coaching stint, he worked as a scout for three years before becoming general manager of the Lakers prior to the 1982–83 season.

o prieš tai

Magic June 25, 1979: Drafted by the Los Angeles Lakers in the 1st round (1st pick) of the 1979 NBA Draft.

Taigi Stebuklingąjį Džonsoną pasirinko Drafte Džeris

ir po to jau kai tapo GM

James "Big Game" Worthy: June 29, 1982: Drafted by the Los Angeles Lakers in the 1st round (1st pick) of the 1982 NBA Draft.

November 10, 1994: Retired from the Los Angeles Lakers.

vėliau kai KAJ baigė karjerą ir jį pakeitė internacionalas Vladas Divacas Magic baisiai suseno (wow jis 1991 Final vis dar dalino virš 10apg)

Shaq

July 18, 1996: Signed as a free agent with the Los Angeles Lakers.

Kobe

June 26, 1996: Drafted by the Charlotte Hornets in the 1st round (13th pick) of the 1996 NBA Draft.

July 11, 1996: Traded by the Charlotte Hornets to the Los Angeles Lakers for Vlade Divac.

ir po MJ eros Čikagoje

By trading Vlade Divac for Kobe Bryant, signing free agent center Shaquille O'Neal, and signing six-time NBA champion Phil Jackson as a coach

o be to, kai Džeris 2002 išėjo į Memfį,o 2007 išėjo iš GM posto, keista, bet

February 1, 2008: Traded by the Memphis Grizzlies with a 2010 2nd round draft pick (Devin Ebanks) to the Los Angeles Lakers for Kwame Brown, Javaris Crittenton, Marc Gasol, a 2008 1st round draft pick (Donte Greene) and a 2010 1st round draft pick (Greivis Vasquez).

ir dar Čempionai ne finalistai LAL 2008-2010

o be to, Kobe senstant (visgi abejoju ar jis kaipo ir MJ 35 taps Finals MVP, nebent dėl marketingo)

D12

August 10, 2012: As part of a 4-team trade, traded by the Orlando Magic with Earl Clark and Chris Duhon to the Los Angeles Lakers; the Denver Nuggets traded Arron Afflalo, Al Harrington and a 2014 1st round draft pick to the Orlando Magic; the Los Angeles Lakers traded Christian Eyenga, Josh McRoberts and a 2017 1st round draft pick to the Orlando Magic; the Los Angeles Lakers traded Andrew Bynum to the Philadelphia 76ers; the Orlando Magic traded Jason Richardson to the Philadelphia 76ers; the Philadelphia 76ers traded Andre Iguodala to the Denver Nuggets; and the Philadelphia 76ers traded Maurice Harkless, Nikola Vucevic and a future 1st round draft pick to the Orlando Magic. Denver will send the lower of its two 2014 first round draft picks to Orlando.

Daug dabartinių LAL kontraktų baigiasi 2014. Būtent tada, kai Džeimsas Le Bronas turi teisę išeiti iš MIA. Kodėl atmetama galimybė, kad jis žais LAL, jei

Tik West,Baylor, Wortry ir Magic atėjo į LAL iš Draft, o visi kiti (Mikan,KAJ,Shaq,Kobe,D12)

Neaišku (kai kuriems, bet ne Kobe ir LAL GM) ar jis TęS SAVO KARJERĄ LAL

kodėl atmetama galimybė,kad King LBJ ir D12 taps naujuoju XXI Magic ir KAJ? net auksinę 30 metų monetą galėtų išleisti Obama 2014 :D
2012-10-19
-2
Atsakyti
Tiesiogines Sporto Transliacijos www.boller.tk www.boller.tk www.boller.tk www.boller.tk www.boller.tk
2012-10-19
-1
Atsakyti
MIRKA3>TDay
Ir isvis, kaip tu isivaizduoji LA pergales, jei visose komandose zvaigzdes laikytusi istikimybes, o ne begiotu kur silciau? be to LA nebutu ka pirkt, nes visi sedetu isikibe i savo komandas ir uz jokius pinigus nesikeltu... tai atlyginimai kasmet pradetu visiems mazet. Tuomet LA taptu eiline komanda, be pergaliu, bet titulu, be zvaigzdyno... Cia dabar tos lubos didinamos - iskart LA kerta per kisene, jau susirauke kad daug kainuos viska islaikyt.
2012-10-19
-5
Atsakyti
MIRKA3>TDay
"...bet pusę jo muilo operų žiniasklaidų išgalvotos." - Uztat kaip dabar tylu, ciki piki... O tiek nedaug tereikejo, nueit i komanda, ant kurios apzvalgininkai bijo ka sustumt, nes gaus palikt darbo vieta. Tuo tarpu CAVS buvo pajuokos objektas, kas netingejo tas stume ir visi tuo megavosi.

"LeBronas sugadino cavsam free agentų marketą" - Tai jei butu s males, CAVS butu gerai, nes tada esi amzinas s, gauni saukimu, uzaugini ir paleidi, bet neduok Dieve negalima laimet - nes tada bus sugadinta tradicija but amzinu s. James is to kaimo padare garsu miesta. Padekot galetu, bet kaimas yra kaimas, burokais uzmete ir apsiverke.
2012-10-19
+1
Atsakyti
neįsivaizuoju kas turėtų nutikti, kad jis persikeltų į LAL.

Juk , Bryantas (nors jau tarkim nebežais 2014) kaip ir priešai su LeBronu.

Iš kart nebemėgčiau visai LBJ TADA :DD

Ir ar James eis antrą kart pas tokį ,,afigiena'' trenerį ?:D
2012-10-19
-7
Atsakyti
Chicago BullsDenver Nuggets :)Lakers per aukstai soka. kaip ir minejo King James jie be Howardo ir Lberono neturetu geru zaideju kurie galetu vest komanda ir plius po dvieju metu ir kitos komandos bus atlaisvine kepure algu, ir manau visai laisvai koki Celtics, Bulls gali persiliviot pas save. bet aisku Lberonas pirmiausia turbut po dviej metu apsvarstis Heat sudety, ar Wade dar gali zaist kaip zveris, ar Bosh patems, ar kiti zaidejai irgi neblogai los ir jei komanda dar vis bus favorite tai visai tiketina, kad jis ten ir liks.nu, bet jei Wade ir Bosh po dvieju metu zais dar gerai ir kiti likusie zaidejai neblogai los, tai galvoji, kad Miami gales islaikyt visus zaidejus? vien BIG 3 kontraktai kiek sudaro, o jei ir toliau ju zaidimas tik geres tai automatiskai ir algos tures augt ir todel Heat neislaikis kaskuriu ir tures paleist, o tokios kaip Lakers ir kitos komandos tuo ir pasinaudos ir persivilios pas save.


Ka tu cia nusisneki... Jei Heat ir neislaikytu viso dabartinio BIG 3, tai jie bet kuri krepsininka galetu iskeisti ar atsisakyti, bet tik ne James. Jis Nr 1 visoje lygoje dar bus kelis artimiausius metus ir Majamyje tik Del James ateina pilnos arenos zmoniu SU PAKELTOMIS KAINOMIS. Heat bilietu kainas iskart zenkliai pakele, kai tik isigijo pries pora metu Bosh ir James. Isvykus James vel turetu nuleisti kainas, nes susidomejimas Heat rungtynemis zenkliai smuktu. Zodziu, James atnesha komandai ne tik ziedus, bet ir didesnius PINIGUS. Lakers irgi nepermoketu zaidejui vien tik uz zieda. Jie zino, kad James atnestu labai didelius pinigus. Tai marketingas!
2012-10-19
-21
Atsakyti
Ce tas pats kaip kas butu jeigu butu bet niekada nebuna..
2012-10-19
+8
Atsakyti
gedas
abejojiu kad lebronas iseitu i lakers, ypac del pinigu, jo metu pajamos virs 50 limonu doleriu, tie keli milijonai manau jam nelabai reiksmingi.
2012-10-19
-18
Atsakyti
BlitzkriegMIRKA3>Blitzkrieg"Ir nemanau, kad Lebronas pereis pas Lakers, kadangi, jį tada gal net dar labiau smerktų..."Ne! Klysti! Ar Howard smerkiamas, nors padare ta pati ka James? Ne. Ar Artestas smerkiamas, nors atvirai dziugavo kad nebereiks dengt Kobes, kad zieda iskovos ir pan...? Ne. Tai kodel vieni smerkiami, o kiti ne? Todel kad LA gali pirkti geriausius, kitu komandu lyderius, o kiti ne, nes LA valdo puse NBA marketingo, visi specialistai ir apzvalgininkai laizo LA tarpukoji. Uzteko Howardui pereit i LA, ir baigesi ant jo s pylimas, visi apzvalgininkai tyli po sluota. Nashas irgi prie silto atejo, ir ka? Puiku! Tai ir James jei pereitu i LA, iskart taptu be konkurencijos didziausia zvaigzde ir jo nieks nebelygintu su jokiais Durantais, nereikalautu is jo tik nuostabaus zaidimo ir tik pergaliu. jis taptu nelieciamas.Dėl to, kad Lakers laižo tarpukojį visi, ir dėl Howardo sutinku, tačiau, pavyzdžiui, kas ant Bosho važiavo, kad jis perėjo? Nebent Raptors fanai, tas pats ir su Garnett, Allen, ir panašiai."Tai kodėl vieni smerkiami, o kiti ne?" Tai va to ir norėčiau paklaust Lebrono haterių, šiaip teisinasi daug kas, kad tipo dėl to, nes jis tą "decision" laidą padarė, taip, tai buvo blogas sprendimas, bet vis geriau negu Howardo muilo operos, ir pala, vien dėl to smerkt? Kažkuriam saite skaičiau, kodėl Lebronas toks nemėgstamas - dėl jo sėkmės. Pritarčiau. Kobe irgi vienas nemėgstamiausių, jo charakteris ne iš maloniųjų, bet jo iš dalies daug kad nemėgsta taip pat dėl didelės sėkmės.


LeBronas sugadino cavsam free agentų marketą, padarė apgailėtiškiausią nba istorijoj įvykį - the decision ir Howardo muilo operos blogiau? Žymiai labiau nemėgstu howardo negu LBJ, bet pusę jo muilo operų žiniasklaidų išgalvotos.
2012-10-19
-15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 63

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.